"Юнчетата гении са, знай се, ходят, а и смятат чак до двайсет."

• 32 931
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте..

За бълхите и комарите- аз съм против аутана. Този аутан ми разяде една пластмасова гривна, какво се случва с кожата ми нямам представа, друг е въпроса, че на мен не ми помага. Аз съм вечно нахапана, дори вчера бяхме на едно езерце и вече имам пъпки от комари - къде съм ги намерила в това време не знам.
Ще пробвам тази цитронела, а за Фенистила- нямам наблюдения.

Шунче, АСАТ и АЛАТ ли изследвахте? На мен ми ги изследваха докато бях бременна. Не знам от колко време си на диета, но според мен толкова бързо не може да даде такъв негативен ефект. Все пак дано всичко е наред...  Hug

Кити, радвам се, че сте закрепили положението.  Heart Eyes

Ичка, честит рожден ден на майка ти. Нека бъде жива, здрава и все така борбена жена...   bouquet

Днес е хубав празник, дано всяка една от нас чуе хубава вест днес...  Heart Eyes

# 91
Здравейте!
Ичка, да е жива и здрава майка ти! Дано да има поводи за усмивки!  Simple Smile

Аз днес нещо се поразсърдих на ММ , че само работи и няма време за нас и той да се отчете взе децата, а аз си прекарах следобеда сама на спокойствие.  Grinning

За цитронелата - на мен ми върши работа , но аз ползвам масло от цитронела, а не лепенки. Капя по количката, накапала съм си в слънцезащитното, понякога капя при пране за ароматизиране. Като накапя по количката, малко ми идва силна миризмата, но пък почти не се навъртат буболечки.

# 92
  • София
За бълхите и комарите- аз съм против аутана. Този аутан ми разяде една пластмасова гривна, какво се случва с кожата ми нямам представа, друг е въпроса, че на мен не ми помага.

Чинче,  а с Кока Колата разтваря ръжда... ама пак я пият  Joy Joy Joy

Чернодробните ензими според мен могат да мърдат доста динамично, така че при Шунка е напълно възможно е да е от диетата, хич не го прави тя от скоро, не е от ден-два, поне от десетина.

За цитронелата ще пробвам, щото мен ме е страх от всякакви хвърковати, а нищо чудно на ви купя наистина Фронтлайн и да капя на обувките а Ралка, а може да й вържа направо 2 кучешки кашишки на крачетата. Даже една от по-дългите би ми стигнала за продължително време  Joy

# 93
здравейте,
пробихме ушичките -поплака малко

Хелънче  Hug

# 94
Ваче, ти си знаеш, мен от колата не ме сърби и пъпки не ми избиват, пък и ръжда не съм хванала, че да ми я маха Wink а аутана си ми "разяжда" кожата.. и не само.   Mr. Green

Ичка, супер, вече си имате голяма мома с обици.

# 95
  • софия
Здравейте,
Ичка много сладка Дара.
Чинче, разсмя ме Joy
Кити Praynig Hug
Днес бяхме на пикник с Мона добре си прекарахме Simple Smile, но сега мрънка и трябва да ставам ooooh!
 Hug Hug

# 96
  • София
здравейтее Hug
И ние по разходки тези два дни, направо съм скапана, но щастлива Mr. Green Вчера от 11 до 11, днес от 11 до 8, сега Крисчо играе, аз цъкам, кеф Mr. Green
Ичка, да е жива и здрава майка ти, а Дара е прекрасна Heart Eyes Hug
Къде ги намирате тези бълхи...мен явно не ме хапят, изобщо никога не съм забелязвала някъде вкъщи...а имаме кучи...+ живеем в къща Rolling Eyes е дано да не виждам де Praynig

Шунче, много е възможно да е от диетата, ти добре ли се чувстваш? Направи си пак след известно време, ако е било от нея, ще се оправиш. Аз лятото преди да забременея пих един сироп (Мадал бал  се казва), 14 ден само на него и после 14 дни захранване. По принцип е за пречистване на организма, но разбира се се и отслабва. След този 1 месец се чувствах направо супер и много лесно ми беше, жалко че не може по време на кърмене да се ползва...

Крис за късмет днес спа много малко през деня, та сега май ще си легне навреме и няма да има промяна заради смяната на времето Twisted Evil

Щях да ви питам за идеи за закуска, сега му редувам попара, на другия ден овесени ядки със сирене и плодово пюре, какво друго мога да давам за закуска, нещо не ми идват идеи newsm78

Крис вече на няколко пъти се пуска и стои прав, ама поне за 1 минута, дори си държи нещо в ръцете и играе с него, обаче като се усети, че не се е хванал за нищо и сяда на дупе Mr. Green

Аз също се чудя дали да взимам друга лека лятна количка...то моята е 8кг и си е доста малка де, единствено количка, която е тип чадър и няма легнало положение би била по-малка...май няма смисъл да взимам Rolling Eyes

Охх размрънка се, отивам да го къпем, лека от мен Hug

# 97
Привет банда. Дост пусто е покрай това хубаво време.За съжаление тези дни го дават да вали и духа така че явно ще се засили посещаемостта.За бълхите и аз съм страшна работа направо буци ми стават дано само Плами не е като мен,но сега като гледам мненията ви за тази цитронела ще взема да се запася.
Момичета искам да ви питам вашите деца шроявяват ли вече харахтер.Моето момче от няколко дни незнам какво му става ама като иска нещо и не стане неговата почва да реве с цяло гърло и да се тръшка та чак се захласва от реване какво му става незнам.А и другото ново тои винаги е обичал да се къпе обаче от няколко дни е нещо страшно хем че не иска легнал а да стои седнал това добре ама като тръгна да го вадя пищи та се къса иска там да стои.
Ичка честит рожден ден на майка ти да е жива и здрава,а малката Дара е просто още по голяма сладурана сега с тези обички.
Шунче беше писала че не си виждала роднините ето тъкмо повод да ги посетиш и да запознаем лудите глави"))))
Кити стискам палчета за снаха ти всичко ще е наред и скоро ще се похвалиш че си леля.
Аз в събота правих основно пролетно почистване а майка гледа детето утре остава само да застела килимите,а както и го дават да вали ще смогна и да подредя гардеробите.

# 98
ИЧКА, здраве и спокойствие на майката ти! Дара е много сладка!

ХЕЛЪН, и на сестра ти- здраве и щастие, лека бременност и раждане!

КРАСЧЕ, и аз имам такъв инат вкъщи, характер е и то не от най-лесните newsm78

ЗВЕРЧЕ- малко идеи: бисквитки на Хип с плодов сок; грис с плодово пюре и АМ (Дара не го одобри със сирене и масло); юфка със сирене, масло и АМ; кус-кус със сирене и масло (макар Дара да не си пада по макароните).

Момичета, откъде да я купя тази течна цитронела newsm78

# 99
  • Sofia
Добра ви вечер! Simple Smile

И нашият пират реве, крещи, пръхти и всичко, което подхожда на пиратите. И галопира лазейки, особено ако аз мръдна нанякъде, тича след мен като добро куче.
Днес къпането беше - седнал в легена, опитващ се да пипа всичко извън него. Като биде изкъпан, облечен, отиде до легена и почна да пипа вътре в него.  Laughing

Чин, 21 дни диета + дотук 7 дни захранване. Алат и Асат изследвах, да. Като бременна пак ги изследваха, но нали се сещаш лекарката колко ми даде да видя резултатите... сякаш са нейни лични. И като  не каза нищо, сметнах, че са ок, но сега се чудя дали е било така.
Зверче, добре съм иначе, не бих заподозряла нищо, ако не си бях правила изследване.

# 100
Шунче, тя трябва да ти ги пази или да ти ги е дала с другите документи, звънни да направиш сравнение със сегашните. Верно си е минало време...

Момичета, аз влязох само да кажа, че от 29март до 01. април, че има -40% в КомСед- Скай Сити.   bouquet

# 101
Здравейте момичета и момче!   bouquet
Да взема да се отчета и аз след дълго мълчание, ако някой се чуди как сме...
Не мога да спя в момента, боли ме гърло ужасно, утре съм на лекар и понеже през деня двата звяра, а и хубавото време навън не ме оставят да седна да си побъбря с вас (та дори и да ви прочета) затова се включвам среднощно.  Blush
Като изключим моето гърло, сме добре.
Ичка, много сладка госпожицата! Днес и Сиана се обзаведе с обици. Поплака малко, но бързо се успокои.  Heart Eyes
Както вече казах, нула време нямам покрай нея - някой преди време беше пускал статия за юнските близначета, как очите ни трябва да са на 4 с тях... Е моите със Сиана вкъщи трябва да са на 8. Няма спирка това дете - да ми е живо и здраво! Пълзи, бърза е като хлебарка, навсякъде се вре - съвсем нарочно ходи там, където знае че не трябва и като се приближи някой към нея, бяга с луд хилеж  Laughing Изправя се навсякъде, отваря шкафове, обожава да се завира в гардероба на батко си, стои изправена за известно време докато не се усети с играчка в ръка, пълзи с играчка в уста, като кученце, издава всякакви звуци и се закача за игра непрекъснато.
Изобщо не мога да си отвлека вниманието от нея вече  ooooh!
За храната - дадох кисело мляко, даже започнах и да квася. В повечето случаи яде от нашата храна, а когато не става за нея яде пюретата над 8м. на Бейбилов и Семпер на обед. Понякога сутрин й правя печена филийка със масло и сиренце, а следобед яде кисело мляко с плод, вечер - каша. Гледам да редувам месно със зеленчуково наобед, но се случва да не е точно през ден.
Ще ме извините, не съм прочела много назад.
Щунче, дано минава всичко бързо  Hug
Кити, чакам добри новини за снаха ти  Hug
Ще взема да лягам, че дзверът ще се събуди след малко.
Много, много прегръдки на всички  Hug

# 102
Добро утро!

Зверче, за закуска може и кус-кус да даваш. По натам и филийка намазана със сиренце, нарязана на хапки.

Кити, аз си поръчах Цитронелата от интернет, но може в някакви био магазини или такива по специализирани да има.

# 103
Добро утро.
Ние се изгубихме 2 дни, но в това хубаво време е грехота да си стоим у дома.

Отделно почвам да троша нерви по първия РД на Йо. Жалкото е, че хем гледам да угодя на всички, хм аз съм кривата. Защо ли не си го направя както на мен ми е кеф се чудя  ooooh!

И тук гледам е голяма скука. Днес го дават да вали, да видим дали ще ни се провали разходката.

Оф имах много да пиша, но не мога да си събера мислите, така че за сега лек ден от мен и приятна седмица.

# 104
Деси, защо трошиш нерви!? Особено първия РД е едно огромно удоволствие. Връща ти спомените от преди една година. Наслаждавай му се. Направи го така както ти и Марти намерите за добре, а който иска да уважи Йо ще присъства.

Ичка, честити обички на Дара! Много са хубави.

Общи условия

Активация на акаунт