Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya ~ стари участия и нови проекти на актьоритe ~ 38

• 23 829
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Öyle Bir Geçer Zaman Ki 67 BÖLÜM FRAGMANI -2

# 61
И още един  Peace

http://webtv.kanald.com.tr/Detail.aspx?Id=12369
Хайде, Анне , ти си по ремонтните дейности , аз .....така де, неуспях ooooh!

# 62
Öyle Bir Geçer Zaman Ki 67 BÖLÜM FRAGMANI -3

# 63
В първият фрагман Хасефето голям дедектив  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Каролин е разобличена, а да видим сега Хасефето ще каже ли на Али....Преди можем условно да я оправдаем, че Джемиле й е казала, но сега няма оправдание Хасефето....

# 64
В първият фрагман Хасефето голям дедектив  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Каролин е разобличена, а да видим сега Хасефето ще каже ли на Али....Преди можем условно да я оправдаем, че Джемиле й е казала, но сега няма оправдание Хасефето....

Ох, този Тъпчо ще направи за посмешище и Хасефенка Rolling Eyes Може да е в...  тайните служби, или да и "боцне" пистолетче под престилката newsm78 Joy

# 65
За Айлин и Мете няма нищо......
Няма ги и сцените от снимките, които са пуснали...Е така поне разширяваме картинката малко и с наша фантазия....
Нямам големи очаквания, дано този път Гошкун да ме опровергае...Дано да се случи чудо и да се раздвижи този сериал... Praynig Praynig Praynig Praynig

# 66
Снощи сте писали за Букетка Peace Направо ме заинтригувахте ....но,сори, просто не ми стига времето ..... Отново ме чака пътуване ....това е положението.....напечено ooooh!

# 67

Ох, този Тъпчо ще направи за посмешище и Хасефенка Rolling Eyes Може да е в...  тайните служби, или да и "боцне" пистолетче под престилката newsm78 Joy

Хасефето нищо нЕма да направи. Тя може да извади пистолет срещу сина си....След като Джемиле не е засегната, от какъв зор Хасефето да отстоява позицийте на своя син.....

# 68
За Айлин и Мете няма нищо......
Няма ги и сцените от снимките, които са пуснали...Е така поне разширяваме картинката малко и с наша фантазия....
Нямам големи очаквания, дано този път Гошкун да ме опровергае...Дано да се случи чудо и да се раздвижи този сериал... Praynig Praynig Praynig Praynig
Ей, голям  си Оптимист Peace Аз изгубих надежда, че нещо ще се случи.....може би в последната серия от сезона.... newsm78 А за Хасефето.....ами не се знае, може би майката в нея най-сетне да се събуди и за собственият й син  newsm78

# 69
Снощи сте писали за Букетка Peace Направо ме заинтригувахте ....но,сори, просто не ми стига времето ..... Отново ме чака пътуване ....това е положението.....напечено ooooh!

Теменужена не се оправдавай. Ако в този сериал играеше Еркан щеше да го гледаш...Ади сега не ме заблуждавай, че нямаш време...Който иска намира....Но това си е твое решение и аз не се меся в него.....Спирам.....

# 70
Цитат
А за Хасефето.....ами не се знае, може би майката в нея най-сетне да се събуди и за собственият й син  newsm78

Може, но аз не вярвам вече в нищо....Хасефето много ме разочарова още от първи сезон, че до сега....Али може да й повярва, но аз винаги ще си мисля, че тя не обича сина си, поради някаква причина, свързана с баща му.....Това в началото, че Али бил любимият й син...излезе дрън, дрън ярина...
Какво значи любимото дете на една майка...Няма такова понятие. За майката всички деца са еднакви, ако ще да са и дузина....

# 71

Теменужена не се оправдавай. Ако в този сериал играеше Еркан щеше да го гледаш...Ади сега не ме заблуждавай, че нямаш време...Който иска намира....Но това си е твое решение и аз не се меся в него.....Спирам.....

Тук позна, за Ерканчо ....всички жертви правя.... Joy Обаче ,ако работиш на  три места отдалечени по 200-400 км и нямаш месеци наред почивен ден ....ще ме разбереш.....

# 72
Анне, аз трябва  малко да .....поработя  smile3529 , желая ти приятна вечер и надявам се, да успея във вторник да съм на линия    .....   И Лека нощ babydust7 babydust7 babydust7

# 73
# 74
Първи фрагман:
Хасефето върви, забързана..Нериман я пита къде се е разбързала..рано-рано...къде, отиваш...На края на света...по дяволите, демек...не те интересува...значението е такова, турския вариант няма да го беквално, предавам....защо, не дойдеш и ти...отговаря, Хасефето...Вайка се там, Нериманката...що, за отговор...демек...
Гласовете са на Джемиле и Хасефе, вероятно си говорят..у дома, Хасефето пита..къде ли работи, тази...за Каролин, става въпрос....знаеш ли?- ..откъде да я знам, къде работи...майко! - казва й, Джемиле..Не се тревожи, не го мисли,вече.... не става..немога да не мисля, за това...й казва, Хасефето...
Вероятно, после я проследява и ги вижда, срещат се с Кенан, навярно....и се показва...
..нали не се виждаше, с този...пита, Хасефе....
..Али, знае ли, че работиш при този човек....
..Кенан: Не е това, което изглежда и си въобразявате, г-жо....
...каквото, трябваше...видях, аз..не си правете труда, да се обяснявате.....
...сега, слушай ме добре..какво ще ти кажа....към Каролин..
..Оставяш, Мустафа на Али и се връщаш в...страната си....отиваш си, там...разбра ли ме?
..ако ли не, ще те убия....да знаеш!

Общи условия

Активация на акаунт