Звездни компромати-135

• 61 002
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Тенденцията е да няма крайности - ултра бяло/жълто русо или гарваново черно, затова първите се правят медни, а вторите се изсветляват и стават...пак медни, защото на тъмна коса томва се получава. Но модата е добра, защото според мен меденото е стилен цвят, а и бялото русо ми простее вече.  Sunglasses

Нова снимка от Николета

Пак пошлотии  ooooh! Само езици отвън няма  Whistling Кога ще видя нещо такова, например? На мен такова ми се гледа  Mr. Green цък и цък - от тези снимка лъха любов, привързаност, щастие, а от снимките на Валери и Николета лъха само секс, не знам освен секс какво друго ги свързва, мое мнение, разбира се  Peace
И си представям Валери протегнал ръка в този "любовен" момент , за да снима...Толкова ли няма кой да ги снима, че предимно сами се снимат...

# 256
Коя е тази Надя Сюлейман? С какво е известна?

# 257
# 258
# 259
  • София
Коя е тази Надя Сюлейман? С какво е известна?
Известна с това, че е пълна откачалка. Някой ненормален доктор я забременил чрез инвитро с 8 бебета, които тя си роди по живо, по здраво. Има и още няколко деца от преди това. А като капак се вживява като двойничка на Анджелина Джоли и си правила пластики, за да прилича на нея. Това е като цяло картинката, дано да не съм объркала бройката на децата...

# 260
Тенденцията е да няма крайности - ултра бяло/жълто русо или гарваново черно, затова първите се правят медни, а вторите се изсветляват и стават...пак медни, защото на тъмна коса томва се получава. Но модата е добра, защото според мен меденото е стилен цвят, а и бялото русо ми простее вече.  Sunglasses

Нова снимка от Николета

Пак пошлотии  ooooh! Само езици отвън няма  Whistling Кога ще видя нещо такова, например? На мен такова ми се гледа  Mr. Green цък и цък - от тези снимка лъха любов, привързаност, щастие, а от снимките на Валери и Николета лъха само секс, не знам освен секс какво друго ги свързва, мое мнение, разбира се  Peace
И си представям Валери протегнал ръка в този "любовен" момент , за да снима...Толкова ли няма кой да ги снима, че предимно сами се снимат...

Инфантилна, какво да ти кажа - инфантилна работа  Laughing Деца са си още, а Валери и баща ... освен това няма стил, няма класа, а трябва и акъл, акъл ...  newsm78 къде ли се е дянал па той?  newsm78

# 261

Тази Надя, освен всичко изброено може да включи в квалификацията откачалка и това, че е депресивна, и не си иска децата, бях чела интервюта, че не може да се справя с тях., дразнят я и т.н  Naughty Горкичките...

# 262
Новата на Митко на Мария (ма съставих изречение и аз:)

# 263

Много ми харесва - красива и естествена  Simple Smile

# 264
  • София
Изобщо не ми харесва. Нито ми е красива, нито естествена. Но и Мара не харесвам, да не речете, че ги сравнявам двете.

missing, и ти да имаш 14-15 деца, може би щяха да те дразнят. Въпросът е обаче защо тази ги е народила толкова. Какво е очаквала - бурни аплодисменти може би и милиони долари в банковата й сметка.  Rolling Eyes

# 265

Много ми харесва - красива и естествена  Simple Smile

Има много хубави очи , ако не са лещи, де.

# 266
  • София
Тази Митковица на последната снимка по-бива.  Peace

# 267

На снимката от Блясък ми хареса повече. Сега не особено.

# 268
 Ами то с такъв бретон като на първата снимка не се сещам някоя жена да ми е харесала досега.

# 269
  • в Tara
на мен ми харесва поне 88 пъти повече от марчето. марчето хич не я харесвам

Общи условия

Активация на акаунт