Прием детски ясли Варна 2012

• 56 686
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
ЕЕЕ че не си пазя бележките, на мен ми взеха по-малко в Санита, васермана беше към 6, но за друго(незнам какво Embarassed) ми взеха още около 8(най-много).

# 616
За детето - 2 лв за взимане на кръв , на мен 7 лв за Васермана  Simple Smile

# 617
цените варират много, а не малко. аз ще плащам всичко - кръвна картина, чревни и глисти за малкия и васерман за мен. цените са 52лв. в Терапията, 40лв. в Младост на 3-я етаж (на нивото на аптеката, лаборатория Статус), 30лв. в Младост на 2-я етаж (лаборатория Рамус).
ако някой има инфо за по-ниски цени, ще бъда благодарна да сподели.
едно питане от мен. къде точно се залепя тиксото за пробата за предметното стъкло?

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 11:30 от pisss

# 618
  • Варна
ами в кандиларов??? Само не ходете в Рамус!!!!!!!Много са груби и 2 пъти на мен и 3 на баща ми спукаха вена.Кандиларов има и на 5 етаж в младост.

# 619
  • Варна
тиксото се лепи на дупето (на самият анус), и на мен ми спукаха вена в Санита  Stop

# 620
Лаборекспрес на Ген. Столипин - http://www.laborexpres.com/

Васерман - 6,80 + 2 лв на дечко за вземане на кръв за изследванията за ясла.

Без направление - мисля че към 14 лв струваха изследванията за ясла.

Може да се пита и по тел. и ще дадат инфо кое колко струва.

Успех !

# 621
  • Варна
Прясна информация от Лаборекспрес.
Само на детето без глистите ми взеха 15.50лв. като ми направиха отстъпка от 2лв. за вземането на кръв. Simple Smile И ... момчето ми каза, че изследванията се полагат по ЗК, но явно са свършили за този триместър.

kristy, в коя ясла сте вие?

# 622
# 623
Да се вкюча и аз за Русалка, за там няма да купувате нощници, защото си имат някакви оборотни  bowuu

# 624
Да се вкюча и аз за Русалка, за там няма да купувате нощници, защото си имат някакви оборотни  bowuu
И в Роза не искат да се носят пижами. Имали си там  Peace

# 625
ами в кандиларов??? Само не ходете в Рамус!!!!!!!Много са груби и 2 пъти на мен и 3 на баща ми спукаха вена.Кандиларов има и на 5 етаж в младост.
...и на мен ми спукаха вена в Санита  Stop
в Кандиларов не съм питала за цена. Санита и Рамус са в различни сгради. ще звъня сега в ЛаборЕкспрес да питам за пакета за малчо и за мен...

# 626
В Кандиларов за колко време стават изследванията,че се притеснявам да не сме закъснели.Ще отидем в събота до петък дали ще станат  newsm78

# 627
На 20 ще има класиране в яслите  Peace  В началото на другата седмица ще бъдат обявени местата в сайта на Общината.

# 628
На 20 ще има класиране в яслите  Peace  В началото на другата седмица ще бъдат обявени местата в сайта на Общината.

Дано ти е вярна информацията ,че се изпопренадеях Tired

# 629
  • Варна
да и аз разбрах,че другата седмица ще има класиране(директорката ми каза да направя пълният набор документи до 18 за да ги обработела )хайде успех на всички Hug Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт