Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya ~ стари участия и нови проекти на актьоритe ~ 38

• 23 857
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Втори фрагман:
Берин, пише писмо...на Ахмет!
"Ахмет, сърцето ми....гори, изгарям от това, че трябва да избера...направя, избор...накрая, изпаднах в това положение....От една страна теб, от друга Зехра...да избирам...Връщам се при Хакан...да се опитам, да се погрижа за детето си....тя, има нужда от мен....това, поне да направя....ще се опитам, да те забравя....Сбогом...."
Айтен, се опитва да спре...Ахмет, вероятно когато е получил и прочел...писмото на Берин! къде отиваш, чакай....Ахмет!
...отивам, отивам да поискам сметка.....
...чакай, от кого...каква сметка, ще търсиш....
...разплаква се, пусни ме.....да поискам, потърся....сметка от Берин, Хакан....Зехра...
...от себе си...за себе си, за всичко....

# 76
Трети фрагман:
Сонер, явно изпраща...и прибира Гюляй, отнякъде...или просто са се срещнали, защото тя е по работна пристилка....
Преди да слезе, решава да й отговори....
Гюляй......аз, на онова което ми каза....при тая ситуация, онова между нас..аз, не мога да ти отвърна....със същото! Защото, сърцето ми....моето, колкото и безнадеждно да е то...в момента, принадлежи на Айлин.... Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed Mr. Green
Какъв шанс има.....какъв късмет, ревнувам от....Айлин!  hahaha hahaha hahaha
Каква щастливка... ...и аз да съм...щастлива ....така, го исках....- Гюляй, тъжно...казва!
..не, нямаше да искате....казва й, Сонер! ooooh!
..всяка жена би била, щастлива...това би...искала!  Naughty

# 77
Добро утро мамчета  Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover kaffeetrmker_2

Много фрагмани, много снимки за следващият епизод на Ойлето. Дано и в самият епизод да се случи нещо, да се раздвижат нещата  Praynig Очаквам това да се случи с Ахмет и Берин, макар, че нямам големи надежди.....

Yüreğim iki ateş arasında kaldı, bir yanda sen bir yanda Zehra.İkinize birden sahip olma şansım yok tercih yapmak zorunda kaldım.Hakan'a dönüyorum.Çünkü ancak böyle Zehraya sahip olabilirim,seni unutmaya çalışacağım çünkü Zehrayı unutabilmem mümkün değil senden beni affetmeni istemicem çünkü bunu istemeye hakkım yok ELVEDA...

Hesap sorucam,Berrinden,Hakandan,Zehradan,Kendimden yanlız kendimden herkesden,herşeyden

# 78
# 79
# 80

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 67.Bölüm 1.Fragmanı

Първи фрагман:
Хасефето върви, забързана..Нериман я пита къде се е разбързала..рано-рано...къде, отиваш...На края на света...по дяволите, демек...не те интересува...значението е такова, турския вариант няма да го беквално, предавам....защо, не дойдеш и ти...отговаря, Хасефето...Вайка се там, Нериманката...що, за отговор...демек...
Гласовете са на Джемиле и Хасефе, вероятно си говорят..у дома, Хасефето пита..къде ли работи, тази...за Каролин, става въпрос....знаеш ли?- ..откъде да я знам, къде работи...майко! - казва й, Джемиле..Не се тревожи, не го мисли,вече.... не става..немога да не мисля, за това...й казва, Хасефето...
Вероятно, после я проследява и ги вижда, срещат се с Кенан, навярно....и се показва...
..нали не се виждаше, с този...пита, Хасефе....
..Али, знае ли, че работиш при този човек....
..Кенан: Не е това, което изглежда и си въобразявате, г-жо....
...каквото, трябваше...видях, аз..не си правете труда, да се обяснявате.....
...сега, слушай ме добре..какво ще ти кажа....към Каролин..
..Оставяш, Мустафа на Али и се връщаш в...страната си....отиваш си, там...разбра ли ме?
..ако ли не, ще те убия....да знаеш!

# 81

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 67.Bölüm 2.Fragmanı

Втори фрагман:
Берин, пише писмо...на Ахмет!
"Ахмет, сърцето ми....гори, изгарям от това, че трябва да избера...направя, избор...накрая, изпаднах в това положение....От една страна теб, от друга Зехра...да избирам...Връщам се при Хакан...да се опитам, да се погрижа за детето си....тя, има нужда от мен....това, поне да направя....ще се опитам, да те забравя....Сбогом...."
Айтен, се опитва да спре...Ахмет, вероятно когато е получил и прочел...писмото на Берин! къде отиваш, чакай....Ахмет!
...отивам, отивам да поискам сметка.....
...чакай, от кого...каква сметка, ще търсиш....
...разплаква се, пусни ме.....да поискам, потърся....сметка от Берин, Хакан....Зехра...
...от себе си...за себе си, за всичко....

# 82

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 67.Bölüm 3.Fragmanı

Трети фрагман:
Сонер, явно изпраща...и прибира Гюляй, отнякъде...или просто са се срещнали, защото тя е по работна пристилка....
Преди да слезе, решава да й отговори....
Гюляй......аз, на онова което ми каза....при тая ситуация, онова между нас..аз, не мога да ти отвърна....със същото! Защото, сърцето ми....моето, колкото и безнадеждно да е то...в момента, принадлежи на Айлин.... Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed Mr. Green
Какъв шанс има.....какъв късмет, ревнувам от....Айлин!  hahaha hahaha hahaha
Каква щастливка... ...и аз да съм...щастлива ....така, го исках....- Гюляй, тъжно...казва!
..не, нямаше да искате....казва й, Сонер! ooooh!
..всяка жена би била, щастлива...това би...искала!  Naughty

# 83
Кралице  Hug благодаря за преразказаните фрагмани....

Много ми е интересно какво ще последва от заканите на Хасефето.... Thinking Thinking Thinking Тя няма да убие Каролин, но дано майчиното й сърце проговори  Praynig Praynig Praynig Praynig

За Берин - очаквано беше, след като отиде да говори с Хакан. Но Хакан дали ще й повярва....Предполагам, че да, след като пише писмото на Ахмет и виждаме неговата реакция....Ахмет на времето не пожертва политическата кариера в името на любовта....Той не направи нищо за тяхната любов и сега не виждам от кого и в качеството на какъв ще търси сметка......

Сонер признава пред Гюляй, че никоя жена не може да измести Айлин от сърцето му...Е дано Сонер да се е променил.... Thinking Thinking Thinking Thinking

# 84

За тази сцена няма нищо във фрагманите newsm78 newsm78 newsm78

# 85
BERRİN, HAKAN'A GERİ DÖNÜYOR!
'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.
24 Mart 2012 00:36

ТУК

# 86

За да видите снимките в цял размер, кликнете върху тях....

# 87
Öyle Bir Geçer Zaman ki'de Berrin'in çantası sanki gökten indi!

"Yönetmenlerin dikkatsizliği mi yoksa çekimlerdeki özensizlik mi bilemiyorum ama ilginç bir sahne izledim. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde mahkemeden sonra Ahmet, Berrin ile konuşmaya eve gelip Berrin'i arabaya aldığında, kadının elinde hiçbir şey yoktu. Ama arabadan inip sahilde birlikte yürürlerken Berrin'in elinde siyah çantası vardı. Acaba Berrin, 'Her an Ahmet ile sahilde yürüyüşe gidebilirim' diye çantasını Ahmet'in arabasında mı bırakıyor?" (Demet Özkan)
 24 Mart 2012 Cumartesi 06:34:14

# 88
Мнение от фейсбук.....

ahmet herseye ragmen bir mektupla degilde yuzyuze bilmesi gerekirdi berrine hic acimiyorum cunku kendi eliyle etti ta bastan berri eger ahmeti kurtaracagim diye kendini atese atmasaydida hapisde kalmasina izin erseydi simdi bunlari yasamazd...i hakan sabirla onu sevdi herseye ragmen bu ucgen iliskisinde hakanin hic bir sucu yok gerci bir sucu ar oda berrine evlen benimle ahmetin kurtar diye teklif etmesydi ondan kalan seylerde hic bir sucu yok bu benim dusuncem

Лек и приятен ден пожелавам на всички  Hug Hug Hug Hug

# 89
Добро утро!   bouquet
Теменужена, Кралева, Мамче, приятни събота и неделя.

Видяхте ли ги как напълниха гащите К& К Mr. Green
Хасефето като се опули е много страшна. Shocked

Общи условия

Активация на акаунт