От кой матрак сте доволни - 3 тема

• 215 112
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Пиши как се чувстваш, като поспиш по-дълго на Модената. Аз също го загледах онзи ден, той е  най-мекия на Нани. Търся нещо по-меко, че като спя на твърдо се събуждам със схванат кръст. В един магазин момичето, което продаваше /с гръбначни проблеми/ ми похвали много Нани Лаго. Това е единственият български матрак с 15г. гаранция, нито мек нито твърд, има този пружиниращ ефект и е доста удобен. На мен обаче Нани Аруба мемори като че ли ми е най-удобен, въпреки че е с така отричаните пружини и май ще поръчам него.

# 841
Simple Smile И аз харесах Аруба мемори, оказа се дефакто еднолицев, и адски тежи.
Поръчах Модена на Нани - и на мен ми беше мекичък.

# 842
  • БГ
Здравейте. Чета от доста време, но сега се регистрирах и исках да ви споделя относно матраците. Чудих се какъв матрак да си купя за спалнята .След като, четох доста в темата видях, че масово хората се насочват към матраци изработени от латексов материал! Реших да се довера на мнозинството и да потърся латексов матрак! След като търсих доста в мрежата попаднах на много добра оферта с много ниски цени. Надявам се, не изглежда като реклама.
http://uzunovauto.com/%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8 … 0%BA%D0%BE%D0%BD/
този сайт зза модела , който аз искам -Нани  ми дадоха добра цена, но пък ми поискаха капаро 30лв. Което за мен е тъпо, при положение, че ще платя наложен платеж при доставка. Но явно някои хора не си получават матрака за да прибегнат до това. По-ниска цена ми предложиха от друг сайт и смятам да поръчам днес едно Нани. Голяма дилема с тия матраци ooooh!

# 843
  • София
Редактирам се да не пиша 2 поста един след друг. Попадна ми една фирма с добри цени  http://www.elite-mebeli.com/    има ли мнения за нея?

....

Поздрави Simple Smile

Моля те, препоръчай ми модел еднолицев здрав матрак на тази фирма за тежък човек. Става въпрос за размер 160/210. Питах за цени, устройват ме идеално. Не искам да е с пружини, чудя се между този с кокоса или този с мемори.
Вече ми е трудно да препоръчвам, защото работех там преди доста години. Най-добре  обади се в офиса им и обясни, че е за много тежък човек - да ти направят подсилен. Те си имат начини и знаят как и ще ти препоръчат правилния модел.

# 844
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря, Elyah   bouquet. Така мисля да направя.

# 845
Simple Smile И аз харесах Аруба мемори, оказа се дефакто еднолицев, и адски тежи.

Всички матраци с мемори само от едната страна за мен са еднолицеви. Не мога да си представя да спиш на твърдата страна, а отдолу да е мемори слоя. Затова съм се спряла на Сияна Силвър, които имат мемори слой от двете страни, а по средата са покет пружините. Но го нямаше в магазина, в който проверих и ме пратиха на Хиподрума да го пробвам. Иначе не бих поръчала така само по описание. Отначало и аз се бях ориентирала към Нани или Магнифлекс с мемори пяна и латекс някаква комбинация, обаче чета че запарвали и някои мухлясват и се отказах. Сега обаче ще видя покет матраците дали са ми удобни, иначе имали по-добро проветрение. Харесах си едни протектори на Нани зимни - с мерино, има и летни от памук. Поръчах си зимните, като ги взема ще дам отзив, но ми харесва да спя на топличка вълна.

# 846
Здравейте. Чета от доста време, но сега се регистрирах и исках да ви споделя относно матраците. Чудих се какъв матрак да си купя за спалнята .След като, четох доста в темата видях, че масово хората се насочват към матраци изработени от латексов материал! Реших да се довера на мнозинството и да потърся латексов матрак! След като търсих доста в мрежата попаднах на много добра оферта с много ниски цени. Надявам се, не изглежда като реклама.
http://uzunovauto.com/%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8 … 0%BA%D0%BE%D0%BD/
този сайт зза модела , който аз искам -Нани  ми дадоха добра цена, но пък ми поискаха капаро 30лв. Което за мен е тъпо, при положение, че ще платя наложен платеж при доставка. Но явно някои хора не си получават матрака за да прибегнат до това. По-ниска цена ми предложиха от друг сайт и смятам да поръчам днес едно Нани. Голяма дилема с тия матраци ooooh!

Аз също съм се насочила към този сайт, но в предварителния разговор по тел. не споменаха за предплащане. newsm78
Сподели, моля, за другия сайт! Praynig

# 847
  • БГ
ами в началото не каза нищо за капаро, но понеже писах през формата на сайта някакво запитване и ми пратиха на мейла отговор с капарото. другия е на Видов-писаха ми цена, безплатна доставка за извън София с куриер, за София са с техен транспорт. Цената на същия модел който искам е малко по-ниска от на Узунов. Поръчах го за доставка в петък, ще пиша дали са коректни след това. Иначе самия матрак както писах и преди го ползваме вече няколко години и няма мухлясване или нещо друго, ок си е. Затова поръчах още един сега за майка ми .

# 848
  • Пловдив
Здравейте,
включвам се в темата, тъй като ще купуваме нови матраци за спалнята (164/190).
До сега спим на спалнята с два отделни матрака (82/190). Четох, по-напред в темата, че  се получавала фуга между матраците.
Предполагам, че там където се получава фуга е защото не е съобразен размера (ширината) на матраците и ширината на леглото. Ако се вземе подходящ размер, няма как (няма накъде) да бягат матраците. Между нашите едвам набутвам чаршафа! Лягат плътно и никога не сме имали фуга.
Сега мисля да купим цял матрак, но ме притеснява, че мъжът ми много се върти докато спи и ще ме събужда. Така, с отделни матраци, движението върху единия матрак не се усеща върху другия.
Прочетох един лош отзив за Симеонов - има ли още с подобно мнение?

# 849
При Сирена Мемори на Нани не се усеща другия като мърда , гарантирам Peace

# 850
  • до най-прекрасния мъж
Предполагам, че там където се получава фуга е защото не е съобразен размера (ширината) на матраците и ширината на леглото. Ако се вземе подходящ размер, няма как (няма накъде) да бягат матраците. Между нашите едвам набутвам чаршафа! Лягат плътно и никога не сме имали фуга.
Това при мен се получи, но при пружинени матраци и при легнало положение на двамата - просто сме тежки и огъваме матраците в средата, а краищата се прибират навътре и се отваря вдлъбнатина. Но това не у нас, а в хотел. Иначе самите матраци, като не бяхме легнали отгоре, си седяха плътно един до друг и аз едва подпъхвах чаршафа. Явно си е до модел на матрака, сигурно пружините са били слаби.

# 851
  • Пловдив
Това при мен се получи, но при пружинени матраци и при легнало положение на двамата - просто сме тежки и огъваме матраците в средата, а краищата се прибират навътре и се отваря вдлъбнатина. Но това не у нас, а в хотел. Иначе самите матраци, като не бяхме легнали отгоре, си седяха плътно един до друг и аз едва подпъхвах чаршафа. Явно си е до модел на матрака, сигурно пружините са били слаби.

Да, предполагам, че е било от самите матраци. Нашите в момента също са пружинени. А, може би е защото спим раздалечени един от друг ooooh!, а вие - плътно притиснати  luvbed
Така и не можах да свикна да спя с обща завивка и гушната no

# 852
  • Пловдив
Да кажа за Модената .....на първо четене е супер ама то след 7годишния пружинен на Тед на който пружините ми се отпечатваха на гърба ,всеки матрак ще ми се стори супер. Иначе пристигна с бяла луксозна  памучна дамаска , а не цветна както е на сайта ако за някой това има значение.

# 853
Да кажа за Модената .....на първо четене е супер ама то след 7годишния пружинен на Тед на който пружините ми се отпечатваха на гърба ,всеки матрак ще ми се стори супер. Иначе пристигна с бяла луксозна  памучна дамаска , а не цветна както е на сайта ако за някой това има значение.

Мерси   Peace   Да, сменили са дамаската Simple Smile И аз се чудех защо в магазина пробвам нешарено и казват, че е Модена;)

# 854
От Магнифлекс, мемори флоам- около 2 000 лв струва и си заслужава всяка стотинка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт