Звездни компромати-135

• 60 999
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • Tам през Атлантическия океан

Колите им са автоматик, няма непрекъснато натискане на съединителя.
Просто си забиваш токчето в килимчето и не го местиш настрани, а само натискаш и отпускаш надолу.

Бе автоматик , ако е такава  Wink аз не смея да карам с високи обувки  Laughing имам си нещо като барелинки в колата и се преобувам ако съм с неудобни обувки  Laughing

# 511

Колите им са автоматик, няма непрекъснато натискане на съединителя.
Просто си забиваш токчето в килимчето и не го местиш настрани, а само натискаш и отпускаш надолу.
То и аз автоматик карам, но с такива токове ми е трудно, да не кажа невъзможно Crazy
Desss , и аз така с балеринките hahaha

# 512
 Да им е жива и здрава Никол на Валери и Николета! Да е красива като майка си и пробивна като баща си (или поне в ранния му период:)!

# 513
Някой забеляза ли, когато даваха Стелиян Петров на трибуните заедно със семейството му, жена му как се хилеше, доволна от цялото внимание, ще стане световно известна покрай болестта на съпруга си Whistling не разбрах на какво отгоре беше доброто и настроение и смеха.......мъжът и може да умре, а тя ooooh!

Рядко се включвам в темата, но това изказване просто ме потресе.Рядко срещана злоба!
Как успя да го видиш това, акъла ми не го побира.
Жената едвам сдържа сълзите си и се вижда, че просто не знае на къде да се обърне, за да не заплаче.
Ужасно противен пост, включително и последното ти изречение за бебето на Николета.
Сигурно ти е много трудно да живееш с тази злоба в себе си.
Аз го гледах няколко пъти, и не бях сама, т.е. не само на мен ми направи впечатление въпросната усмивката, т.е. подхилкването и. Я някой да копне въпросните кадри, за да ги огледате хубавичко.
Някои му казват злоба, аз му казвам реализъм........ и ми е жал за Стилиян с подобна жена, до колкото съм чела е пообиколила разни мутри преди да се омъжи за него.
Блонди, с цикъл 1, ще иска да се налага, може и да иска да е лидер, но с първи цикъл 5, едва ли ще изглежда сериозно в очите на другите Mr. Green

# 514
Ето ви линка:
http://vbox7.com/play:74fd17f9a8

Очевадна е усмивката на съпругата на Стилиян!  Особено внимателно гледайте от 1.10 до 1.20
Някои хора или сте слепи, или гледате нещо друго Crossing Arms

# 515
 Peace Явно гледаме нещо друго.
Или с други очи може би.  Rolling Eyes

# 516
 Аз правя такива физиономии преди да се разплача, опитвам се да се засмея, хапя устни...

# 517
Аз правя такива физиономии преди да се разплача, опитвам се да се засмея, хапя устни...
90% от хората сигурно правят такива физиономии, но то човек вижда това, което иска.
Егати злобната душица, честно.  ooooh!  Crazy

# 518

Всички така правим. А тя според мен дори има сълзи, но не посяга да ги бърше, за да не бъде толкова забележимо.

# 519
ЕЕ, честито на Николета, както се каза, най-вероятно ще е несериозно детето заради цикъл 5, обаче заради времето в София - предполагам че ще и капризно. Лично число 1 - май лидер ще бъде.  За името - липса на въображение, ноо поне като се натирят с Валери, няма да е в позицията на горката Алисия - да е дала името на този човек на детето си. 

Последна редакция: нд, 01 апр 2012, 21:07 от Blondie_

# 520
Да и как дори за момент не ти хрумна, че жената си хапе устните от притеснение, сдържа се да не заплаче и се усмихва, защото се е разчуствала от подкрепата на феновете към съпруга й.
Но както каза anonimnite може би гледаме клипа с други очи.

# 521
  • Tам през Атлантическия океан
Peace Явно гледаме нещо друго.
Или с други очи може би.  Rolling Eyes
Peace

само те си знаят какво им е   Rolling Eyes
От страни нещата винаги изглеждат по-иначе , през очите на другите  Wink

# 522
ani27,без да се извинявам за мен ти си психок..ошка пълна.
Жената си криви устата във фалшива усмивка за да глътне сълзите си!
Била ли си на мач някога и твоя отбор да вкара гол и да си в агитката.А цял един световен отбор на който си капитан да посвети мач на теб.
Ужасно тъпа си мацкооо и злобна.
дано никога не ти се случи нищо гадно  и да разбереш какво им е на тях в моммента.На жената едва ли й пука какво мисли някаква извратенячка в някакъв форум,така че споко дишай дълбоко.
П.С. За протокора-статиите за НЛО и подобни извънземни  не съм и няма да отварям.Просто не ме интересуват.

# 523
На 30 март се е родила първа внучка на Алла Пугачова . Малката е 3700кг и 56 см  , все още няма информация за името !  Simple Smile

# 524
Ама разбира се, че се усмихва доволно съпругата на С.Петров. Не, тя направо се залива от смях. И то си е весело, като се замислиш - такъв чудесен повод да станеш "известна"! Понеже не е успяла да се прослави покрай спортните постижения на мъжа си, сега левкемията ще й даде погубения шанс, как не се сетих....  ooooh!  

Препоръчвам на хората с една мозъчна клетка да пишат по един постинг на ден, желателно от един ред, защото иначе темите започват да се пълнят с неприятен бял шум.

Общи условия

Активация на акаунт