Ние вчера от много мотане, спане, хранения и т.н. излязохме навън чак, като заваля дъжда. Девойката си беше супер под дъждобрана, ама майка й се понамокри..., а всички хора, които срещнахме ни гледаха доста странно ( вероятно всеобщото схващане е, че децата се разтапят от дъжда).
Валери, забравих да честитя пропълзяването на Боби. Все по-бърз и по-бърз да става, да избягва опасните зони успешно и да се появява на линия в секундата, в която мама го повика

Оказа се, че на Ани крушата не й действа много разхлабващо и днес ще варим сушените сливи. Ако не се получат добре имаме няколко готови пюрета да спасяваме положението. Аз от вчера започнах да давам заешко с картоф, ама нещо не го одобрява на вкус. Ще трябва да го смесвам с тиква или евентуално с пащърнак за разнообразие, въпреки, че и него не го хареса особено Ще трябва май по-бързичко да въвеждам други разхлабващи зеленчуци. На дневен ред са тиквички, броколи, карфиол.
Дани, благодаря ти! Знам го манастирчето,ама ми е малко трудно за стигане с количката, а и не ми е много гостоприемно. Не отидох вчера, но нищо...Бог не е само в църквите, а най-вече в сърцата на хората.
Честито на Рада за обичките!
Дана, аз за ябълката знам също, че е запичаща, но на друго място четох, че има индивидуално действие. Ето линк към таблица за действието на храните, която съм срещала. Дано ти помогне да се ориентираш:
http://www.zadecata.com/vkuhniata/Zdr_diet_hranene/Zapichashti_r … bvashti_hrani.htm
Имах още неща да пиша, но малката ме вика. Ще пиша после пак.
Хубав ден на всички!