От кой матрак сте доволни - 3 тема

• 215 113
  • 1 031
  •   2
Отговори
# 810
Аз днес ходих да пробвам някои матраци. Нани Сирена не е лош, видя ми се малко по-твърд отколкото очаквах. За моя изненада много ми допадна Нани Аруба мемори, който е с покет пружини и слой мемори, въпреки че бях скептично настроена към пружините. Очертава се като по-мек и там кръста ми май се чувства най-добре.
milittana, виждам, че и ти харесваш покет с мемори. Погледнах Сиана Силвър за който пишеш, излиза около 500 лв по-скъп за моя размер в сравнение с Арубата, но е с 10г. гаранция. Дали са сходни  newsm78
Не съм ги пробвала още, обаче четох в описанието, че Аруба има мемори само от едната страна. Това за мен означава, че другата не може да се ползва. Сияна Силвър си има и от двете. Плюс по-голямата гаранция....аз бих избрала втория. Но още се изказвам само по описанията им.  Сияна
Силвър удобни ли са?

# 811
  • София
Не съм лягала на Сиана Силвър.

# 812
  • БГ
 Сиана Силвър на коя марка са?

# 813
Сиана Силвър на коя марка са?
На Парадайз - не знам много за фирмата, прочетох, че е българска. Колко са качествени продуктите не зная обаче....

# 814
Хайде и аз тук в темата.  
Гледам анкетата и се чудя....защо ТЕД са с най-голям рейтинг тук в темата,а пък хубавите коментари за тях не са толкова,колкото за други марки??  newsm78 .  Аз за себе си знам,че ТЕД повече никога няма да взема,достатъчно шансове им дадох.  Сега с нетърпение чакам да си купим и да се наспя....но както при избора на бебешка количка,така и ту,избора на матрак си е направо цяла наука за второ висше  ooooh!......така или иначе ще се пробват и избират в магазин,но ми се иска да съм ориентирана за видовете,плюсовете и минусите,за цени.....Като гледам ще се дават към 500-700лв.,затова и отлагаме малко купуването му.   На детето стаята като обзавеждахме,преди 1г. се сещам,че жената в магазина каза,че ще ни даде матрак,който бил чудесен и нямало да мислим за смяна много дълго време. Цената беше не повече от 200лв. ,макар,че можеше да ни продаде който и да е,щяхме да го вземем.  Не съм мислила за матраци тогава и затова едва сега видях,че е на Нани,не знам точно какъв е.    Разбира се детето не може кой знае каква оценка да му направи,то милото е спало къде ли не и за него всичко е удобно,но пък баща му и няколко роднини са спали на него и казват ,че е много удобно......на мен като че ли ми е малко твърдичък и искам една идея по-мек.....а и с това мемори много се зарибих. Направо не знам какъв ще търся....чета няколко коментари вече,че латекса мухлясва  newsm78....много съм объркана.

# 815
milisa, не се подвеждай от анкетата. Темпур например е най-хубавият матрак на който съм лягала, но е ужасно скъп за българският стандарт, затова сигурно има само 3 гласа. Аз лично препоръчвам Магнифлекс, има такива на много нормални цени, удобни, безпружинни Simple Smile .

# 816
Трой, тази цена ме зашемети направо! Няма как да си позволя такова нещо, колкото и да ми се иска! Шани засегна много важен въпрос обаче - гаранцията! Сега като са зачезнали вносителите на матраци Лайф кой поема гаранцията от 10 години например? Явно никой. Това важи за всички вносни марки всъщност. Българските пък се ослушват яко при предявена такава, поне в общия случай. Та май сериозна сума не ми се инвестира в матрак, който следващите 10 години не е ясно дали ще има вносител.

Не ти го препоръчвам, просто ти показвам колко струват и как изглеждат хубавите матраци  Peace

# 817
milisa, не се подвеждай от анкетата. Темпур например е най-хубавият матрак на който съм лягала, но е ужасно скъп за българският стандарт, затова сигурно има само 3 гласа. Аз лично препоръчвам Магнифлекс, има такива на много нормални цени, удобни, безпружинни Simple Smile .

Да,това с  анкетата наистина е така.    Иначе ти кой Магнифлекс би препоръчала?

Редактирам се да не пиша 2 поста един след друг. Попадна ми една фирма с добри цени  http://www.elite-mebeli.com/    има ли мнения за нея?

Последна редакция: пн, 23 сеп 2013, 15:39 от milisa

# 818
  • БГ
Момичета обаждах се за поръчка на Нани, някой поръчвал ли е от дистрибутори. Техните цени идват по-ниски от тези на самия сайт на Нани и ми е чудно .
гледах сайта на Видов и Узунов. С безплатна доставка дори до адрес . newsm78

# 819

Да,това с  анкетата наистина е така.    Иначе ти кой Магнифлекс би препоръчала?

Трябва да ги изпробваш на място и да прецениш кой ти харесва като усещане.

# 820
Tevolere,преди около 5г. си поръчахме матрак на Нани точно през някакви дистрибутори.Честно казано съм много доволна от матрака много удобен,не е мръднал все едно вчера сме го купили,но не се сещам какъв му беше модела точно thumbsup

# 821
  • до най-прекрасния мъж
Мисля да поръчам матрак Елите за новата ни спалня. Цените са доста добри, дано и матраците се окажат добри - еднолицев дунапрен с кокосова вложка за размер 160/210 ми излиза 383 лв, а еднолицев дунапрен с мемори - 462 лв. За мен това са страхотни цени, още повече, че имам ограничен бюджет, а пружина или двулицеви не искам.
Някой ползвал ли е такива, за да сподели мнение. Гледам, че има 5 гласували за тях, че са доволни, но дали?

# 822
  • БГ
milla.v мерси Peace, пуснах 3 запитвания и трите с по-ниски цени се върнаха от производителя. Ще поръчам от тях , че разликата си е голяма . Спрях се на каквото съм пробвала Ултрафлекс, а може да се види модела на Нани долу отстрани където е кръглото метално копче и описанието на матрака за сезонност. Пробвала съм за една нощ и на Каспия, но не е толкова удобен колкото Ултрафлекс .Може би защото не съм спала на  Магнифлекса и темпур и разни други скъпи марки.....

# 823
Здравейте и аз реших да се включа по темата.
Гледам, че има доста хора които не са доволни от ТЕД ... аз обаче съм май уцелила.
Купих си Матера и съм много доволна. Доста обикалях и се чудих кой да избера. Бях чула доста противоречиви мнения за матраците с пружини, както и за ТЕД и т.н. В крайна сметка накрая се спрях на този - пробвах го и ми хареса. Видя ми се скъпичък, но  успях да го намеря на добра цена от един онлайн магазин и си го поръчах от там store.ceramicpark.bg/product_info.php?products_id=37
Мисля че няма значение каква марка е матрака, щом спиш добре и се събуждаш отпочинал. Grinning

# 824
Здравейте, за кратко време трябва да избера матрак за спалня с механизъм, т.е. трябва ми еднолицев. Чета по разни форуми и започвам да клоня към Екон, но май нямат еднолицеви?!?! newsm78 Вече 10 години ползвам ТЕД , но не помня модела - доволна съм, но ..... сега искам друга марка Wink Дъщеря ми спи 5 години на Нани и засега няма проблем, та сигурно и сега пак ще се спра на тях, в случай, че Екон нямат еднолицеви.

Общи условия

Активация на акаунт