Запознанства за сами родители

• 80 010
  • 491
  •   1
Отговори
# 75
Като хванем богат 70 годишен дядка на 55 и той ще гушне букета когато сме на 70-75, тогава ще си хванем младеж на 50.

Ето кой мисли стратегически ! newsm51

# 76
Като хванем богат 70 годишен дядка на 55 и той ще гушне букета когато сме на 70-75, тогава ще си хванем младеж на 50.

Ето кой мисли стратегически ! newsm51
Виждаш ли, а ние все в погрешна посока.
  bouquet

# 77
А каква е статистиката за тези бързи срещи?  newsm78 newsm78

Моля те, уточни каква статистика те интересува.
Варира при различните възрастови групи, но средно около 80% имат поне едно "съвпадение (match)" = взаимно желание да се видят отново с някой от другия пол. Като резултат имаме и сериозни връзки и неангажиращи и приятелства и бизнес отношения. Там е малко трудно да говоря в проценти, защото правим само по едно проучване на 6 месеца. Все още чакаме и новина за първи брак!

# 78
  • София
А как варира по възраст?

# 79
  • Бургас
Четох информация за бързите срещи в едно списание. Беше много интересна статия и пишеше, че по-младите приемали тези срещи по-добре, докато тези на възраст над 35 години се нагаждали и имали повече изисквания.
В София явно се правят вече, осем минути било времето за опознаване на партньора, имаше и съвети за хората как да подхождат към тях.

# 80
  • София
За 8 минути опознаваш човека?  newsm78 И решаваш дали искаш пак да го видиш? Абе, има донякъде истина....То не ти ли стане симпатичен някой от първо виждане и проговаряне...пиши го бегал!

# 81
  • София
За 8 минути опознаваш човека?  newsm78 И решаваш дали искаш пак да го видиш? Абе, има донякъде истина....То не ти ли стане симпатичен някой от първо виждане и проговаряне...пиши го бегал!

Да можеше и разводът да трае 8 минути.

# 82
  • Бургас

Аз пък от първото впечатление никога не уцелвам човека. Първите впечатления от най-големите ми лИбоФи бяха отчайващи. Ама поне еднаквите интереси могат да се уцелят, то пак зависи кой какво търси.
Да не говорим, че има и периоди, в който самата мисъл за това да се запознаваш с някого, па да се опознаваш, па да интимничиш те уморява.

# 83
Морги, вчера четох някъде, че даже за 9 секунди се създавало първо впечатление и на десетата секунда се знаело дали ще се влюбиш в съответния елемент.  Thinking Такива неща пишат в тия блондински сайтове и списания, че после се чудя аз ли съм сбъркана или какво?

# 84
Морги, вчера четох някъде, че даже за 9 секунди се създавало първо впечатление и на десетата секунда се знаело дали ще се влюбиш в съответния елемент.  Thinking Такива неща пишат в тия блондински сайтове и списания, че после се чудя аз ли съм сбъркана или какво?
Сбъркани са блондинските списания  Peace. Аз изобщо не бързам да си правя заключение за даден човек, камо ли за 9 секунди. Тези, в които съм се влюбвала, обикновено на първо виждане не съм ги отразявала много.

# 85
Сбъркани са блондинските списания  Peace. Аз изобщо не бързам да си правя заключение за даден човек, камо ли за 9 секунди. Тези, в които съм се влюбвала, обикновено на първо виждане не съм ги отразявала много.

И аз така ! Peace

# 86
  • Бургас

И аз така ! Peace

Баш и аз!

# 87
Аз, пък не съм така.
Явно, се разминавам някъде със самата себе си или другия.

# 88
  • София
Може би с времето се променяме. Сега наистина за много кратко време мога да преценя дали има опасност даден мъж да ми хареса прекалено...Щото глупости не ми се правят и кръгом и бегом. Всъщност от доста време го умея това. Само веднъж се случи човек, който дълго изобщо не го забелязвах изведнъж да ми направи впечатление.

# 89
Само веднъж се случи човек, който дълго изобщо не го забелязвах изведнъж да ми направи впечатление.
случва се и на най-добрите  Peace Хора сме де.

Общи условия

Активация на акаунт