От кой матрак сте доволни - 3 тема

• 215 111
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Здравейте, за кратко време трябва да избера матрак за спалня с механизъм, т.е. трябва ми еднолицев. Чета по разни форуми и започвам да клоня към Екон, но май нямат еднолицеви?!?! newsm78 Вече 10 години ползвам ТЕД , но не помня модела - доволна съм, но ..... сега искам друга марка Wink Дъщеря ми спи 5 години на Нани и засега няма проблем, та сигурно и сега пак ще се спра на тях, в случай, че Екон нямат еднолицеви.

За спалня с механизъм еднолицев матрак?!!!??? За пръв път чувам такова нещо.
Моята е с механизъм, но матракът ми е двулицев и има подматрачна рамка. И е точно на Екон. Много удобен!

# 826
  • София
milisa, не се подвеждай от анкетата. Темпур например е най-хубавият матрак на който съм лягала, но е ужасно скъп за българският стандарт, затова сигурно има само 3 гласа. Аз лично препоръчвам Магнифлекс, има такива на много нормални цени, удобни, безпружинни Simple Smile .

Не мен пък Темпур ми е ужасно неудобен. Не бих си го купила, дори да беше евтин.

# 827
Здравейте, за кратко време трябва да избера матрак за спалня с механизъм, т.е. трябва ми еднолицев. Чета по разни форуми и започвам да клоня към Екон, но май нямат еднолицеви?!?! newsm78 Вече 10 години ползвам ТЕД , но не помня модела - доволна съм, но ..... сега искам друга марка Wink Дъщеря ми спи 5 години на Нани и засега няма проблем, та сигурно и сега пак ще се спра на тях, в случай, че Екон нямат еднолицеви.

Моята е с механизъм, но матракът ми е двулицев и има подматрачна рамка. И е точно на Екон. Много удобен!

Ееееее, ти пък! Разходи се до някой магазин и виж!  Wink Леглата с механизъм се предлагат предимно с(за) еднолицеви матраци. Знам, че мога да монтирам подматрачна рамка, но това в случая допълнително ще ми оскъпи и усложни ситуацията, защото спалнята ми е без такава.

# 828
Някой има ли отзиви за Лаго на Нани.

# 829
  • София
Kъде в София може да се закупи евтина подматрачна (по възможност с доставка). 82х190, за дунапренов дюшек.

Скоро очаква ли се да има намаления на матраци?
Легло също трябва  да си взема - 100 или 120 на 200  Rolling Eyes

# 830
Как разбрахте, че темпур е неудобен матрак, от едно лягане  newsm78, или дадохте хиляди и после го хвърлихте, моля не подвеждайте аудиторията Peace
Ние скоро купихме спалня за квартирата на децата, обясниха ни, че почти всички за еднолицеви матраци с повдигащ се механизъм стават за двулицеви с подматрачна рамка. Взехме матрак сирена мемори на Нани и не скъп спален комплект. Матрака е повече пари, но аз смятам, че не трябва да се правят компромиси с него, това е мое мнение разбира се  Hug

# 831
hakama преди 2 седмици купихме за детето легло 120/190 с механизъм. Има много хубави с кожена декоративна табла, има с ракла, с табли и без. Ако си от София бих ти препоръчала мебелната къща в Люлин, като мястото с най голям избор. поне ние видяхме там най-много.

# 832
Някой има ли отзиви за Лаго на Нани.

Вчера легнах на него за малко - удобен ми е, но сякаш Сирена Мемори като с по-твърда основа ми се стори по-добре. Решила съм и Сияна Силвър да пробвам, както и някои от моделите на Магнифлекс. С една дума не бързам, ще обмисля добре преди да купя. Прави ми впечатление, че поне на наблюдаваните от мен модели има намаление от преди седем-осем дни.

# 833
  • София
Аз ще похваля Магнифлекс. Сдобих се с Натуркомфорт, въпреки неодобрението на мъжа ми, заради цената разбира се. Simple Smile Но аз имам болки в кръста, наистина сериозни, и почти не можех да стана сутрин от другите матраци които имахме в къщи. Пробвах различни, но явно имам проблем. Сега съм по - добре. Е, няма да ме излекува, трябва да тръгна по лекари, но спя много по- добре на него. За детето взехме пак техен модел Джуниър и мисля че е Ок, но тя е малка още да си каже де,  Laughing Абе въпреки високата цена според мен си заслужава. Но и аз бих посъветвала да се пробва, защото всеки от нас има най - разнообразни очаквания и предпочитания за матрака. Ходете , легнете, обиколете, сравнете, за да изберете най - доброто за себе си.  Simple Smile

# 834
  • София

Е, разбира се , че има, има спални с механизъм с еднолицев матрак, при които механизмът е монтиран директно на матрака ( на твърдата му част - основата ) и повдига самия матрак. И другото е механизъм прикрепен към подматрачната рамка и фактически повдига рамката, а матрака е двулицев и лежи върху самата рамка. Има ги и двата вида.
Ние сме с двулицев матрак, който трябва да се проветрява добре и ни предупредиха, ако има механизъм ( пък и да няма) да имаме подматрачна рамка , тип решетка.

# 835
  • София
Редактирам се да не пиша 2 поста един след друг. Попадна ми една фирма с добри цени  http://www.elite-mebeli.com/    има ли мнения за нея?

Цените им не са високи наистина, правят ги в Пловдив. Фирмата си държи на името и уважава гаранциите.

Модел "Престиж" е топ моделът им - с белгийски пенолатекс и 10 год гаранция. Качествен е, ако ви допада като мекота. Мегалукс е с покет спинг също е от старите им модели и е добър.

Ако имате тежък човек спокойно можете да се доверите на подсилените им модели - здрави са.

Голяма реклама им направих май Simple Smile Всъщност преди години съм работила в тази фирма, за това казвам какво знам за някои моделчета.

Поздрави Simple Smile

# 836
  • до най-прекрасния мъж
Редактирам се да не пиша 2 поста един след друг. Попадна ми една фирма с добри цени  http://www.elite-mebeli.com/    има ли мнения за нея?

Цените им не са високи наистина, правят ги в Пловдив. Фирмата си държи на името и уважава гаранциите.

Модел "Престиж" е топ моделът им - с белгийски пенолатекс и 10 год гаранция. Качествен е, ако ви допада като мекота. Мегалукс е с покет спинг също е от старите им модели и е добър.

Ако имате тежък човек спокойно можете да се доверите на подсилените им модели - здрави са.

Голяма реклама им направих май Simple Smile Всъщност преди години съм работила в тази фирма, за това казвам какво знам за някои моделчета.

Поздрави Simple Smile

Моля те, препоръчай ми модел еднолицев здрав матрак на тази фирма за тежък човек. Става въпрос за размер 160/210. Питах за цени, устройват ме идеално. Не искам да е с пружини, чудя се между този с кокоса или този с мемори.

# 837
Здравейте. Чета от доста време, но сега се регистрирах и исках да ви споделя относно матраците. Чудих се какъв матрак да си купя за спалнята .След като, четох доста в темата видях, че масово хората се насочват към матраци изработени от латексов материал! Реших да се довера на мнозинството и да потърся латексов матрак! След като търсих доста в мрежата попаднах на много добра оферта с много ниски цени. Надявам се, не изглежда като реклама.
http://uzunovauto.com/%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8 … 0%BA%D0%BE%D0%BD/

# 838
Здравейте. Чета от доста време, но сега се регистрирах и исках да ви споделя относно матраците. Чудих се какъв матрак да си купя за спалнята .След като, четох доста в темата видях, че масово хората се насочват към матраци изработени от латексов материал! Реших да се довера на мнозинството и да потърся латексов матрак! След като търсих доста в мрежата попаднах на много добра оферта с много ниски цени. Надявам се, не изглежда като реклама.
http://uzunovauto.com/%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8 … 0%BA%D0%BE%D0%BD/
И къде са тия уникално ниски цени? Тук например са същите за моделите, които ме интересуват
http://www.-spam097-/product/bg/matrak-sirena-memory-22-cm-nani/
Освен това българските латексови матраци са много тежки, специално тези на Екон и аз затова съм се ориентирала към друг производител. Просто не ми се повдигат 25 кг като сменям бельото например

# 839
  • Пловдив
Болките в кръста тази сутрин ме накараха да ускоря намирането на матрак. Досега само в един шоу рум пробвахме , и днес поръчах Модена на Нани . Нямам нито търпение , нито нерви да обикалям по магазините и да лягам повече.

Общи условия

Активация на акаунт