Отговори
# 570
Сиренце,тука съм си...Имам някакви си изпити  Mr. Green та се опитвам от врееееме на време да прелиствам тука учебници и лекции,ама нещо мързела ми идва в повечеко...иначе сме си навънка по разходки,прибираме се да папка Несито и да спинка наобяд и после айййде пак...
За въпросите на Маринелчето...Шапка слагам,че не и е затворена фонтанелата..и в този смисъл да питам... На вашите деца затвори ли им се?
Против комари не съм ползвала нищо до сега,ама това лято няма начин да не взема нещо...все още нямам идея какво...ако имате нещо изпробвано и добро-казвайте
Абе ако имаше такива тревички-мревички тука щях да я пускам,ама уви...Така ме е яд,че не живеем в къща..толкоз ми е криво в тоз апартамент(до сега цял живот в къща съм живяла)..Ако живяхме в къща щяхме да и направим детски кът с тревичка и люлки да си играе детето,ама уви...

За раздялата - На мен ми се налага....имам 20 дена очни 2 пъти в годината и трябва да ходя...Ванеса като ме няма свекърва ми я гледа(свекърва за чудо и приказ си имам...без да се хвала,ама си е прекрасна жената)..Зимата 3 седмици бях в София на очни,ама всеки петък се прибирах...не знаеше какво да направи Несито от радост,а аз бях още по-радостна,че тя ми се радва(голям страх беше да не ме забрави и да не иска при мене)...Сега лятото нямам и идея дали ще мога да си идвам всяка седмица,всичко зависи от програмата в унито...дано да си идвам,че не мога да си представя да не я видя 20 дена...много са ми!

# 571
  • България моята родина
При нас започна лятото без да е имало пролет.Гледаме бг телевизия и там е горещичко вече.

Mur ами има ги и тук тези неща,даже по обед ги правят по светло,какво да се прави. Simple Smile

Marinels И аз не съм по тези неща дори за това още не съм я направила,защото той правеше доста крачки сам още преди месец,но аз чакам да ходи  без да ме държи за ръка изобщо  Laughing
А за Ловеч бяхме си там за 2 седмици около рд на малкия е определено е доста пусто,вярно е че си при малката и ти е добре и аз така казвах за тук добре е че съм с мъжа и бебето,но нямаш ли компания е лошо.Ето и днес е чудесен ден,но ние с малкото сме цял ден вкъщи.Мъжо е на работа,а ние правим разходки с него за да не съм съвсем сама.Както и да е май много се оплаквам. Laughing

Имам и аз въпрос за слънцето като е по къс ръкав вече трябва ли да слагам лосион срещу изгаряне,защото тук температурите вече са над 30 градуса

# 572
Ivelinka, слагай, разбира се, даже се чудя, че сте закъснели с мазането толкова! Той май светличък беше, а и в тази Гърция пече здраво!

# 573
Имам и аз въпрос за слънцето като е по къс ръкав вече трябва ли да слагам лосион срещу изгаряне,защото тук температурите вече са над 30 градуса
Ние понеже сме "от скъпата боя" (както казва свекърва ми - разбирайте с естествен тен по рождение) не я мажа,не ми е изгаряла досега...

Nadya81 - Наде,знаем ли пола вече? Междо другото сте в една отчетна с моя близка приятелка

Сиренце - знам,че ти също милееш за форума и ще ми помогнеш да го съживим  Hug

Mur - многоооо е сладък Момчил и браааааво за думичките...Ние още сме си само на мама,баба и "да",което по-скоро звучи като "на" и "не"

# 574
  • България моята родина
sirence от светлите съм аз,малкия взе тена на мъжа ми,но ще започваме с крема,наистина слънцето тук вече изгаря.

Ще се опитам и да кача една снимка от годинката малко късно,но нали нямах лаптоп до сега та не съм писала

# 575
Хайде и аз да се включа, все пак трябва да се подкрепи инициативата на маринелс Wink

Шапка слагам, имам две с периферия от плат, търпи ги понякога, понякога си сваля, но се старая да не й пече директно на главата. За децата, които не търпят шапка да кажа, че моите приятелки ползваха от тези кърпи за глава и доста по-добре се понасят. Иначе днес бях забравила да взема и търсих упорито за някаква капела, много ми харесват, но така и не намерих нашата, накрая купих някаква смотана колкото да има нещо на главата. Фонтанелата още не й е напълно затворена, надявам се скоро да се случи, но това не означава, че трябва да се пече директно на слънцето  Peace,

За комари нищо не ползвам, но тук няма, миналата година не са я хапали, надявам се и тази да се разминем, ако се наложи ще му мисля..

В трева я пускам на вилата, мнооооооого се кефи, пада, става, много е доволна Simple Smile В морската още не съм, но предпочитам да стоя на пейка и тя да обикаля покрай мен, отколкото в тревата..

За раздялата се чудя какво да кажа, много си мисля по въпроса, аз съм отделена от детето ми от самото раждане, всяка седмица по няколко часа, защото работя, не съм прекъсвала, нито преди да родя, нито след това, свикнала съм и рядко ме налягат тежки мисли, за месец обаче не знам дали ще мога да я оставя.. труден избор, все пак ако се налага не мисля, че ще забрави мама, все пак мама и бебе са една малка вселена, няма начин да не се справите  Hug

# 576
  Мамииии  Hug

Не съм писала от векове  Embarassed

Отчета от нас е, че Кати вече си ходи съвсем стабилно. Направихме и ние Прощъпулник в неделя и малката ще става лекар Simple Smile На консултация не сме я водили от два месеца, та за мерки и теглилки не мога да говоря. Казва всякакви двусрични думи, в които сричките се повтарят (мама, тата баба, деде) . "К" й идва нещо сложна буква и Кати го докарва до тати Wink Научи и бау и 3-4 дни лаеше почти непрекъснато  hahaha

По бързите въпросчета на Маринелка:

1.Слагате ли на децата шапка като излизате? да Simple Smile Идиотка, кърпа и плетена (тъничка) от мен  Heart Eyes
2.Какъв препарат против комари използвате? Никакъв. Миналата година Кати се обрина от един на Чико и вече НЕ. Взехме една ултразвукова джаджа- пак на Чико, еми комарите кацат в/у нея  #Cussing out . Само комарник оправя нещата за нас.
3.Пускате ли децата по разни тревички? Да. Тя мноооого обича да къса треви и да си рови, да разнася кори и клонки и я пускаме. В южния парк смело си я пускам. После бърша крачета с мокри кърпи и ръчичките с антибактериана вода и като се приберем веднага в банята. Правим и проверка за кърлежи и така... Не искам да я спирм.

Ето я и нея на прощъпулника:

Мнооого :* от нас

# 577
1.Слагате ли на децата шапка като излизате? - Да, най-харесвам тази, с която е на снимката на морето, но имаме с периферия и с козирка.
2.Какъв препарат против комари използвате? - Досега не сме ползвали, но сме на високо и в къщи рядко влизат комари.
3.Пускате ли децата по разни тревички? - Да, като започна да ходи стабилно, няма как да го държа вързан или да викам след него да не ходи тук и там. Ако ще е така, по-добре да си седим в къщи. Просто потбирам градинките, където го водя.
4. Мажа със слънцезащитен крем на Мустела.

Magica_de_Spell, аз като малка не съм можела да казвам К, като Кати и съм казвала тученце и тотенце  Laughing Целувки на малката сладурана  Heart Eyes

sirence, след 15-20 год. ще го видим какъв ще става Момчилката  Sunglasses

# 578
Маринелче, темата същата май няма да стане, но браво, че се опитваш да я съживиш.  bouquet
1.Слагате ли на децата шапка като излизате? Винаги, но тя си я маха. Ако я свали гледам да обикаляме сенките , но и това е трудна работа-маршрутите сама си ги избира. А шапките ...май  с козирка нямаме и кърпи не слагам. На морето миналата година ползвахме-търпеше я.
2.Какъв препарат против комари използвате? Не ползвам.
3.Пускате ли децата по разни тревички? Да, постоянно. Но с обувчици.Единствено ме притесняват кърлежите, но пък не мога да я огранича да не играе в трева-там е най интересно.
Ставам, че трябва да приспивам баткото.
 Hug
Момчил е много готин!
А Магика, моята пък често повтаря "Кати". да я бяхме кръстили така щеше вече да си знае името. Ама още сме на основните думички , не е бърборана като някои дечица.
Слънцезащитен крем не ползвам още
Май само на плажа ще го ползваме-тя си е мургава и не е изгаряла.

# 579
Сиренце Hug не можах да разчета смс-а само това за розовата девин се четеше Sad.Чакаме ви вече с Марио, след 6-ти непременно трябва да си направим среща.
По анкетата на Маринелка:
1.Шапка слагам задължително каквато имам под ръка-идиотка или с козирка.
2.Против комари в къщи таблетки райд, навън нищо.
3.За тревата пускам го да се въргаля където си иска, при нас пръскаха за кърлежи и ми е по-спокойно.
Утре заминаваме за 3-4 дни на моренце,  нямам търпение Simple Smile
Моята приятелка Пипиллота да се разпише цветно и да разведри темата.Anelisa също Hug

# 580
  • София
Привет и от нас с Теди!

Честит имен ден на Борковци и Борислави! Да ви е здраво името!

Да се похвалим и отчетем - проходи момчето на 1год и 1 месец. Все по-стабилен е, по стъпала се качва, но не може да слезе и така. Прошъпулник не сме правили, но обмислям кога и как да е...
По въпросите за актовността във форума, нормално е в хубаво време да сме навън... И от други фактори зависи- лични ангажименти, празници .... Маринелка ето и отговор на въпросите:
1.Слагате ли на децата шапка като излизате? да  имаме три - с козирка, една тъничка с мека козирка и една с плат за предпазване на врата
2.Какъв препарат против комари използвате? Никакъв. Той още си лапа ръцете и по-добре нахапан, отколкото натровен, в София няма комари, поне в Младост Миналото лято не го е ухапал нито един
3.Пускате ли децата по разни тревички? Да, но само да ходи, ако иска да лази не му давам пак заради лапането на ръцете. Тормозят го зъби, но бебешки чесалки не иска Simple Smile хехе все пак е на годинка, чувства се пораснал Simple Smile

Бих добавила един подвъпрос: А в пясъчници пускате ли ги? (ако вече е обсъждано ме извинете, кажете ми че е и ще се върна да прочета)

Весето, затворена му е фонтанелата, но и да е и да не е шапка си трябва. Аз също слагам, когато много напече, а на плаж и планина без нея не стъпвам.

Не съм чела назад но както се вижда ще наваксам бързо, наистина очаквах 2 теми най-малко да съм изпуснала с дългото отсъствие.

Лека нощ!

# 581
Със слънцезащитен мажа задължително, много е бял.

Отивам на компютъра да видя Момчил Heart Eyes, сега пиша от тел.
Mноого е сладък, любим ми е  Simple Smile

Днес Бобо е именник ще пусна една снимка как се тръшка ,благодаря на Томасито за статията, много полезна ми беше.

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 23:28 от migeo

# 582
Прочетох ви по диагонал и Чести имен ден на Бобо мигейски и на всички други Бо-та  Wink

Момчил е страхотен сладур  Heart Eyes

Маринелка, абе ти си родена за парти агенция.  Peace

Относно анкетата:
шапка - аз слагам, Дали маха и така по около 256 пъти на излизане
комари - още нищо, но и нямаме за сега.
тревички - да, берем глухарчета заедно в парка и ритаме топка, и после бършем с кърпи и като се приберем веднага на мивката да се мием със сапун
крем - още не съм я мазала, но и по силното слънце не сме се разхождали.

И да ви споделя, че доживях да чуя Дали да ме нарича ма-ма  Heart Eyes В последните дни и е много забавно да бърбори - казва тао,тао (за чао), ба-ба (за бау-бау), ниье (за не), и много обича да повтаря пътя-пътя-пътя.... последното по мнооооооооого пъти

Няма ли да заформим някоя сбирка в Южен парк?

# 583
marys   bouquet

Няма ли да заформим някоя сбирка в Южен парк?
Хайде. Ние сме там всеки ден от 15,30-16 до към 18 4аса. Други желаещи?

migeo, приятно моренце  Hug

# 584
  • София
Здравейте  Grinning
За анкетата
Шапка-аз много оичам и все му слагам,имаме идиотка,с козирка,кърпа и много готин къскет и мисля и още да му взема  Embarassed
За комари-миналата година ползвах рол-он на чико,но само на морето и на село.
Тревите-страх ме е от кърлежи ама не мога да го опазя,така че се примирявам.
Слънцезащитен вчера го мазах за първи път,благодаря на Ради,че аз не се бях сетила Embarassed
За пясъчниците-баща му купи за двора,иначе навън все още не съм го пускала.
Мur аз тези дни си мислех какво става с вас Grinning Много сладък Момчил!
За раздялата както сме ние в момента може би бих го оставила,ще ми е доста кофти,но пък ако е за по-добро бъдеще,не ме търси вече много много,но пък като види баща си  е такава лепка голяма обич са двамата.Аз като малка от около 4г до 7г са ме гледали баба и дядо,много си ги обичам да са ми живи и здрави и някакси ги приемам тези неща с раздялата.Понеже понякога така става по стечение на обстоятелствата.
Кати също е много сладка,доста сериозна и отговорна профисия си е избрала,браво на нея!
За фонтанелата-мисля че му е затворена newsm78
И една снимка от много приятната среща с Ради и Коки вчера в парка

Лека нощ Grinning че много дълго стана.

Общи условия

Активация на акаунт