Звездни компромати-135

• 61 002
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
на мен ми харесва поне 88 пъти повече от марчето. марчето хич не я харесвам

И на мен  Flutter.

# 271
На мен не ми харесва, ама и той не е голям красавец Wink

# 272
  • На земята, която е всъщност звезда.
А моето мнение е, че това момиче е доста хитро, а бившият мъж на фолкпевицата е глупак и повтаря същата грешка.   

# 273
А моето мнение е, че това момиче е доста хитро, а бившият мъж на фолкпевицата е глупак и повтаря същата грешка.   
ако наистина е бременна - то явно и Митко е същия като Мария. Отмъщават си един на друг като намесват новите си половинки.

# 274
Момичето било дъщеря на бившия кмет на Нова Загора. До скоро работила за Ветко Арабаджиев, а в момента в някаква френска компания. На снимките в Блясък е много по-хубава и естествена.

# 275
# 276
ако наистина е бременна - то явно и Митко е същия като Мария. Отмъщават си един на друг като намесват новите си половинки.
Peace
Новата не ми харесва, Мария по-бива.

# 277
# 278
  • София
Тия що не си тръгнат направо голи. Не мога да разбера защо си правят труда нещо да слагат. По цици да праскат и това е  newsm78
Андреа все повече ми заприличва на олигофрен с тия физиономии.
Преслава е добре облечена и с хубава прическа.  Peace

# 279
# 280
Андреа е с цвят на морков  Sick

# 281
  • Русе/София

Sick

# 282
Чок гюзел.

# 283
не може да ви се угоди ей Mr. Green поне на Лияна роклята е дълга и пъпа й не се вижда. за разлика от много други пъти, за които все я дъвчете.

# 284
Но пък целия ѝ бюст е навън, малкото скрито прозира, изпотена е под мишницата, а роклята сякаш сама я е кроила.

Общи условия

Активация на акаунт