Звездни компромати-135

• 60 999
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Ани, излагаш се!
Не търси сензация в мъката на хората, че току виж те стигнало.
И когато се роди дете, ако не можеш да пожелаеш нещо хубаво по този повод, по- добре е да замълчиш!

# 541
  • София
Момичета, аз като голям фен на сем Божинови, съм много радостна, че са станали родители!
Дано да е щастливо и умно дете, да е красиво като родителите си и да е здраво! Искрено се радвам за тях! Някак си ме спечелиха, видях истинска обич в очите им и ме спечелиха с откровеността си!

С теб съм Peace

# 542
плаче жената на Стилиян , затова е и с очила ,
Стенли ще се излекува , ..много трогателна подкрепа ...

# 543
Да са живи и здрави всички бебоци, много щастие и на родителите им.

# 544
Да е жива и здрава дъщеричката на Николета, много забавна дата е избрало детенцето  Simple Smile.

# 545
Имам някакъв спомен за трето дете на Стилян Петров, но явно съм се заблудила.
Колкото до жена му, поне в България много бързо можеше да намери известност, но не е търсила, както и доста от съпругите на известните футболисти.
Дано се оправи Стилян  Praynig  

# 546
  • ...край Дунава
Тази ани отново ли почна да пръска злоба Shocked
Ти си егати навлека гаден, спри се бе момиче, излагацията ти отдавна е превзела върховете ooooh!

Искам да видя снимки на бебето. Flutter. Навярно ще е хубавица като майка си Sunglasses

# 547
И аз бях останала с впечатление, че Стилян има три деца newsm78

# 548
Честито момиченце на Божинови! Много бедно въображение при избора на име, ама нали те са си го харесали!  Crazy

# 549
Вижте какво ми препратиха преди малко.
Нали съм антиенелота и подобни.

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2012-04-01&article=405405

newsm65

Че и албум ще запишат Grinning

# 550
  • София-в сърцата на моите деца
Доколкото четох някъде, очакват трето дете Стилиян и жена муV.И мисля,че това е голям шок за всички-млад човек, талантлив, благодетел, позитивен.. Sad.Просто се чудя как някой болен ум може да измисли подобна глупост,че някой се смее...Пожелавам никого да не го стига подобна усмивка!! Данао оздравее момчето PraynigИскрено се моля за това и аз и всички около мене и дано и близките му го подкрепят така ,както досега Peace

# 551
И аз знам, че Стенли има три дечица!
Кураж, Капитане! България е с теб и семейството ти!
Вярваме че ще пребориш коварната болест и ще продължиш да покоряваш върхове!

# 552
Някой забеляза ли, когато даваха Стелиян Петров на трибуните заедно със семейството му, жена му как се хилеше, доволна от цялото внимание, ще стане световно известна покрай болестта на съпруга си Whistling не разбрах на какво отгоре беше доброто и настроение и смеха.......мъжът и може да умре, а тя ooooh!

Рядко се включвам в темата, но това изказване просто ме потресе.Рядко срещана злоба!
Как успя да го видиш това, акъла ми не го побира.
Жената едвам сдържа сълзите си и се вижда, че просто не знае на къде да се обърне, за да не заплаче.
Ужасно противен пост, включително и последното ти изречение за бебето на Николета.
Сигурно ти е много трудно да живееш с тази злоба в себе си.
Аз го гледах няколко пъти, и не бях сама, т.е. не само на мен ми направи впечатление въпросната усмивката, т.е. подхилкването и. Я някой да копне въпросните кадри, за да ги огледате хубавичко.
Някои му казват злоба, аз му казвам реализъм........ и ми е жал за Стилиян с подобна жена, до колкото съм чела е пообиколила разни мутри преди да се омъжи за него.
Блонди, с цикъл 1, ще иска да се налага, може и да иска да е лидер, но с първи цикъл 5, едва ли ще изглежда сериозно в очите на другите Mr. Green

Ани, има моменти, когато независимо, какво си мисли човек, трябва да го преглътне и да замълчи, и тъй като ти падна толкова ниско, че да знаеш какво си мисли жената на млад мъж, болен от левкимия, ще ти разкажа някои неща за тази жена.
Работех в заведението, в което се запознаха, запознаха се пред очите ми, почнавам и нея и него и то добре. Той е прекрасно, възпитано и много срамежливо момче, тя е мила, възпитана и много умна. Обичат се страшно много и повярвай ми, тя се различава изключително много от типичните курви, с които са пълни кръчмите и той за това я обича. Ако е искала да бъде известна, нямаше да има нужда мъжа и да е смъртно болен, тя има всичко, и най - вече един прекрасен мъж, с когото имат чудесно семейство, а дребни душици като теб е хубаво да помълчат, защото говорим за човек, който ще се бори за живота си. По - грозно изтипосване от твоето, за 7 години в този форум не бях чела и не ти прави чест. Един българин, прославил България, който е и прекрасна личност на всичко отгоре има нужда от цялата ни положителна енергия и трябва да се бори, децата му да не останат сираци, а жена му вдовица и такива умни глави като теб, могат да се срещнат само по нашите ширини Tired

# 553
Поли е била бременна в края на август с трето дете. За раждането на такова обаче, никъде не се спомена, а в момента тя със сигурност не ми изглежда в напреднала бременост. Страх ме е да си помисля, че е загубила бебето  Tired

# 554
Сега се ратърсих в гугъл, за трета бременност става въпрос през 2008 и 2011, но го има като новина само в БЛИЦ, явно не е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт