Януари е далече, но расте във мама вече мъничко човече :)

• 32 773
  • 701
  •   1
Отговори
# 630
Не зная до колко е вреден грейпфрута, но при мен единствено цитрусовите плодове "овладяват" порива ми за  Sick  Но гледам да не прекалявам - максимум по един на ден, или един портокал. Сутрин само 1-2 парченца, колкото да "прескоча трапа"  Mr. Green 

# 631
lotos4e честит рожден ден!  bouquet Пожелавам ти много щастие,късмет и лека бременност! nbirthday  party023
 Честито на новодошлите,късмет  Hug

# 632
Хей и аз скоро не съм писала. Цяла седмица отпуска и се отдадох изцяло на почивка. Гледам тук в форума, че се прави фетална морфология, което се прави три пъти като първия е в края на 3 месец. Някой мислил ли е още за него подобно? Иначе и аз се оплаквам с гадене, много сънливост и отпадналост главно вечер към 18-19 часа.

# 633
gerincetooo90, направо настръхнах сато ти четох поста...
Та това е Дар Божий наистина. Ще се справиш! Убедена съм. След като Бог ти е дал още едно детенце, той ще ти покаже пътя и ще ти даде силите да се справиш с това. Hug Hug Hug

wildcat, а относно летенето.... и аз имам купен билет за средата на октомври за служебно пътуване в Полша, но като се появи бебока, няма да пътувам. Не че ме е страх, но мъжа ми е против и аз не искам да го накърнявам. Ако ти си уверена,че искаш да летиш и съпруга ти няма против- защо пък не... Като знаеш,че всичко ще  е наред... т.е. ще си мислиш хубави неща за вас и за бебо.  Hug Hug Hug

относно имената- аз съм решила още отпреди 2 години  Embarassed- ако е момиче -ще е Неделина /свекърва ми е Недялка/, а ако е момче ще е май Добромир или на баща си Илиян. Каквото ми дойде в последния момент. Мъжа ми няма нищо против, само да се появи живо и здраво!!!

относно симптомите най-чувствителни ми са гърдите, сънливостта, много съм отпусната- не мога да се концентрирам, и много ми премалява под лъжичката...

Приятна вечер на всички вас...  love001

# 634
Здравейте мами и бъдещи такива, днес ми се наложи да попътувам дълго из страната и получих малко болки ниско в корема, тъй като ми се случва за пръв път, искам да попитам, дали е нормално?

# 635
Ох, хора, много ми  е зле. От Вторник връщам всичко, което лапна или пийна - даже и чайовете. Направо искам да умра. Не смея нищо да пия, докато не ми каже докторката, а съм на лекар чак на 31.05. Вторник и Сряда си ги взех и не съм на работа, ама не ми се мисли сега в Понеделник как ще ид на работа. Сигурно съм свалила поне 2 кг. и нищо не ми се яде. Въобще голяма гадост #Crazy

# 636
Здравейте мами и бъдещи такива, днес ми се наложи да попътувам дълго из страната и получих малко болки ниско в корема, тъй като ми се случва за пръв път, искам да попитам, дали е нормално?

Не е много нормално. Лягай и почивай и се обади на твоя лекар, ако нямаш такъв след празниците отивай...
Дано всичко отмине!!! Peace

# 637
True_love аз също имач болки всеки ден(спазми,боцкане)  . Нали се разтяга матката и може да има болежки. А доколкото четох по форуми доста гол.част от бременните са така ... А за да си спокойна отиди на лекар Simple Smile

# 638
 ТРУ ЛОВ,Не ме шашкайте,че след 2 седм трябва да пътувам 12ч с рейс Sad В 3 МЕСЕЦ ПАК И после в 5 месец пак..и така до 7 месец...не мога да оставя моя приятел сам в чужбина...

# 639
Дами, аз чета и доста противоречива информация за ходенето пеша. Аз съм голям любител на разходките и почти всеки ден навъртам 5-6км ходене, но на доста места чета, че не трябвало да се ходи повече от 20 мин на ден. Което за мен е адски малко....

# 640
banker30, съжалявам за повръщането , дано скоро премине този период  Praynig
Wildcat, за ходенето на мен лично ми се струва , че не е проблем , можеби би било проблем в осми /девети месец, но сега  newsm78 . Даже е хубаво според мен .  Peace
true_love, почивай си повече сега , можеш да пиеш и но-шпа за болките и спазмите .

# 641
Wildcat,аз мисля че не е проблем разходката,ако се чувстваш добре. Аз също обужавам ходенето пеш  на студ,на жега,по цял ден,с цел или без Simple Smile сега обае ни се лежи повече,но до към обяд бъкам от енергия и затова се разхождам сутрин за час или два.

# 642
ТРУ ЛОВ,Не ме шашкайте,че след 2 седм трябва да пътувам 12ч с рейс Sad В 3 МЕСЕЦ ПАК И после в 5 месец пак..и така до 7 месец...не мога да оставя моя приятел сам в чужбина...
А не може ли той да те посещава , за да си спестиш дългите пътувания .  Thinking

# 643
Гризли,ами той работи и ще е трудно. Пък ще трябва да събира пари за бебе. На мен ми е добре при него,но дано нямам проблем с пътуването. Сега с автобус 2 пъти пък септ месец със самолет.

# 644
  • София
Добър вечер,момичета!Днес докъм 18.40 може би ми беше ад,с малки прекъсвания се ми се гадеше,видях се следобяда с една приятелка и с колата й ходихме до The Mall и на влизане в подземния паркинг мислех,че а-хааа ще оцапам колата,но за радост не успях.Вечерта пък се видях с друга приятелка и тя поне 3 пъти ме попита да не съм бременна Joy , ама й спестих истината,още е раничко всички да знаят.
За имената,уж е на лощ късмет да се споменават преди раждането,но ние тука всички сме в началото и на един хал  Mr. Green ,така че и аз да споделя.Ние също няма да спазваме традицията на нечия баба или дядо да го кръщаваме,името ще си е уникално;)
Ако е момче - Продан или Георги (първото,защото е защитно типично българско име,а баща ми се казва Петко Wink ,та има неговата буквичка , а второто,защото ден след Гергьовден разбрахме новината EFP и защото моят има приятел с това име Mr. Green )
Ако е момиче - Йована и тука си има история - когато в началото на годината почнахме бебеправенето и чухме песента "Йовано,Йованке" (аранжимент на Ку-ку бенд) моят приятел каза: "Е,ако си имаме дъщеря,ще се казва Йована!"
Честита племенничка на Rumi07 и лека нощ на всички!

Общи условия

Активация на акаунт