Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya ~ стари участия и нови проекти на актьоритe ~ 38

• 23 869
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
69. Bölüm'de Kenan Ali'yi işten kovacakmış.
В 69.епизод Кенан, щял да изгони..уволни Али от работата...
Onun yerine Caroline'i işe alacakmış.
На негово място, назначавал Каролин...
Bu sahne bölüm sonunda olacakmış ve orada bitecekmiş.
Това, щяло да стане в края на епизода..и така щяло да свърши..
...
Mete'nin minibüsü Süleyman'nın kullandığı araba ile karşı karşıya geliyormuş.
Soner ve Aylin gözü yaşlı bakışıyormuş.
Колата на мете, буса му..и караната от Сюлейман, кола една срещу друга..се случвалло, спирали...Айлин и Сонер, се гледали...с пълни очи...насълзени..

İlerleyen bölümlerde Mete konser verecekmiş.
Напред в епизодите, Мете щял да има концерт..отново..
Aylin ve Soner'de orada olacakmış.
Айлин и Сонер, също щели да се видят...там, щели да бъдат..
(Büyük ihtimalle 69. Bölüm)

# 571

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 68.Bölüm 1.Fragmanı

Tarık: Ne kadar kızsanızda nefret etsenizde Soner beyi hala seviyorsunuz
Тарък: Колкото и да се ядосвате и опитвате да мразите.. все пак обичате, Сонер бей?!
Gülayın babası: Hanımefendi arkadaşın mı?
Бащата на Гюляй: Ханъмефенди..приятелка ли ви е?
Aylin: Evet Tarık beyle arkadaşız tanışmamız yeni oldu ama çabuk kaynaştık
Айлин: Да, разбира се..приятелка съм на Тарък бей, отскоро се познаваме, но бързо станахме...близки, се опознахме..!
Tarık: Bu akşamda benimle yemeğe geldiniz çünkü Soner beyin sizi benimle görüp acı çekmesini istediniz.
Тарък: Тази вечер с мен, дойдохте на вечерята...защото искахте, Сонер бей да ви види с мен...да го заболи, нараните..
Gülayıın babası: O kadar tanıdık geliyorsunuz ki sanki böyle bir yerde karşılaşmışız tanışmışız konuşmuşuz fila n gibi
Бащата на Гюляй: Изглежда, сякаш толкова добре ви познавам, познавате..сякаш на такова, подобно място...сме се виждали, запознали...говорили ..ми се струва?!
Aylin: Olabilir….Gerçekten sizden çok özür dilerim
Айлин: Може би, възможно е....наистина, съжелявам...извинявам се, заради теб..за това..
Tarık: Ama yine kendinizi suçlamayınız katlanamadığınız bütün öfkenizi kustunuz
Тарък: Но, отново не се обвинявайте...всичкият си гняв, досега събралият се....го казахте, показахте....
Aylin: İyi düşünün Mehmet bey .Belki gelipte şimdi hatırlayamadığınız bir düğün daha vardır.
Soner beyin düğünü mesela
Айлин: Добре помислете, Мехмет бей...може би, идвайки сега....има нещо, още един ден който не си спомняте, може би... сватбата на Сонер бей...например!
Soner: Aylin..
Сонер: Айлин...
Aylin: О düğüne gelmiş olan birinin unutmasına imlan yok.unutamayanlardan biri benim belkide birincisi çünkü o düğündeki gelin bendim
Айлин: Който, бил е на нея сватба, правилното е..няма как да забрави...от онези, дето няма да забрави, наистина...едната, съм аз..например...най-вече..най-напред...защото, на онази сватба....булката, бях.. АЗ !!!

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 07:27 от KraLeva66

# 572

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 68.Bölüm 2.Fragmanı
Кенан, вероятно в полицията..обяснява, състоянието на Селма....неможе сама да иде, никъде..демек е отвлечена.....
Убеждава Каролин да отиде и разкаже в полицията....защото тя му казва, къде е Селма....у Джемиле..казва! Пък аз, добре после..ще й се отплати...уверява я...
Кенан е на вратата на Джемиле, тя отрича....обвиненията му че е отвлякла Селма....
Али и той е там, намесва се..оставете, няма никой ..тук, оставете семейството ми..на мира, крещи!
Тази жена е отвлякла селма ханъм...както, взе акциите на мъжа си....така, се опитва и на Селма...богатстовото да заграби, затова е всичко....затова я отвлече! Джемиле му зашлевява, тогава онзи......шамар!
Полицаите, са категорични.....Джемиле ханъм, заповед за обиск...разрешение да претърсим, къщата ви....
Но незнам дали я намират....Осман е в някаква тъмна стая или килер, таван..незнам..тясно помещение...Селма, лежи и той се ослушва, държи й ръката.....после я местят, някъде....но къде, дали я намират и отвеждат...незнам...
Накрая, Кенан говори и се закани на Джемиле..."Ще те затрия, унищожа Джемиле.....!".

# 573
До другия път...лека нощ! Hug Hug Hug

# 574
Видят и трейлъра на "Сезоните"...но много ми се спи, сори......
..мисля, че какввото и да е станало с онова дете.....не детето, чака там Джезми да се покаже...а, самата Саадет е жива...според мен, така...мисля!  newsm78 newsm78 newsm78
...карат се с Назикето, той значи наистина не е знаел за бремеността й...тагава, на  жена си...като си отиде тя...той, като я изгонил....сега, научава....държи сметка на сестра си, как така ....е решила, да скрие такова нещо....когато става въпрос за неговите деца...дъщери....как си си позволила, това....казва там...и къде, тогава е отишла тя.....в това състояние, се пита...още по-обвиняващ се...навярно! Вероятно си мисли че детето е негово...пък, може и да е било.....знае ли се, съвсем в началото Саадет, може би....още да не е спала с онзи.....знам ли..или, отново се заблуждава и е далеч от истината...този човек!  newsm78

# 575

Хубави, почивни дни....на всички!

# 576
Добро утро и много настроение през почивните дни  Hug Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:
Кралице, съжалявам, за проблемите които имаш. Възрастните хора понякога така изненадват, но дано всичко да мине добре. Пожелавам му скорошно оздравяване и възстановяване.

Кралице, благодаря за преводите на фрагманите. Надявах се че сагата при Али и Джемиле, която видяхме във вторник- която ни остави без думи - ще продължи, но виждам, че проблемите на всички герои продължават и се задълбочават... Няма време за любов - драма, след драма....
Джемиле хубаво шамароса Кенан, ноооооооо....ако Селма е в къщата на Джемиле всичко се проваля....Много съжалявам за Селма - нещастието я преследва...няма спасение за тази жена.

# 577
ATİKSOY'UN EĞLENCELİ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI!
'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinin sevilen oyuncusu Yıldız Çağrı Atiksoy yeni yaşını yakın dostlarıyla beraber kutladı.
31 Mart 2012 02:10

ТУК

# 578
# 579
19:54 ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ' DİZİSİNİN ALİ KAPTAN'I ERKAN PETEKKAYA BU GECCE ARNAVUTKÖY'DE BİR MEKANDA KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ...

ТУК

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 580
# 581
Duygu Başara Ajans:

''Fotoğraf ve sinema günleri kapsamında, Konya Selçuk Üniversitesi'ne konuk olan başarılı oyuncumuz Türkü Turan, 'Kosmos' filminin gösterimi ve söyleşisinin ardından bir de ödül aldı.''

# 582
# 583
# 584

Общи условия

Активация на акаунт