.....докторите се опитаха да помогнат и да намерят друго решение.В четвъртък ще правим тест и ще видим резултатите. Те мислят,че не се дължи на това,че яде само мляко,а на някаква алергия или нещо друго,но аз си мисля,че не му стига само млякото за да качва.....
*snezhinka*, добре дошла при нас
Ще се радвам да ти бъдем полезни, така че пиши и питай за всичко, което те вълнува. От това което си написала, мога да кажа, че вашето мартенче прави същите неща както и нашите. На нас също влака ни е любима играчка и вече имаме 3 броя
Смесването на основно и десерт досега го е проучило да предпочита сладкия вкус, но с течение на времето ти можеш да промениш това. А колкото до това на какво да наблягаш, заложи на обичта и целувките, поне аз така правя 

А за
После го повтори и пред баща си, значи не е случайно и се разпознава какъв е лигоч
добре дошла сред на! Честито ви мартенче. Моят съвет е да му даваш по-едра храна, а не пюрирана. Сама казваш, че имате доста зъби вече. Дари има 4, но отдавна не и пасирам храната. Добре е да се учи сам да си дъвче. А и повечето деца привикват на смляната храница и по-едрите парчета ги плюят. Имам много примери около мен. Майки ми се оплакват, че децата им отказват да ядат несмляна храна.
. Пиши как сте!

. Но мога да се похваля, че ми се получиха нещата от раз!
! Хубав ден
!