Прием детски ясли Варна 2012

• 56 695
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Отиваш в яслата, където са документите, напиши си едно заявление свободен текст, че искаш да прехвърлиш документите. Ще ти ги дадат на теб и с тях отиваш там където са те приели.

# 406
  • Варна
НИе сме в номер 5- Чуден свят:)

Ние също сме в Чуден свят Simple Smile А случайно някой да има информация към коя група евентуално да се насочим?? За жалост нямам една позната, която да е в същата ясла.. Документи подадох декември месец, участва в класиране от 01.07

# 407
Момичета, искам да попитам следното:имам писани три желания за ясла ,ако сме приети на второ или трето желание,мога ли да откажа да се запиша и да изчакам следващото класиране с надежда да бъдем приети първо желание?

# 408
НИе сме в номер 5- Чуден свят:)

Ние също сме в Чуден свят Simple Smile А случайно някой да има информация към коя група евентуално да се насочим?? За жалост нямам една позната, която да е в същата ясла.. Документи подадох декември месец, участва в класиране от 01.07

на 17ти трябва да занеса документи и да тръгнем на следващия ден уж.
Казах им чак 17ти ,защото аз платена отпуска имам и не бързам. Даже може да тръгна и по-късно, ще видим как върви адаптацията и на другите деца. Директорката каза да имаме търпение - само нови деца са в групите и затова ще става бавно да могат да се адаптират. Като разбера коя група сме ще ти пиша пак:) От Трошево съм аз, ти?

# 409
  • Варна
Момичета, искам да попитам следното:имам писани три желания за ясла ,ако сме приети на второ или трето желание,мога ли да откажа да се запиша и да изчакам следващото класиране с надежда да бъдем приети първо желание?

Не можеш! Или се записваш или с нов номер, ако искаш да участваш в ново класиране, което е безсмислено. Ако много държиш на дадена ясла пиши само нея.

# 410
  • Варна
Само в Иглика ли децата тръгват от септември? Пак съм най-прецакана  Crossing Arms

# 411
  • Варна
В Приказен свят ми казаха, че може и от утре да тръгне, ако имам всички документи готови.

# 412
  • Варна
Е как така за едни ясли може, за друга неможе  newsm78 то май и директорката е нова и още не е мн в час

# 413
Ако не сте приети на вчерашното класиране и чакаш следващо, не може ли просто да отидеш и да оставиш само една ясла като желание  в заявлението?

И ние сме чак от септември -  в Иглика, но и аз не бързам толкова.

# 414
Честито на всички приети дечица!Бърза адаптация и без болести,и ние сме  приети в Приказен свят.  PraynigНякой знае ли какво се заплаща  за изследванията за яслата,ако са с направление от личния лекар Rolling Eyes

# 415
Здравейте Simple Smile Понеже директорката на Русалка е в отпуска при потвърждение домакинката ми каза на 16.08 да почна да пускам изследванията - някой знае ли колко време след това детето тръгва на ясла и какво ще им е необходимо? #Crazy

# 416
 стаси29 , ако имаш направление- плащаш само 2-3 лева и си плащаш и Васерман-а (6-8 лв)
I10_vn , според мен първо трябва да си сигурна кога ще тръгне детето, защото изследванията имат давност, която мислех, че е 1 месец, но днес лекарката ми каза, че е 10 дни .

# 417
Благодаря ти Nikolovi  за бързия отговор Wink Вече говорих с няколко майки, на които децата им са приети в Русалка и на всички им е казала само дата, на която да почват да правят изследвания. Исках просто да се ориентирам кога горе - долу ще почнеме Simple Smile

# 418
Те изследванията излизат най-много за 3-4 дни (чревните) . Ако ги пуснеш на 16-ти на20/21 ще са ти готови и може да тръгва явно

# 419
  • Варна
Благодаря ти Nikolovi  за бързия отговор Wink Вече говорих с няколко майки, на които децата им са приети в Русалка и на всички им е казала само дата, на която да почват да правят изследвания. Исках просто да се ориентирам кога горе - долу ще почнеме Simple Smile

И ние днес потвърдихме за Русалка. Датата, която сте уточнили е за започване на изследванията, когато са готови(зависи от вас, ЛЛ, лабораториите). После отивате с всички документи в Русалка, оглеждат ги и уточняват дата за прием. Документа за контакт със заразно болни от ЛЛ се взема след това или без дата, защото важи само 3 дни.

Общи условия

Активация на акаунт