Прием детски ясли Варна 2012

• 56 689
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Аз обличам Никол с клинче 7/8,блузка с къс ръкав и горнище,чорапки и сандалки.Утре сигурно ще й сложа анцунг,блузка с къс ръкав и горнището.Бодито мисля че не е много добър вариант за ясла,мн време отнема да се закопче е,представи си на 30 деца...

# 691
Уважаеми мами, да ви попитам как обличате детенцата си  за ясла. Боди слагате ли, с къс или с дълъг ръкав.

на мен ми казаха, че с боди не може и с гащеризон. за да не се затрудняват явно като си лагат на гърнетата, защото има много за закопчаване.
при нас може с боди, но мисълта ми беше дали слагате потниче и фанелка с къс или дълъг ръкав

# 692
Аз обличам Никол с клинче 7/8,блузка с къс ръкав и горнище,чорапки и сандалки.Утре сигурно ще й сложа анцунг,блузка с къс ръкав и горнището.Бодито мисля че не е много добър вариант за ясла,мн време отнема да се закопче е,представи си на 30 деца...
да благодаря, при нас може боди не го закопчават просто. Но мен ме притеснява сутрешните часове 7,30-8 / вече тогава искат да я водя/ не им ли е студено само по фанелка и горничка. Аз и салагам  и потниче като изключим днешния ден де. И се притеснявам като я водя сутрин дали да е с къс или с дълъг ръкав фанелка и горнище отгоре. Дали във самите ясли рано сутринта е топло.

# 693
Аз му слагам панталонки (днес къси, малко под коляното) , къс ръкав и горничка. В яслата е топло и му махам горното като влиза. Те го обличат само като излизат навън  Peace

# 694
Аз му слагам панталонки (днес къси, малко под коляното) , къс ръкав и горничка. В яслата е топло и му махам горното като влиза. Те го обличат само като излизат навън  Peace
Благодаря, аз за всеки случай мисля да сложа и потниче под късия ръкав  Thinking

# 695
извинявам се, че малко назад ще върна темата. Искам да питам понеже съм си правила васерман преди около 2 месеца, казаха ми че той важи 6 месеца. Въпроса ми е мога ли в яслата да дам копие, защото на мен ще ми трябва оригинала за болницата или за по-сигурно да се обадя да питам в яслата?

Предварително благодаря

# 696
извинявам се, че малко назад ще върна темата. Искам да питам понеже съм си правила васерман преди около 2 месеца, казаха ми че той важи 6 месеца. Въпроса ми е мога ли в яслата да дам копие, защото на мен ще ми трябва оригинала за болницата или за по-сигурно да се обадя да питам в яслата?

Предварително благодаря
Питай в яслата дали важи Васермана ти и ако важи, както би трябвало, поискай от лабораторията още един екземпляр /оригинал/. Не знам къде си го правила, но повечето лаборатории пазят минимум 6 месеца назад изследванията в база данни.

# 697
  • Варна
На мен ми взеха копие на васермана. Той си важи 6 месеца за разлика от изследванията на малчо.

# 698
Момичета, каква информация имате за събота? Официално е работен ден и как ще работят яслите, сборни или нормалните групи?

# 699

Предварително благодаря
Питай в яслата дали важи Васермана ти и ако важи, както би трябвало, поискай от лабораторията още един екземпляр /оригинал/. Не знам къде си го правила, но повечето лаборатории пазят минимум 6 месеца назад изследванията в база данни.

Обаждах се, и ми казаха че може и с копие на бележката.

# 700
  • Варна
Момичета, каква информация имате за събота? Официално е работен ден и как ще работят яслите, сборни или нормалните групи?

Сега като го заведох ми казаха, че си е нормален работен ден. Но не съм се сетила да питам дали ще са сборни. Като го вземам следобед ще питам. Чудя се, дали да го водя въобще в събота.  newsm78

# 701
Пепси, благодаря! Ще питам сега като я вземам. Дано са си нормалните групи и поне до обед да я заведа пак. Хич не обичам сливане на почивни дни и после отработване. Mr. Green

# 702
Здравейте, имали деца приети в ДЯ "Чуден свят " 2 гр.

# 703
  • Варна
Днес, 28-ми септ. има прием в Приказен свят и Санаториалната!

Късмет, моето хлапе е последното прието!

# 704
 lili_vanili , честито  Simple Smile
Даже, не знаех, че днес има прием

Общи условия

Активация на акаунт