Януари е далече, но расте във мама вече мъничко човече :)

• 32 776
  • 701
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Мikimik,  не се отчайвай може би е рано, скоро ще се види. А за работата, защо те съкратиха? Има вариант да си изкараш болничен до края на бременността и нямат право да те съкратят,  когато си в болничен.
Болничния ме хваща от 5.06 да е непрекъснат,иначе можех и днес да почна и да остане да ме съкратят накрая,но поради закриването на фирмата,може би щяха да намерят начин  да ме изиграят,най-много после да трябва да се съдим. То беше толкова отблъскващо и противно,хем знаеха ,че съм бремена,че имам дете под 3 годинки. Такива гадости ми говореха и ми "извиваха" ръцете.Накрая подписах. Sad

# 511
  • София
mikimik,съжалявам за работата Hug ,когато писах в по-стар пост,че няма да ме бъде с майчинството,просто не ми се говореше за това дето на мен ми се случи.На 7.5 бях почнала нова работа и същия ден видях и  EFP ,но точно след седмица ме уволниха ( е дадоха ми възможност да пусна молба за напускане по взаимно съгласие Sad  и така и направих,за да не се впише уволнение в трудовата ми книжка)  заради несправяне с работата,а тестовият период,където работех самостоятелно беше само 1 ден  и то за няколко часа следобяд и нямало възможност за втори шанс ...И аз съм виновна,защото направих грешки,но всеки прави грешки в началото Embarassed Още не съм казала на близките си,освен на моя и тате ... На следващия ден след уволнението ми пък в университета се оказа,че са ми спрели правата и мога догодина да се явя на изпити,защото и там имам невзети доста заради предните работи,които работих Rage Banghead Абе,каша при мен е ужасна и само мисълта за бебче и това,че имам подкрепа на таткото,на баща ми и техните ме успокоява.Дани не съм ви досадила с личните си проблеми и грешки Embarassed

# 512
  • София
gloria_calcar11 всичко да е наред с бебетата, другото ще го нагласим някак.

# 513
  • София
mikimik , така си е  Hug ,сега гледам да съм позитивна,все пак когато губиш нещо,получаваш нещо още по-хубаво, има някакъв баланс.Ако беше се случило миналата година по това време,вероятно 2 дена нямаше да спра да рева,но сега заради живота,който нося се успокоих и го преодолях по бързо.

# 514
Момичета, наистина всяко зло за добро са казали мъдрите хора.  Ние хората понякога сме ужасни и се подиграваме с по-слабите от нас, но колелото се върти. Дано са живи и здрави бебчетата, останалото ще се подреди:)

# 515
момичета, майната им на моментните несполуките,
ние сме най-щастливите късметлийки, най-важното бебчетата да са живи и здрави,
всичко друго ще се оправи.

И аз в последно време изстрещявам. Много ми е трудно, в чужбина съм, сама, нямам семейство,
разчитам единствено на себе си. Не чувствам упора от мъжа ми, въпреки че той се старае,
просто още не е узрял напълно.
Заради работата ми се виждаме само събота и неделя, а ако имам прегледи през седмицата той идва, но и той не може да се грижи за една жена, просто не знае как, а е и малко меланхоличен,
когато ми е зле, не може да ме разсмива, само мълчи, не мога да си говоря с него, не мога да споделям, опитвах се, но той като ми мълчи отсреща и аз спирам да говоря.
Иначе е много мил и се опитва винаги да е до мен, просто като човек е мнооооого студен,
е сега от както сме женени и в последно време, доста се промени, постопли се, хаха.

Като съобщих на моите родители, не бяха много въодушевени, просто те си имат вече нови семейства и двамата и много не се вълнуват, какво става с мен.

Нямам търпение да се роди бебчето и най-накрая да си имам семейство. Само като видях точицата на монитора и сърцето ми се напълни с обич.

Днес следобяд пак съм на преглед, мислете си за мен, ако се сетите.
Дано всичко да мине добре. След това ще пиша.

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 07:06 от peers_fairy

# 516
Маринела има отделна стая, но спим заедно в нашта спалня. Ами не мога да се откажа от това удоволствие, особено сега, когато тати не е при нас Sad

За яденето - е, нема такова плюскане. Постоянно ми се яде. Добре, че тея дни не се чувствах особено добре и не можах да ям, че... Вече съм качила 1 кило Crazy , а съм едва във втори месец. С първата бременност нямах толкова голям апетит, спомням си само, че ми се ядяха кисели краставички. Хубавото е, че и при двете бременности не ми се ядат сладки неща, които иначе обожавам, но винаги съм се ограничавала от тях. Обаче за манджички, месце и домати си умирам. То е хубаво да ги ядеш, но в умерени количества, а аз прекалявам Blush
Екатерина* Hug Hug Hug

lotos4e и аз докато бях бременна с Маринела сънувах, че ще имам момче, пък излезе мома. Този път се надявам да сънувам момиче. Моя приятелка е сънувала,че ще има момче. Вчера беше на преглед и да видят пола, после ще пиша какво са и казали, че е.

... Явно цялата страна се е разлюляла от земетръса Confused ...
И Гърция, поне в нашта най-северната част.

mikimik, gloria_calcar11 гадничко, но наистина дано всичко с бебчетата да е наред, пък останалото е... преходно. Hug

peers_fairy да не би да си се оженила за бившия ми приятел Laughing Не вярвам да има по-студен човек от него.
Иначе ми стана малко тъжно за твоята история и от сърце ти пожелавам да си имаш твое сплотено и истинско семейство.

# 517
Peers_fairy   За бебето всичко ще се оправи.. И аз много се притеснявам,а снощи имах тежка вечер с много сълзи,да видим какво ще стане накрая като посетя лекарката си. Моят приятел пък се изказа глупаво снощи и съм му бясна,имам чувството,че в този момент не иска дете въобще,и съм много тъжна. Наистина плановете ни се объркаха,ама аз мисля,че си заслужава...Бременните били мн емоционални,оффф наистина е така....

# 518
Момичета, един малко по-личен въпрос имам... Правите ли секс сега, в началото на бременността? Аз много се притеснявам да не стане нещо с бебо  Confused ама моят човек си иска, и колкото и да се старае, все имам чувството, че ме натиска  Shocked  Също така, да ви питам, не знам дали от бременността или съм развила някаква алергия, обаче лицето постоянно ме сърби, по гърба състоянието е същото - имам чувството, че етикетите на дрехите ме карат да се дръгна като крастава...  #Crazy

# 519
Аз много се страхувах в началото да правим секс, но после прочетох тук и там и се успокоих, правим си секс и се чувствам добре. Не се притеснявай само я давайте по-полека  Wink
Аз ходих на лекар в 5-та г.с. доки ми каза, че се вижда плоден сак и бебо е 6 мм.
на 01.06 съм на 2-ри преглед, но много се притеснявам дали ще чуем сърце..

# 520
Kosty и аз имам голям апетит и съм напълняла вече с два килограма, но ще се поспра и ще внимавам повечко.

Hug

Teddy24 аз се опитвам да съм спокойна, макар че постоянно съм тъжна, просто много ми се насъбира и тази несигурност не ми дава мира.

ForgetMeNotBg чувствителността ти се е засилила, от бремеността е, четох някъде,
че при някои бременни точно това чувство се засилва. Ако нямаш проблеми и ако ти харесва да правиш секс, правете си. Ние правим понякога по три пъти на ден, няма нищо по-хубаво от ощастливена бременна жена  Mr. Green

# 521
ForgetMeNotBg от четири дни знам, че съм бременна и от тогава не сме имали интимности. Просто и двамата сме притеснени докато не отидем на лекар. Но в крайна сметка ако си се чувстваме добре, какво по-хубаво от редовното гушкане... Laughing

# 522
мимичета притеснявам се дали ще чуем сърчице.. Sad гледам да мисля позитивно... кажете ми вие чухте ли вече бебо.. ????

# 523
мимичета притеснявам се дали ще чуем сърчице.. Sad гледам да мисля позитивно... кажете ми вие чухте ли вече бебо.. ????
днес съм на лекар, но мисля че съм в средата на 6та седмица и не знам, дали нещо ще може да се чуе изобщо, но се надявам.

Ще пиша привечер отново.

# 524
ще чакам да видя как е минало при теб. Успех ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт