От кой матрак сте доволни - 3 тема

• 215 147
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 555
Написах го само няколко поста по назад! Еднолицевия матрак не го обръщаш и ти се сляга там където лежиш постоянно(особено пък когато  матрака ти е от евтините)! Докато двулицевия може да се обръща от двете страни и така матрака не се сляга, или то поне много по бавно!

# 556
  • Пловдив
 Peace

Не смятам така. И единият избор и другият си имат своите предимства и недостатъци.
Лично мнение.  Hug

# 557
Е добре де напиши ги да видим какви са Simple Smile така написано нали се сещаш как звучи  Mr. Green

# 558
Е ,щом гледам спални с подарък еднолицев матрак - то ясно  Wink двулицев що не подаряват . Чудя се между два на Нани - Модена и Тирена . Ама по картинка май няма да ми се получи , ще трябва да ги търся тук по магазини и да пробвам  bowuu

# 559
# 560
Е ,щом гледам спални с подарък еднолицев матрак - то ясно  Wink двулицев що не подаряват . Чудя се между два на Нани - Модена и Тирена . Ама по картинка май няма да ми се получи , ще трябва да ги търся тук по магазини и да пробвам  bowuu

Всеки преценя за себе си с какво може да направи компромис. За себе си знам ,че с матрак и обувки компромис не мога да направя Simple Smile

# 561
Защо два отделни матрака пред един двоен:
-мога да го обръщам сама без помощ/нашия е латексов и тежи цял тон/
-мога да пера по-лесно калъфите/добре,че са измислили вече троен калъф на някои модели,иначе няма пране в пералня/
-може да се сложат две отделни повдигащи подматрачни,аз едва вдигам нашата с тежкия матрак
Искам да кажа,че моите матраци досега са били два,като ги съединих по средата с дълъг цип,пришит към калъфите,за да не мърдат един от друг.Спи се чудесно в средата им,даже се карахме с мъжа ми кой да се намести там.)))) Сегашният ни матрак има едно уплътняване именно по средната линия и то седи като гърбица,която определено не е удобна,моделът е AirAir на Екон.
И при двата варианта еднакво усещам движението на партньора.

# 562
Гледам на Грабо промоция на матрак :
http://grabo.bg/dvoen-ortopedichen-antialergichen-matrak-yatas-vesta-0h9m6ht  newsm78 
някой нещо да каже , притеснява ме че е с пружини  ooooh! пък и мебелна фирма с матраци да се занимава  newsm78 newsm78

# 563
  • Варна
Troy  с ъс всичко казано от теб съм съгласна.
Но не бива да се опитваш да си наложиш мнението на всяка цена. Всеки си има приоритети,разбирания и външни фактори с които да се съобрази. А най-често това е факторът пари. Всеки иска да има най-доброто, но...

# 564
Troy  с ъс всичко казано от теб съм съгласна.
Но не бива да се опитваш да си наложиш мнението на всяка цена. Всеки си има приоритети,разбирания и външни фактори с които да се съобрази. А най-често това е факторът пари. Всеки иска да има най-доброто, но...

Само два поста над твоя съм го написала ....не можеш да четеш или не разбираш?

# 565
Благодаря за отговорите  bouquet Ще се оттегля от арената. Весели празници  easter

# 566
stenly,  много свеж подпис!

# 567
  • Бургас
Малко в страни от темата за вида матрак, но пак в тази насока съм. Имам двулицев матрак с дървена подматрачна рамка от около 2 месеца. В момента спя сама (50кг съм) и от седмица започна да скърца отдолу,  #Shocked newsm61 ужасно е, при всяко обръщане и чувам прискърцването... спя много леко изпадам в ужас всеки път, като искам да се обърна. Може ли да ме посъветвате какво да направя, ламелите ми ли са меки и опират в рамката, или?
Благодаря

# 568
Ние сме с Нани Сирена Мемори. Новичък е все още, само на няколко месеца, но съм много доволна. Стабилен, удобен е и не се усеща, когато някой от нас се обръща. В магазина ми казаха, че за парите, които бях предвидила това е най-доброто като цена и качество. Дано са били прави  Simple Smile

# 569
  • о`майна лунна нощ е
Вкъщи обогатяваме разновидностите на ползваните матраци. Наред с един латесков на Еконт - модел Корал и един Тед - дунапренен, сега се сдобихме и с Нани Каспия. На първо впечатление - твърдичък ми е. Но на него ще спи дребната, която поне на този етап не е претенциозна.

Общи условия

Активация на акаунт