.Диди разби ме жено с тея чурки.Мишчица дано всичко е наред с Вики
.Тара някъде четох нещо от сорта-Не се обвинявайте ,че не сте добра майка-Вие сте единствената майка за вашето бебе.Та в тоя ред на нещата хич не си и помисляй да си го помисляш
.Диди разби ме жено с тея чурки.Мишчица дано всичко е наред с Вики
.Тара някъде четох нещо от сорта-Не се обвинявайте ,че не сте добра майка-Вие сте единствената майка за вашето бебе.Та в тоя ред на нещата хич не си и помисляй да си го помисляш

Този път са горните резци. Единият е доста по - напред в растежа - целият зъб се вижда, а другият е само точица все още. И двата още не са пробили и карпизите преобладават в нашето ежедневие. Да избиват по - бързо, а после и останалите 16 
Само ходя и поглеждам с надежда, дали пък не се е наспал вече 

Браво!!!
много неприятна история... 
. Представих си ви на круиза с легенчето
.
и "те съветвам"
.......шегичка
. Сигурна съм, че ще намериш баланса при Емо, и какъвто и манипулатор за гушкане да се окаже, да му се радваш тройно даже
. Нагледала съм се на много подобни.
.

не диша добре и ми е жал, иска като се събуди за ядене след малко да му издухам нослето. А пък аз така се разболях гадно... за по-малко от три часа от супер здраве и настроение стигнах до нос, който тече като чешма, тотално не мога да дишам, кихам има-няма по 5 пъти в минута, кашлям... отврат. Дано не заразя Емо, макар че практиката показва, че когато аз първа се разболея, на него му се разминава. Дано 

да оздравяваш, ма и малкия щом му свири нослето, нищо чудно и той да е "наплют" от същия вирусоносител! Дано му няма нищо на малкия.....
Точно така беше, както си описала.
Съжалявам, че нещо те тревожи, дано скоро се поправят нещата каквото и да е. 
, прибирала съм се вир вода от ужас и напрежение
и рев. Темата е много дълга за мен и тежка.
не се тревожи излишно.

. На обяд се опитвам да му давам зеленчуково пюре - ама ако не е от любимите му ми отказва, а за след обяд сме на плод в мрежичката, че другите са му гадни вече
... Пробвахме праскова пюре - малееееее такава физиономия направи направо ужас чак се погнуси
и не му дадох повече

Малена си яде по зимното време обаче 
Сега имаме нова схема - слагам легенчето върху повивалника. Нареждам играчки наоколо и почвам да се правя на клоун. Така успявам около 10 минути да удържа положението. 

То винаги като няма вода стават такива "аварии".
Онзи ден точно като трябваше да правя ваната с лайка, да я храня и преоблека и да излезем естествено спря водата и беше ужас. 
Мустелата засега е добре. Поне не сме се обринали от нея. Сухите петънца сякаш поизчезват, но все има някакви пъпчици, които и излизат и изчезват. 

Не знам Сари хапвала ли е пащърнак - той действа доста разхлабващо. Тиквата също. Дано се оправи Сари. 
). Обаче хапва не много. Яде го, но в един момент спира. А като и дам друго пюре продължава да си хапва с апетит. Мисля днес да дам нещо друго.
Не намерих вчера пресни броколи, но мисля да и дам да опита гототво пюре от броколи за няколко дена. После мятаме заешкото.
дано и при вас да е така!
мъж
настъргах ги останалите ябълки /всичко това се случва в осемте минути, докато другите ще се варят/. Решавам да звънна на Баба, да питам уж за рецептата /кратко говорихме/ и после доволно сядам да пием кафе и ха-ху-хи-хи.
но пък детенце хапна може би 20 мл, а таткото се шокира какво е това