Прием детски ясли Варна 2012

• 56 688
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Току-що се връщам от "Русалка", от където исках да взема входящ номер. Върнаха ме - детето трябвало да има 3 месеца, преди това не можело да се вземе номер  Shocked Някой да зне нещо по въпроса?

# 706
  • Варна
Да в наредбата е написано от 3 навършени месеца. Преди беше от 10 месеца.

# 707
  • Варна
Lady V благодаря за информацията, сега погледнах. А аз си мислех, че съм закъсняла с взимането на номер, че искам да започне малко след като навърши годинка.

# 708
  • Варна
Знаете ли дали в яслите утре групите ще са сборни? Забравих да попитам в Иглика..

# 709
Знаете ли дали в яслите утре групите ще са сборни? Забравих да попитам в Иглика..
Нормалните групи ще са.

# 710
# 711
  • Под липата
А, утре работен ден ли е? Да не се отработва 6-ти?

# 712
А, утре работен ден ли е? Да не се отработва 6-ти?

седми се отработва

# 713
Отработва се 7-ми септември,училищата няма да учат, но яслите ще са си като нормален ден.Поне на мен така ми казаха днес.Радвам се поне че продължаваме с адаптацията,че така и така сме труднички...ще има прекъсване само 1 ден.

# 714
здравейте,
искам да попитам някоя мама от варна с прието и посещаващо детска ясла 5 " чуден свят" какви неща искат когато детето започне да ходи редовно - дрехи, лигавчета и т.н.

Благодаря много

# 715
здравейте,
искам да попитам някоя мама от варна с прието и посещаващо детска ясла 5 " чуден свят" какви неща искат когато детето започне да ходи редовно - дрехи, лигавчета и т.н.

Благодаря много
Здравей, ние сме в тази ясла, от 3 седмици ходим. На нас ни искаха само кърпи от плат с големина 20/20 имаги по магазините за детски дрешки, също така и пластмасови чашки. Два комплекта дрехи с бельо или памперси ако сте все още, и пантофки. Пижама и лигавници не са ми искали. Вие в коя група сте. Ние сме във 2-ра

# 716
благодаря ти отново
не знам в коя група сме, започваме през декември, но директорката не ми спомена група а и аз забравих да попитам newsm78
вие адаптирахте ли се вече напълно Simple Smile

# 717
Имате време,на нас директорката ни каза в коя група сме в деня на започването, до края небили разпределени групите.В друга ясла сме де така че незнам при вас как е.

# 718
ами предполагам и на нас ще ни кажат като започнем, пък и не това е най важното сякаш Simple Smile

# 719
Зравейте, много се извинявам интерисувам се, ако бащата и майката със с различна адресна регистрация по ЛК могат ли да подават в два различни района документи.

Общи условия

Активация на акаунт