За въпросите на Маринелчето...Шапка слагам,че не и е затворена фонтанелата..и в този смисъл да питам... На вашите деца затвори ли им се?
Против комари не съм ползвала нищо до сега,ама това лято няма начин да не взема нещо...все още нямам идея какво...ако имате нещо изпробвано и добро-казвайте
Абе ако имаше такива тревички-мревички тука щях да я пускам,ама уви...Така ме е яд,че не живеем в къща..толкоз ми е криво в тоз апартамент(до сега цял живот в къща съм живяла)..Ако живяхме в къща щяхме да и направим детски кът с тревичка и люлки да си играе детето,ама уви...
За раздялата - На мен ми се налага....имам 20 дена очни 2 пъти в годината и трябва да ходя...Ванеса като ме няма свекърва ми я гледа(свекърва за чудо и приказ си имам...без да се хвала,ама си е прекрасна жената)..Зимата 3 седмици бях в София на очни,ама всеки петък се прибирах...не знаеше какво да направи Несито от радост,а аз бях още по-радостна,че тя ми се радва(голям страх беше да не ме забрави и да не иска при мене)...Сега лятото нямам и идея дали ще мога да си идвам всяка седмица,всичко зависи от програмата в унито...дано да си идвам,че не мога да си представя да не я видя 20 дена...много са ми!

,

. Само комарник оправя нещата за нас.

.Чакаме ви вече с Марио, след 6-ти непременно трябва да си направим среща.
,благодаря на Томасито за статията, много полезна ми беше.