Първо много
за Викичка и Калинка. И за баткато на Вики, че е много сладък. Мама Лея не разказа за Сандански. Ние уж ще ходим там в края на месеца, но още нищо не съм организирала. Някой ако знае удобна квартира/ хотел за бебе да сподели.
Ние тези месечинки не ги отбелязваме. Но следващата - деветата, нали сме девета дата, девети месец, трябва да измисля нещо оригинално.
Раян е много сладък.
Зори изобщо няма желание да стъпва така. Задържам я понякога в мен, защото си мисля, че ще иска да подскача, но не.Въпрос за ваксини - педиатърът ни се завърна от пет месечен болничен и по телефона казала на мъжа ми, че трябвало да ни постави ваксина в двете крачета. Нали няма сега такава ваксина. Зори е боцкана три пъти с тази двойната, след това на 6 месеца - противохипатитната. Заместничката ни каза, че следващата е чак на годинка

Днес бяхме на разходка отново със слинга. Метнах Зори на люлката, за да ми почине гърба. Люля се пет минутки и заспа

Прекрасно място с уникален парк, поддържан както никой друг в БГ. Много хубави магазинчета има по главната - идеално е и за шопинг
Те наистина се развиват с всеки изминал ден, така че може бързо и изведнъж да се промени. 
, но пък хитро ми изглежда.

Виктор не е на кърма ,вече е само на АМ.
Имам чувството,че аз не съм добре вече!Ако е така моля ви гръмнете ме да не се мъча!
Днес сме при педиатърката,да видим как ще ни измери и какви манджи ще дава