Отговори
# 420
това ще ползвам за слънце.

сайт с останалите продукти

# 421
Ние от миналата година ползваме http://www.google.bg/imgres?q=physiogel&hl=bg&sa=X&r … 29,r:21,s:0,i:108 имаме още, но се чудя какво да взема за тази година. Кирил е изключително бял и иска сериозно мазане.

Исакам и да ви попитам, когато готвите за малките, какви подправки ползвате на този етап. Аз не слагам никакви, ако лука и целината не ги броим. Мисля, че може да се слага но ме е страх и ще ми е интересно да споделите  Grinning

# 422
  • София
Момичета и тук да почерпя че вчера ми  се роди племенник  newsm68 newsm44 smile3521

Хубави празнични дни на всички  Grinning

# 423
Докато Марти спи в хотелската стая да ви почерпя по случай днешния му имен ден. Да ни е жив и здрав и все такова послушно и добро дете  Heart Eyes Подаръкът му е екскурзия в Копривщица  Blush (малко сме егоистчета с баща му  Mr. Green)

Яни, да ти е жив и здрав племенника и много да ви радва. Да му е все така сладък живота като тази вкусотия, която си приготвила

Сланцезащита - от миналата година имаме крем на Себамед, само 3-4 пъти съм го мазала, така че и това лято ще ползваме него.

p.atanassova, кои подправки те интересуват? Аз на всяка манджа слагам магданоз, целина (но пресни - от фризера, не съм много фен на сухите подправки), лук/праз, в таратора слагам копър, даже и веднъж от нашия с чесън яде. Зависи какво готвя - слагала съм и джоджен, и чубрица. Когато са в умерени количества не мисля, че е проблем.

# 424
  • Пловдив
Честит имен ден на Мартин на Лилироуз и Мартина на Аничка!

Честит племенник на Яница!

# 425
Честита радост,  janica25, да ви е жива и здрава рожбата!

lilyrose, благодаря за отговора  Hug , да, такива подправки ме интересуват, босилек, джоджен, мащерка, чубрица...изобщо какво слагате, понеже не знам дали няма да прибързам ако му сложа някоя в неговото ядене!

# 426
  • София
VSD, ние ползваме на Avene, но не мога да кажа нищо повече. Миналата година сме го държали главно на сянка.

# 427
Как сте мамиииии?

Ние днес боядисахме яйцата,вчера правих козунаци,а сега се приготвяме да ходим в едно заведение близо до Троянския манастир,където ще изкараме до 12 и после ще обикаляме - това си ни е семейна традиция,на която за пръв път ще присъства и АнаБанана Joy Дано всичко е ОК,че там обикновено е лудница...

Включвам се и по стари теми:

пастет - аз обожавам и много ми се иска да й давам,но ще пробвам тия дни домашен,че имам повече свободно време,иначе за нас купувам само Аркета - струва ми се най-качествен newsm78

За слънцезащитната козметика - ще позлвам на А-дерма,тъй като и мин.година бяхме с нея и не съм имала проблеми

За подправките - всякакви треви слагам,тя ги харесва,но днес правих гъбена супа и нещо не й понесе според мен,защото малко след това я изака  newsm78

Уффф още щях да пиша,но тия дни малката е невъзможна,може би защото си се преместихме в нашето жилище и още и е трудно да свикне,но е ужас,а пък и ние понеже за малко не и взехме повечето играчки и .... ooooh!

Хайде,приятна празнична вечер и да внимавате с пламъка на свещичките Hug

# 428

ЯНи ,честита радост,да расте здраво и щастливо малкото бебче!
Меги,честит имен ден на Марти,много,много целувки! newsm51
Весели празници на всички!

# 429
  • София
Благодаря ви  момичета  Grinning
Честит имен ден на Марти,а подарък  е много хубав  Wink
За слънцезащитен,незнам мисля че и ние имаме от миналата година  newsm78

# 430
Честит имен ден на важния за сплотяването във форума  Wink Марти и на Мартина Аничкова!  Hug
Честито племенниче на Яничка   bouquet
И аз успях да боядисам яйцата  bowuu
Иначе А-дерма слънцезащитен ползвахме и сега продължаваме, ама ние сме си с доста слънчеви бани по рождение, та не знам за белчовците тук Simple Smile
Пастет - и аз много обичам, но няма да давам скоро, камо ли пък гъби  -  smile3534, Маринелс!  Hug
Капризността на малкия напоследък намери своето оправдание - единадесето и дванадесето зъбче, ама покарали почти наполовина изведнъж! Simple Smile
За пясъчника - от задругата с мамите пред блока засега това остана твърдо (след като видяхме цените на стационарните люлки и пързалки, а от преносимите пластмасови се отказахме) - понеже имаме сравнително нов пясъчник на площадката в заградена територийка с оградка, ще изровим до дъно стария пясък и ще купим нов, и всяка вечер ще слагаме дебел найлон, който ще застопоряваме с камъни, за да пази от кучетата. Не мога да го лиша от това да играе с пясък.
Примитивни решения, ама всичко друго ще изчезва през вечер. Жалко, ама в такава реалност живеем.
Като говорихте за хранене на бебоците по нашето Черноморие, да ви кажа, че на Албена доставя частна детска кухня, която ти носи яденето до рецепцията на хотела, и поне от сайта изглеждаше добре.
На море - в Гърция при роднините, юни или септември, и да -  ще го къпем в морето. Миналата година не посмях.
Подправки - целина, копър, магданоз, праз лук, малко кромид, а ако е пресен - повече, малко сол.
Лъки, много ми хареса образователната кукла с луничките  Hug

Мами, споделете, моля, какво бръщолевят вашите смешковци: най-любимо ни е "ти-та" (от "тик - так" и непрекъснато търси стрелки навсякъде Wink

Мигео  Hug
Хайде, мами - Христос Воскресе! Утвърждаващ Великден за всички!!!

Последна редакция: нд, 15 апр 2012, 00:26 от sirence

# 431
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН МАРТИ И МАРТИНА!!!

# 432
Христос Воскресе! Имайте приятни празници всички! easter easter

# 433
Христос Воскресе! Нека бъдем по-добри един с друг,нека се обичаме и прощаваме. easter

# 434
Христос Воскресе! Здраве и щасие на всички ви  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт