От кой матрак сте доволни - 3 тема

• 215 113
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 795
  • София
За меморито - колко ще е мек зависи колко е дебел пласта мемори, дали ще спарва вероятно също, нашият е само с 2 см, не спарва.

# 796
Стига бе момичета за какви матраци ми говорите че ми говорите за пропадане? Да не говорите за тюфлека на баба ви? Новите матраците с пружини и покет система са толкова добри, че нито има пропадане нито пък скърцане!

# 797
  • Варна
Тъй като и аз съм на вълна матраци , рових доста в нет-а за информация. Попаднах на тази тема в друг форум. Струва ми се полезна, има и мнения на специалисти:
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=35331

# 798
Стига бе момичета за какви матраци ми говорите че ми говорите за пропадане? Да не говорите за тюфлека на баба ви? Новите матраците с пружини и покет система са толкова добри, че нито има пропадане нито пък скърцане!
Трой, може би това предубеждение към пружинните е защото по-скъпите в БГ марки като италиански и испански не предлагат такива продукти. Някак се е създало убеждението, че като по-стара е по-несъвършена технология. И аз съм срещала такива писания. А гледам, че на Запад си се ползват и такива.....явно като са свястно направени са си много удобни даже.

# 799
Хубавите матраци с пружини/покет са по 2000 паунда ! а мемоори пяната по 500-600...

п/с Ето ви малко ревюта на един реномиран сайт.

http://www.which.co.uk/home-and-garden/home-improvements/reviews/mattresses/

Последна редакция: чт, 19 сеп 2013, 10:24 от Troy

# 800
  • с/у ОколоМръсТното
/ние спим на два единични на спалнята/.

и ние  Mr. Green
Затова щях да си взема матрак със 5см. мемо, а на моят само с 2.5, но после размислих  Flutter
Всъщност, в JYSK (а вярвам, че и на доста други места), продават ТОП матраци от мемори. Защо не вземеш да пробваш само за твоята половинка?
Иначе и мен ме е яд за Лайф-а... Имаха много интересни предложения. Дано соро се завърнат на пазара... А за гаранцията ми от 5г. не ми се мисли...

Трой, какви тюфлеци? Я вземи прочети какво пишем...

# 801
Шани, аз съм решила кардинално да подходя. Топ матракът няма да ми компенсира пропадането в областта на кръста и д-то ми се струва, предполагам ще се размества като се въртя, а и цените им са такива, че по-добре нов. Разглеждах, разглеждах и най-близо до твоя модел от Лайф си остана Сиана Силвър на Парадайз, дано ги имат в шоу рума да ги пробвам. На Тед нямам доверие, евентуално нещо на Нани с пружини ще видя, но ако купувам покет пружини задължително ще искам и комбинация с мемори. Като чета че някои латексови мухлясвали нали се сещате как ще ме направят на дреб в къщи ако дам един чувал пари за новата си приумица със смяна на матрак и точно новият мухляса......Но не съм решила твърдо, просто каквито мостри има ще пробвам и на място ще реша.

# 802
  • Нейде из лудите гори...
Момичета има ли някой , който да спи на този ? Много ми харесва съотношението размер/цена  Blush

# 803
При "Сирена"  сребърните нишки ОК, но силикон защо...

"Дамаската е с втъкани сребърни нишки, потискащи развитието на акари, бактерии и гъбички. В комбинация с антиалергичната силиконова вата и нетъкания текстил SPUN BONDED предотвратяват запарването."

# 804

Трой, какви тюфлеци? Я вземи прочети какво пишем...

Edин хубав матрак няма как да ти се продъни! До сега не съм имала матрак, който да ми се продъни!
Ако купиш нещо за 200 лева с сигурност може да се продъни, но нещо от този сорт едва ли!
http://www.johnlewis.com/john-lewis-natural-collection-angora-90 … ngsize/p231256311

# 805
Трой, тази цена ме зашемети направо! Няма как да си позволя такова нещо, колкото и да ми се иска! Шани засегна много важен въпрос обаче - гаранцията! Сега като са зачезнали вносителите на матраци Лайф кой поема гаранцията от 10 години например? Явно никой. Това важи за всички вносни марки всъщност. Българските пък се ослушват яко при предявена такава, поне в общия случай. Та май сериозна сума не ми се инвестира в матрак, който следващите 10 години не е ясно дали ще има вносител.

# 806
Повечето ,матраци на Нани са с 10 години гаранция имаме го от 8 , не се е продънил и не е поевтинял обаче, явно се търси , за сирена мемори говоря. преди сме имали Тед пружини и Блян , може и дунапрен да беше за по 3 год. на боклука са  Peace. Не ни запарва , не си измислям, имам протектор и самия калъф е памучен , аз си ги харесвам.

# 807
  • БГ
Привет момичета, четох темата като избирах матрак за детската стая- купихме Сирена на Нани, супер доволни сме. Не е мръднал за 3 години . Сега трябва да купя за друго легло за бабата ни, която има проблеми със ставите и иска също твърд, та се колебая за модела . някой спи ли на Тирена или  Аляска или да е доволен от друг на Нани с по-висока ортопедичност. В голяма чуденка съм.   newsm78
Иначе се спрях на Нани, защото хотела в който ходим всяко лято за по 10 дни е с Нани и не ми харесаха .

Последна редакция: сб, 21 сеп 2013, 22:25 от Tevolere

# 808
  • София
Аз днес ходих да пробвам някои матраци. Нани Сирена не е лош, видя ми се малко по-твърд отколкото очаквах. За моя изненада много ми допадна Нани Аруба мемори, който е с покет пружини и слой мемори, въпреки че бях скептично настроена към пружините. Очертава се като по-мек и там кръста ми май се чувства най-добре.
milittana, виждам, че и ти харесваш покет с мемори. Погледнах Сиана Силвър за който пишеш, излиза около 500 лв по-скъп за моя размер в сравнение с Арубата, но е с 10г. гаранция. Дали са сходни  newsm78

# 809
  • БГ
Сирената е твърд, но най-отгоре някак има мек слой, стои си на баклавички издигнати. Макар да е скачано по него му няма нищо. Когато ни се схване кръста понякога спим до детето и се чувстваме ок , понеже леглото е голямо също.Но за още по-голям размер ми идва скъпо, понеже поръчах по-скъп спален комплект.

Общи условия

Активация на акаунт