Професионални серии за коса - Тема 32

• 53 040
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Виждам, че обсъждате РФ- вчера гледах комплекти от шампоан и балсам, както и шампоан и маска. Първите бяха 28-30 лв за двете, а с маска- 40 лв.

Шампоан и балсам имаше за обем, за блясък и още един вид- не помня какво беше. От комплектите с маска- Окара за суха коса.

Мислех да пробвам серията за блясък, но сякаш ще пропусна след отзивите ви   bouquet

# 166
Така...аз явно ще съм от малкото които са разочаровани от Еластисайзър екстрийм, не ми се отразява нито зле, нито добре, без него и с него ми е все едно, изпробвах го в 3 различни комбинации( 2 от които съм правила доста пъти и без него).
На мен ми е ненужен понеже не го усещам, а толкова се надявах на тежко падащ косъм Confused
Не мисля, че Еластисайзър е продукт, който оставя косъма тежко падащ. Той е силно приглаждащ, подхранващ, хидратиращ.  Rolling Eyes

# 167
от днес да споделя за:

1. шампоана за обем нa Rene Furterer - Volumea
и
2.маската за възстановяване и уплътняване (с доста кератин) Tonucia

действително обем, без пресушаване, действително уплътняване  Peace довлна

Аз пък съм фен на марката. Доста често слагам ампулки Комплекс 5 на скалпа преди измиване, както и противокосопадни превантивно след измиване. От пяната и спрея им за обем също съм доволна, като пяната я слагам само в корена малко. Въпросните шампоан и маска не съм ги пробвала, но след твоите отзиви мисля да опитам, казваш че шампоана дава обем, без да изсуваша, а маската уплътнява, което е супер.  За каква коса се води точно маската?

# 168
Вече и аз не разчитам само на шампоана,откакто открих финишите  Laughing А балсама ми е задължителен,иначе се продкубвам в опитите да се среша.
 Балсама на CHI ползвала ли си го?
Лак пък хич не обичам да си слагам,сутринта ако сложа и вечерта изпитвам нужда да си измия косата.При вас няма ли го това усещане?
Балсама на Чи от серията за обем предполагам имаш предвад, нали? Не съм го пробвала, аз се боядисвам, имам и кичури и ползвам маска винаги. За себе си открих, че пяна в корена ми е най-добрия вариант за обем (аз искам само в корена обем  Blush, надолу приглаждам и изправям със сешоар) От пяната на Чи усещам уплътняване на косъма и доста по-бавно ми се омазнява косата, формата, която придавам с четка остава по-дълго. Ползвам особено след хидратиращ шампоан и маска, за да не клепва бързо косата. Недостатък на тази пяна е, че когато впръскам в корените има малко усещане за лепнене, което след изправянето с четката и сешоара изчезва, затова пък фиксира добре и има достатъчно гъвкавост. Появява се, пак лепкаост, ако съм навлажнила косата (ако намокря под дъжд например  Wink, или след изпотяване) или когато започне да се омазнява корена.
Лака на Чи ми харесва много, точно защото не усещам нужда да мия косата бързо, разресва се много лесно, а запазва косата твърдичка и прическата е трайна, не ми е оставял пърхуто-подобни прашинки в косата след разресване както ми се е случвало с други лакове. Blush

# 169
Момичета някой ползвал ли е LAKME SHAPE?

# 170
Лак пък хич не обичам да си слагам,сутринта ако сложа и вечерта изпитвам нужда да си измия косата.При вас няма ли го това усещане?

Пробвала ли се Елнет на Лореал? Много подходящ за хора, които не харесват усещането на по-силен лак, задържа прическата по-леко, но няма лепкавост, втвърдяване.

# 171
Момичета, за "затваряне" на косъма какво препоръчвате? L2 Lakme? Какъв друг продукт играе тази роля? Нещо с ниско pH, така ли? Към момента успявам да омекотя и пригладя косата си, но ми се струва, че сякаш самите косми стоят рошави ( ако това може да се нарече обяснение  Embarassed)...

# 172
Под "друго" финиш ли търсиш или изобщо продукти с ниско РН?

# 173
  • София
Така...аз явно ще съм от малкото които са разочаровани от Еластисайзър екстрийм, не ми се отразява нито зле, нито добре, без него и с него ми е все едно, изпробвах го в 3 различни комбинации( 2 от които съм правила доста пъти и без него).
На мен ми е ненужен понеже не го усещам, а толкова се надявах на тежко падащ косъм Confused
Не мисля, че Еластисайзър е продукт, който оставя косъма тежко падащ. Той е силно приглаждащ, подхранващ, хидратиращ.  Rolling Eyes
Аз от коментарите за продукта и от самото му описание се бях настроила за това  Blush

# 174
Под "друго" финиш ли търсиш или изобщо продукти с ниско РН?
Feeling, имам предвид финиш...за накрая...

# 175
Ехаа доста съм ви испуснала,за да не е само запис,днес наи накрая пробвах ботокса,доволна съм,косата е мекичка,но това което наи силно ме впечатли е ослепителния блсък Flutter

# 176
~Étoile~, значи вече си в час с продукта.  Hug

# 177
Момичета, нареждам се в редичката на доволните от Ревиталукса на Джойко  Flutter
Днес го ползвах с Хрома рич шампоана и ултрасоника. Косата ми се влюби в този продукт от първото ползване Blush Heart Eyes  Понеже я чувствах много добре  след това реших да си направя експеримент и оставих нарочно да изсъхне съвсем сама, като сложих единствено малко коприна на крайчетата, докато беше още влажна косата. Не помня кога косата е изглеждала толкова добре без да се налага да изпъвам с четка и сешоар  Crazy  Чувствам косъма  еластичен и леко уплътнен, пада тежко, но е мек, а в същото време си стои пригладен - не хвърчи, овлажнен е от корена до върха  Heart Eyes. Изключително съм доволна  Heart Eyes След една, две седмици съм замислила да го пробвам с шампоана Форс Архитект очаквам повече плътност след такава комбинация, но ще видим  Blush

# 178
aiki_ira, много се радвам на чудесния ти резултат!   Heart Eyes    Hug

Jacquline, нещо те възпира да вземеш Л2 или просто се информираш за други варианти?
Аз много го харесвам. Личи ми - с това непрекъснато препоръчване.   Heart Eyes

# 179
Feeling  Hug определено едва успявам да не съм непрекъснато ухилена откакто го ползвах, защото започвам да изглеждам глупаво с тази физиономия  Mr. Green  hahaha Joy Л2 и аз го харесвам много и като действие върху косата ми и като аромат  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 29 мар 2012, 08:41 от aiki_ira

Общи условия

Активация на акаунт