Януари е далече, но расте във мама вече мъничко човече :)

• 32 787
  • 701
  •   1
Отговори
# 555
многоооо съм хепи за теб,гушшшшшш   ти толкова се притесняваше....а аз чак на 12-13 юни ще ходя...тсссс, май няма да издържа и ще отида някъде тук на лекар,ама взимат по 50-60е ,което за България си е доста ...
не се притеснявай, това е само след две седмици. Всичко ще бъде наред.  Hug

И моят следващ преглед е след 4 седмици, на 21 юни чак, тогава и таткото ще има право да влезе.

Аз четох някъде статия за възпитаване на бебчето, докато е в корема, т.е.
да се яде често, но по-малко, така бебчето свиква и не трупа резерви, това е важно, за да не пълнее бързо след като се роди.
Ученето на чужди езици по време на бремеността, посещаването на изложби, театър.

Между другото, аз съм започнала да уча френски и скоро съм на мюзикъл.  Crazy
Обаче не може никой да ме накара да слушам класическа музика, ще се побъркам,
аз обожавам техно, електро хаус и черен хип/хоп.  Mr. Green
А музика слушам в колата със мноооого големи децибели, обожавам силна музика, да ми трещи в ушите.

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 22:06 от peers_fairy

# 556
Здравейте !
   Честито на чулите сърчица и честити първи очаквани близнаци ! Чакаме и други да се похвалят  Wink
Аз бях до личната лекарка да си взема направление.Даде ми го и я питах какви изследвания ще ми назначи, а тя каза НИКАКВИ. При вас как е? Днес се разрових и намерих 2 докуманта, в които пише какво ни се полага по Здравна каса и кой трябва да го назначи - дали личния лекар или гинеколога.Та се чудя дали да ходя да "питам" да си ми даде назначения.ако някой проявява интерес мога да постна линковете.Поне в Белгия ми пуснаха тестове разни вярно в 8 месдмица в болницата при гинеколкога,ама поне тука един кръвен тест за потвърждение. Абе луда работа !!!

Все още не съм избрала лекар - нито по ЗК ,нито на частно.Като идиот се чувствам !

Иначе за храненето - внимавам какво ям уж и гледам да огранича сладкото и въглехидратите.Ям месо като за световно докато не съм се отвратила пак от него. Ям и зеленчуци и плодове повечко и така. - не ми се качват пак 20 кг !!!!
 Хайде лека нощ ! заминаваме ние малко на моренце , че да си отпочинем малко !!!

# 557
Добро утро момичета  Hug

искам да попитам по време на бремеността започвате ли да изпитвате някакъв вид съмнения,
на мен ми е първа бременост и ще ми се пръсне главата от мислене.

Първото, което много ме измъчва е, че ние с таткото в началото на годината се разделихме и след около три седмици пак се събрахме, обаче при самото ни разделяне, аз го видях в ужасна светлина,
така както никога не съм го познавала и виждала. Държа се с мен просто ужасно, изхвърли ме от общия ни дом привечер, след това седмица не се обади да види как съм, жива ли съм, къде съм,  ок и аз му бях изкарала нервите, обаче той превъртя буквално. Имаше и разговор с майка му, където тя още повече го подкукуроса срещу мен, видях студените му и безразлични очи,
които гледаха през мен. Обичам го, обаче много ме е страх да си покажа чувствата, защото бях му се доверила, дадох му сърцето си, а той постъпи ужасно с мен. Сега много съжалява, след раздялата ни идва и ми каза, че не може да живее без мен, че никога не е обичал така както обича мен. Сега е най-страхотният мъж, много грижовен, любвеобвилен, идва на всички прегледи с мен, не се отлепя от мен, а аз съм студената, просто не мога да се отпусна, страх ме е, че
ако отново си отворя сърцето, той ще се подиграе.
Сега ме моли да се върна в общото ни жилище и да заживеем там като семейство, а аз не мога.
Той е готов на всичко, да се преместим в друг апартамент, да обзавежда, обаче аз му загубих доверие. В труден момент, той не беше до мен, избра лесния път, а аз останах сама.

# 558
peers_fairyМного е неприятна твоята ситуация!! Искренно съжалявам,но не те съжалявам.Ти си силна и ще се справиш.Аз съм в сходна ситуация , но е със свекърва ми.Мъжът ми е плътно зад мен.Лошото е обаче ,че ние няма къде да избягаме.Живеем къща до къща...Аз мога само да те посъветвам да не се потдаваш на чувствата си ,а да оставиш главата да те води.Вярно е ,любов,но понякога не всичко е любов.В твоето положение сега ти трябва някой ,който да е плътно с теб и да те ОБИЧА такава каквато си.Сега тепърва предстоят вълненията на хормоните и понякога ще си досадна сама на себе си.Ако твоя човек не те уважава и слуша майка си...бягай ...  Hug С теб сме,не си сама

# 559

Благодаря за разбирането  Hug
аз споделям тук, защото иначе няма къде.
Сега всичко при мен е наред, не мога да се оплача от свекърва ми и от мъжа ми,
от както се разбра, че съм бременна ме носят на ръце буквално,
но ми е ясно, че не е заради самата мен и това ме убива бавно.
Гледам да не мисля за това и да се наслаждавам на бремеността си.
Живея съвсем сама и ми е добре така за сега.
Още не мога да превъзмогна себе си и да се преместя при съпругът ми.

Ще го оставя да подрапа още малко.  Mr. Green

# 560
Честит празник, БЪЛГАРИ.  bg

Честит празник, приятели!

Не трябва и миг да спираме да се гордеем с нашата просвета, с нашата култура , с нашата глаголица, създадена от Кирил и Методий!

Учете и нашите деца на това! http://youtu.be/_Co9zGIPjxg

Приятен ден на всички Вас!
Ние се приготвяме за разходка.... Hug Hug Hug

# 561
Честит празник, момичета!

Ние заминаваме днес за морето и се надяваме да има малко повече слънчеви часове, та да може малката да щъка на воля.

peers_fairy, надявам се всичките ти съмнения скоро да се изчистят и да се чувстваш спокойна и щастлива с човека до теб. Говорете! Много е важно да има диалог между партньорите. А за свекървата - не й се връзвай. Аз допуснах тази грешка преди време, беше ме побъркала, но сега знам, че това няма как да ми се случи втори път, защото няма да й позволя. Достатъчно големи хора сме, за да решаваме сами. Това трябва да покажеш на тези, които още не са го разбрали.  Wink

Хайде, приятна почивка на всички!

# 562
Екатерина* войник е Blush При тях службата все още не е отпаднала. Когато е трябвало да ходи, Костас е взел отложително ( не знам как точно се води на български) за 10 години, като си е мислил, че ще му се размини. Да, ама не! Срокът на отлагане свърши и получи повиквателно. Малко е смешно, но на стари години отиде войник Joy

elenor1973 мерси мила Hug То финансовото ни положение не е чак толкова плачевно - все пак имаме и храна, и покрив над главите. Но ако по природа си си черноглед ( визирам свеки), ще ти е трудно да видиш света с други очи. Сега мъжо като е в казармата, съм донякъде финансово зависима от нея и ...  Sick
Но нещата ще се оправят, сигурна съм.
Относно темата, заела съм се с нея. Когато изпишем 50 страници, ще пусна новата Peace

# 563
lotos4e с теб имаме еднакъв термин Hug

bubi_barabata  благодаря   bouquet

Аз се поуспокоих, имам отпуска два дена и днес ще посетя една приятелка в Бавария, след няколко часа тръгвам.

Кости мерси за допълването на данните   bouquet Ще може ли само да те помоля да изтриеш името ми на първата дата, която дадох, на 20.01.

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 09:38 от peers_fairy

# 564
Честит празник!!! bg

peers_fairy , във всяко семейство има сътресения, мила. Важното е как се държи сега и занапред. Ако вкрайна сметка видиш, че съвместното ви съжителство не се получава и че можеш без мъжа, тогава действай смело. Но сега радвай се на подкрепата му, възползвай се от нея и дано отношенията ви се изгладят. За бебчо ще е по-добре да живее и с двамата си родители Peace
 И при мен проблема е със свекървата, но спирам, че вече станах досадна с тая тема Embarassed

Момичета чукнахме 50  newsm44 В смисъл до тук сме се събрали 50 бъдещи мамчета с коремчета.

П.С. Мисля, че го изтрих, сега ще погледна. 
П. П.С. Да изтрила съм го.

# 565
Може и 51 бъдещи мами ако впишете и мен  Peace Още не съм била на преглед,защото тук се ходи около 10 седмица и първото ехо е 11-12 седмица.Което означава,че ще съм сигурна с датата по нататък,но засега термина по мои сметки е на 22.01.2013 .

# 566
Кора с тебе сме 50 Peace Вече си вписана.
После ще погледна з атермин, сега сме тръгнали на разходка с малката и ме дърпа за ръкава Grinning

# 567

bubi_barabata, защо не ме взехте с вас  smile3549, защоооо newsm45

# 568
Здравейте,
присъединявам се към вас с термин 4.01.2013 г.
От началото редовно ви четях, докато не легнах заради зацапване на 09.05  Cry
Оказа се, че бебето се било леко отлепило.  Cry
Много се притеснявам, имам нужда от вашата подкрепа - молете се за нас с бебчо всичко да е наред.  Praynig Praynig Praynig

Момичета, пожелавам си на мен и на вас лека и успешна бременност.  Praynig
Когато мога ще се включвам и трябва да се върна да изчета последните 20 стр.

Помня, че и друго момичета беше писало, че има зацапване, но не помня кое беше, нека да пише какво стана с нея. Дано да няма проблем.

# 569
  • София
Честит празник,мили дами и честит рожден ден на lotos4e Hug http://www.vbox7.com/play:3de0fd70 bg newsm59
o4akva6ta - дано всичко е наред при теб,днес е хубав празник и тогава стават чудеса Hug
peers_fairy -всичко ще се оправи с таткото,хора ,които не се карат,не се обичат истински Heart Eyes .Бащинството ще го промени и моят изведнъж стана по-търпелив,разбиращ,независимо снощното ни скарване,днес се извини,нещо което за него беше много непознато Mr. Green преди.

Kosty - таткото за колко време е войник,аз лично много съжалявам,че отмениха казармата,че днешните млади мъже с малки изключения са трагедия Laughing и точно такова стягане им трябва #Onfire

Общи условия

Активация на акаунт