Звездни компромати-135

• 60 999
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
  • До морето

Коментирали сме в темата, че носи 42-43 номер, но благодарение на факта, че е Парис Хилтън, има възможност да си поръчва всеки нов модел на световен дизайнер, който и хареса. Правели ги специално за нея!

# 436
  • София
Една лоша новина Sad:
http://www.novini.bg/news/58111-%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D … %D0%B8%D1%8F.html

Харесвам го като футболист и човек.Със съпругата си са много благотворително обвързани..Дано се направи всичко възможно за излекуването му Praynig.

# 437
 Ужасно Sad

# 438
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много жалко, дано успее да се пребори Confused

# 439
  • София
Еххх стига вече с тия лоши новини....... Sad
Дано е в начален стадий и излекуването му да бъде възможно. Praynig

Глория на наградите на Романтика
Галена също
Алисия и тя
"Анджи в истерия, майката на Пакс си го иска обратно

Обрали Валерко Божинов:
"Футболистът олекнал с над 2000 евро и лични документи, докато се регистрирал в италиански хотел в Новара. Там футболистът бил заедно с колегите си от отбора.
Минута невнимание коствала на Валери още куп проблеми. Говори се, че в портмонето била сумата, която е отделил за издръжката на Валери-младши.
Божинов веднага заподозрял в кражба камериерките, които в същото време обикаляли около рецепцията с ново спално бельо за стаите на футболистите, пишат от „Всеки ден“.
БГ националът изискал записите от охранителните камери, за да види с очите си кой го е ограбил. От хотела отказали и обяснили, че трябва да има разрешително от полицията.
Вместо да чака карабинерите да му помогнат, Валери хукнал към България, за да си извади нови лични документи."

Кристина Агилера на мач на Лейкърс, ха ха ха
Джеси Джей , пак, и пак, и.....

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 20:19 от КАРЧЕВА

# 440

Иии  Марийка, направо главата ще й падне Laughing, а може и шията да й се скъса...

Това момиче изобщо не може да позира!  ooooh! Не я знам като певица как е, не я слушам, обаче като модел е гОла вОда.  Sick

Много, много стискам палци на Стилиян Петров! Цяла Англия го подкрепя, очевидно. Дано се излекува бързо и напълно.  Praynig

# 441
  • София
Много тъжно за Стилиян, дано да се оправи напълно  Praynig Praynig Praynig

# 442
  • София
Prince

# 443
# 444
# 445

По-скоро иска няколко хилядарки от Джоли!  ooooh! Сетила се Мара.. след 8 години!

# 446
  • където ми харесва
Абсолютно и си личи от километри. Зарязала го два дена след раждането, щото е наркоманка. Детето й получава уникален шанс да бъде осиновено от звезда с много финанси. И след 8 години ни светва лампичката, че имаме известно дете, разбираш ли и осиновителката му ще кихне яко кинти, за да го запази.
Ма тая виетнамка, не мисля че би могла да си го върне по никакъв начин.

# 447
# 448
# 449

Това сигурно са "изтекли" снимки. На това му викам компромат.
Не е използван фотошоп и се виждат дори стриите. Но въпреки всичко на мен пак ми харесва  Wink

Общи условия

Активация на акаунт