Звездни компромати-135

• 60 999
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • София-в сърцата на моите деца
Силно се надявам никой друг да не е видял това, което е видяла Ани...,което не знам как може да се види при тази мъка и  шок..Не искам никого да обиждам, защото никой не знае какво го чака утре Peaceсилно се молете и нека подкрепим един достоен млад човек в борбата му с коварната болест PraynigНека всички му изпращаме само положителни мисли, защото и това помага и то много! Силно вярвам,че ще оздравее и пак ще играе и ще ни радва!Ние сме с тебе, Стенли! Hug

# 556
  • София

Ани, има моменти, когато независимо, какво си мисли човек, трябва да го преглътне и да замълчи,
...
и такива умни глави като теб, могат да се срещнат само по нашите ширини Tired

Peace  Peace

Стиснати палци за Стенли  Praynig

# 557
А защо да реве, да го погребе жив ли??? Сега, повече от всякога той има нужда хората около него и най - вече тя, да са позитивни и да вярват. Тя не веднъж е била светлината за него - когато се контузи и имаше опасност никога да не заиграе, той не веднъж е казвал, че тя е човека, който му е вдъхнал най - много вяра, кураж и сили и без нея не би се справил. Сега ситуацията е същата и жената се държи точно така, както трябва за Бога. По - спокойно ли щеше да е на Ани, ако я бяхме видяли да реве, да не може да се сдържа и да показва, колко страшно е положението на Стилиян?

# 558
моментът с подкрепата е много трогателен , то и аз си поревах ,
тук кога ще го видиш това - никога , честно казано ...

# 559
 На последния мач на Херо преди да замине да се лекува дори агитката на противниковия отбор беше с плакати за него. А момчетата му играха страхотно и му посветиха победата.

# 560
  • От липите до сините камъни
Айде честито бебе,Николета е родила момиче казва се Никол Grinning

# 561
Честито на Валери и Николета.Дано малката Никол ги направи по - зрели и разумни. Simple Smile

# 562
  • Sofia
Не мога да повярвам, че някой е в състояние да напише това, което е написала ани  Shocked
Моля ви, нека игнорираме подбни мерзости!

# 563
  • Има много детски смях.
Не мога да повярвам, че някой е в състояние да напише това, което е написала ани  Shocked

И не само тя, още една особа й подглася, натъртвайки и на това, че си е направила прическа "дори". Сигурно и душ си е взела, представяте ли си?  Tired
Осъзнайте се!!!

# 564

И не само тя, още една особа й подглася, натъртвайки и на това, че си е направила прическа "дори". Сигурно и душ си е взела, представяте ли си?  Tired
Осъзнайте се!!!
О,това за прическата направо ме разби.А за простотиите на Ани нямам какво да кажа.Тя по принцип във всяка тема ражда по някой бисер, но този път надмина себе си.

# 565
Никол Божинова изненадала всички
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1306775

# 566
Не съм очаквала, че болестта на някой може да отприщи такава злоба в някои потребители.  Sick
Вярвам, че Стенли ще се оправи! Пожелавам му го от все сърце! Пожелавам го на всички хора, които носят тежкото бреме!

# 567
  • Bayern
Не съм очаквала, че болестта на някой може да отприщи такава злоба в някои потребители.  Sick
Вярвам, че Стенли ще се оправи! Пожелавам му го от все сърце! Пожелавам го на всички хора, които носят тежкото бреме!

202uu

# 568
Ние наистина понякога прекаляваме с коментарите си! Но, когато става въпрос за здраве и човешко страдание, е хубаво да бъдем по - добронамерени и по - примерени в изказа си!
Човешко е да се клюкарства, но тежко му по коя глава се падне!

# 569
Не виждам за каква злоба говорите. Сигурна съм, че голяма част от вас  са видели, каквото споделих, но никой няма смелостта да си признае, за да не бъде публично разпнът Crossing Arms
Видях нещо, за което вие сте слепи, искрено се надявам вие да сте правите, не аз......... съпругата на Стилиян Петров не ми допадна на въпросният репортаж, като поведение, и това си е.....харесвам Стлиян, и искрено се надявам да се пребори, но това не променя мнението ми за видяното.
В интерес на истината, когато гледах репортажа бях с други хора,  на един мъж от компанията, му направи  впечатление и го изкоментира, аз просто се загледах и реших, че е прав Mr. Green
Относно Валери и Николета, мога да им пожелая живо и здраво дете, но няма как да ме умили новината......... след покъртителните им медиини изяви, с които не се посвениха да засегант други хора, и едно друго дете, родно на Валери........

Общи условия

Активация на акаунт