Звездни компромати-135

• 60 999
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Николета и Валери си имат бебе- Никол, момиченце
http://inews.bg/%D0%9B%D0%B0%D0%B9%D1%84%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B9 … 393_i.167179.html

Сега видях, че сте го коментирали. Съжалявам

# 526
  • София
Николета и Валери си имат бебе- Никол, момиченце
http://inews.bg/%D0%9B%D0%B0%D0%B9%D1%84%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B9 … 393_i.167179.html
Сега видях, че сте го коментирали. Съжалявам
Ако това не е първоаприлска шега - да им е живо и здраво детенцето. Името Никол ми е в класацията за най-неприятни имена, но това няма значение.
Ееех, нали Валерко щял да бъде неотлъчно до жена си при раждането и даже да асистира.  Mr. Green

# 527
Е, момиченцето се е родило преди датата планирана за секцио. Случва се много често. Не е смешно, че дори не е в България Валери.

Да им е жива и здрава !

# 528
  • На земята, която е всъщност звезда.
На 30 март се е родила първа внучка на Алла Пугачова . Малката е 3700кг и 56 см  , все още няма информация за името !  Simple Smile

Правнучка, от най- големия й внук.

# 529
Вижте какво ми препратиха преди малко.
Нали съм антиенелота и подобни.

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2012-04-01&article=405405

# 530
  • In The Middle Of Nowhere
И това, ако не е първоаприлска шега  Joy

Иначе да им е честито бебето!

# 531
На 30 март се е родила първа внучка на Алла Пугачова . Малката е 3700кг и 56 см  , все още няма информация за името !  Simple Smile

Правнучка, от най- големия й внук.

http://vlasti.net/news/139983

# 532

Това сигурно са "изтекли" снимки. На това му викам компромат.
Не е използван фотошоп и се виждат дори стриите. Но въпреки всичко на мен пак ми харесва

И на мен. Но напоследък някои звезди май им харесва да се пускат без много големи обработки на фотосите. Та може и тя така.

Но за разлика от теб не смятам, че има компромат освен за стриите. Такива неща според мен си правят жената съвсем, съвсем истинска. Иначе какво - има постижение с корема дори. След близнаци, колкото и да е видът на коремчето й е задоволително. Задникът й - като винаги вирнат. Бе добре е.

# 533
  • На земята, която е всъщност звезда.
А ясно, трето дете за Орбакайте. Понеже има слухове, че и внукът й чака дете, мислех, че е това.  Peace

А жената на Стилян не е ли бременна в момента?  newsm78 Представям си какво й е, дори да се усмихва на трибуните.

# 534
ani27,без да се извинявам за мен ти си психок..ошка пълна.
Жената си криви устата във фалшива усмивка за да глътне сълзите си!
Била ли си на мач някога и твоя отбор да вкара гол и да си в агитката.А цял един световен отбор на който си капитан да посвети мач на теб.
Ужасно тъпа си мацкооо и злобна.
дано никога не ти се случи нищо гадно  и да разбереш какво им е на тях в моммента.На жената едва ли й пука какво мисли някаква извратенячка в някакъв форум,така че споко дишай дълбоко.
П.С. За протокора-статиите за НЛО и подобни извънземни  не съм и няма да отварям.Просто не ме интересуват.
Мила, има си правила във форума, кой е умен и кой тъп не мисля , че е в компетенцията ти да определяш. Аз може да съм с една мозъчна клетка, психо и т.н. но не страдам от словестна диария/опс, агресия, като повечето от вас.
Я се върнете и прегледайте хуваво филмчето, не виждам защо, да хапе устни, за да не заплаче, нищо по естествено от сълзите не виждам в такъв момент, няма нищо срамно........но да сдържаш усмивката си.........сори, но аз едва ли щях да мисля за прическата и грима си в подобен момент.
Аз съм злобна, защото  вие  сте слепи и заблудени Mr. Green

# 535
Ок, нека спорът да спре до тук!  Praynig
Казахте достатъчно!
 Hug

# 536
Така да е, Ани.
Само млъкни вече.

# 537
И още утре очаквайте мнението на Ани в някой от жълтите вестници, обилно подкрепено със снимки. Няма да е за първи път. Замисли се за стаж в Шоу,Шок или друг такъв вестник.

Поздравления и на Николета и Валери за бебчето. Да им е живо и здраво и много много обичано.   bouquet

# 538
Повтарям за пореден и непоследен(докато не ме баннат) ти си злобна психоко..шка.
Ако не ти е ясно ще ти го пиша през пост.
Недей да опошляш един от малкото българи,които славят България без самореклама!!!
Не знаеш на кой какво му е в момента на снимките на клипа.
Капиш?!

# 539
Момичета, аз като голям фен на сем Божинови, съм много радостна, че са станали родители!
Дано да е щастливо и умно дете, да е красиво като родителите си и да е здраво! Искрено се радвам за тях! Някак си ме спечелиха, видях истинска обич в очите им и ме спечелиха с откровеността си!

Общи условия

Активация на акаунт