Прием детски ясли Варна 2012

• 56 689
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Много полезна информация давате за изследванията, ние още не сме ги правили, може би следващата седмица. Колко ви излизат всички изследвания като цена, включително и васермана на единия родител, имам предвид с направление от педиатъра?

2 лева такса за манипулация за изследванията с направление и 14 лева мисля, че беше васермана

Това е в Сити лаб на Тракия

Последна редакция: вт, 21 авг 2012, 18:10 от silviavt

# 481
Някой знае ли кога ще има класиране за детските ясли? Дали ще е по-рано от 20 септември?

# 482
Много полезна информация давате за изследванията, ние още не сме ги правили, може би следващата седмица. Колко ви излизат всички изследвания като цена, включително и васермана на единия родител, имам предвид с направление от педиатъра?

В Младост ми взеха 2 лева за вземане на кръв на малкия и 8 лв за васермана Simple Smile

# 483
  • Варна
В Санита 8 васерман, към 5 (не се сещам точно или5или6) за другите.

# 484
Здравейте мили дами! Днес ни беше първият ден в яслата "чуден свят" №5 - премина успешно без ревове все пак бяхме за 1 час. Ние сме във втора група при Г-жа Димитрова и още една г-жа но за съжаление забравих името,  просто съм учарована, толкова мило и приветливо ни посрещнаха. Така сладко и говореха , че малката веднага си подаде ръцете на госпожата и се втурна да играе.
Дано така да продължаваме

Супер Party дано така да продължавате,без ревове  Grinning

Нашата реве от чужди хора и незнам как ще е.Ако мога да я пусна в стаята веднага ще отиде при децата и играчките, но ако трябва да я вземат от мен....загубени сме  Crazy
Здравей, вие в коя ясла сте! Днес ни беше втория ден и също успешен , не е плакала, дори като отидах да я взема не искаше  да тръгва! А относно оставянето, при нас се звъни на звънец и излиза госпожата и тя я повежда в стаята с децата ти не можеш да влезеш Sad

Ние сме в ДЯ Роза.

# 485
silviavt, I10_vn, Neilly, благодаря ви  Hug

# 486

В Младост ми взеха 2 лева за вземане на кръв на малкия и 8 лв за васермана Simple Smile

В "Статус" е същото, резултатите си ги разпечатах през интернет!

# 487
  • Варна
В МЦ Младост на 1 етаж SeaLab- 2 лв. потребителска такса(за всяко едно от направленията, т.е. 3x2=6лв.) и 6,50 лв. Васерман. Общо 12,50лв. + 1 лв. за контейнерчета, стъкълце(не го ползвахме, дадоха ни от лабораторията) и клечка.
Много полезна информация за валидността на изследванията! Благодаря!

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 13:12 от mar4ela5

# 488
Да с направление от личния лекар заплаща се само потребителска такса от 2,90 лв тогава беше толкова, а сега е 2,70лв. и платих транспорт за чревните от 1,50 лв.А васермана е 6 лв. Значи общо 10,40 лв

# 489
  • Варна
Има ли приети в ДЯ 8 Щурче?

# 490
днес приключи  първата ни седмица от както сме на ясла. Всичко мина като по вода, без ревове, ходим с желание за сега. Пожелавам на всички майки и при вас да премине лесно

# 491
  • Варна
Записвам се да следя темата. Синът ми е много малък още, но ще трябва да го пуснем на ясла малко след като стане на годинка. Според вас сега ли трябва да подадем документи за номер? Изчетох цялата тема, но като че ли не видях майки на дечица около годинка да искат да ходят на ясла? И още нещо да попитам. Понеже с таткото на детето имаме различни адреси по лични карти, мога ли да избера един от двата района (моят е там където живеем - Младост, а неговия е там, където работя - Одесос)? Още не мога да реша кой ще е по удобен. Мерси предварително  Simple Smile

# 492
Snej_83, хубаво е да подадете документи възможно най-скоро, за да имате входящ номер. Когато подавате документите се попълва месец (и година), от когато искате детето да започне да участва с този номер в класиранията. За район може да изберете вашия или този на мъжа ви. Кандидатства се с документите на единия родител, където ви е по-удобно.

# 493
а децата с пантофи ли са в стаята, или може и с някакви обувки, разбира се различни от външните? и с какви дрехи ходят? Защото ми казаха да не е с боди и гащеризон. А си мисля, че с анцуг примерно ще му е топло още. newsm78 ooooh! Тотална обърквация ще е в началото

# 494
а децата с пантофи ли са в стаята, или може и с някакви обувки, разбира се различни от външните? и с какви дрехи ходят? Защото ми казаха да не е с боди и гащеризон. А си мисля, че с анцуг примерно ще му е топло още. newsm78 ooooh! Тотална обърквация ще е в началото

Ние ходим от една седмица само, но мисля че поне малко мога да ти помогна - вътре е с обикновени гумени сандали, с тениска и къси панталонки.

Общи условия

Активация на акаунт