Професионални серии за коса - Тема 32

• 52 913
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
B & C деминерализиращите прахчета на Малибу засега. Но съм си набелязала Redken Pre Art Treatment , само да си намеря салон в който го ползват за да пробвам на място преди да поръчам тубата.
Това кое е ?

# 616
Доколко е нормално да топли металната плоча на терапевтичната  ултразвуковата преса ?

# 617
Продължавам да експериментирам с Kérastase  Volumactive, решена да разбера дали шампоанът или балсамът бетонират така косата.

Днес се измих само с шампоана. Преди него обаче постоях 20-ина минути с обикновения Elasticizer. Знам, че няма особен смисъл от смесването на хидратиращи и циментови/протеинови продукти, но наистина ме беше страх да не ми се втвърди безобразно косата, като миналия път, когато използвах  Volumactive. След Elasticizer и  Volumactive Shampoo сложих Pureology Pure Volume Condition. Както се вижда, този балсам също е за обем, но съм доволна от него, ползвам го постоянно, той със сигурност не втвърдява и е добре балансиран.

Резултатът: косата ми не е бетонирана като миналия път, наистина влияние оказва и Elasticizer, но мисля, че с шампоана Kérastase  Volumactive няма да имам проблем. Изглежда крайната твърдост идва в по-голяма степен от Kérastase Resistance Lait Volumintense Toning Care.

Но забелязвам и друго - само със шампоана, без балсама от серията, косата пак е леко твърда и то въпреки Elasticizer. Пак малко се оплита, струва ми се по-суха в дължините. Подозирам, че ако човек с природно суха коса ползва този шампоан, няма да е доволен - изсушава.
Мисля, че Bain de Force е по-балансиран.

# 618
На мен Kerastase Cristalliste ми я представиха като серия за дълга нетретирана коса при по-млади жени и с лека претенция за натуралност - без парабени, силикони и оцветители. Поради това дори не пожелах да я пробвам.

B & C, най-първият шампоан, който си показала - с лавандулата и ментата - е овлажняващият. Тази овлажняващата подсерия - с лавандула и мента - много пъти доста хора са ми я хвалили, но все не стигам до нея. Иначе объркването идва от това, че зелената линия/серия с чаено дърво има три подсерии - чисто чаено дърво, лимон и градински чай и лавандула и мента, които са с доста различно предназначение.

# 619
MissNellie, според теб удачно ли е да ползвам прахчето на Малибу (имам едно останало от мин. година) и след него серията Архитект на Керастаз - шампоан, маска, ампула вита цимент и т.н или трябва да е някаква хидратираща серия?

Според мен е добре, особено ампулата вита цимент, ще се поеме максимално. Ако косата е по-суха след това, бих ползвала хидратация на следващото миене. Освен ако в момента косата ти не е суха, тогава естествено хидратация. След почистването, 1вото нещо което сложиш, ще се поеме най-максимално, така че помисли си каква е най-голямата нужда на косата ти, и заложи на нея.

Iliana__ дълбокопочистващ продукт, подобен на прахчетата на Малибу. Препоръчва се да се ползва преди интензивни терапии, при наличие на промяна на цвета от хлор и други минерали от вода и т.н. Слага се на мокра мръсна коса като шампоан,навсякъде, оставя се за 15 мин и се прилага топлина. Отмива се, след това може да се ползва и шампоан ако има нужда. Салонен продукт е само, затова е и в толкова голяма опаковката.

# 620
Напоследък не ми остава време да пиша, но пък ви следя зорко  smile3556
Днес пробвах най-после и аз терапията на Милк Шейк та просто не се сдържах да не се похваля newsm19  Наистина си заслужава хвалбите, а усещането след нея е за здрава и красива коса, тежко падаща и уплътнена, нищо не ми е в повече или по-малко след това. Косата ми се чувства "щастлива"  Two Hearts Heart Eyes А аромата на ванилия, към който аз и без това си имам слабост ме кара сега се душа постоянно  newsm56.  Като финиши ползвах аргановия на Милк Шейк и спрей за обем и плътност на Чи - този спрей между другото също ми е вече любим продукт и ми допада повече от пяната на Чи за обем в корена - придава плътност  и  тежест, както и подреденост на цялата коса, а не само в корените, но аз стилизирам с четка и сешоар и се получава наистина много добре  Blush, а сега след ползването и на Милк Шейк терапията просто резултата ме кара да ходя до огледалото през няколко минути  Mr. Green
a.l.e.n.a.lovekiss Two Hearts
Моля, да ме извините за емотиконките, просто съм емоционална в момента и не се сдържах  Blush

# 621
Доколко е нормално да топли металната плоча на терапевтичната  ултразвуковата преса ?

Аз си сложих пръстите между плочите и се стреснах - не очаквах да има такова нагряване, но то е факт, поне при моята преса. В първият момент си помислих, че ще получа изгаряне  Simple Smile
Нагряването не е голямо, но го има.

За Cristalliste прочетох, че серията била подходяща за млади момичета (16-25г.) с дълги коси, които имали проблем с омазняването в корените. Шампоанът е без силикони, но в балсама има.
В един немски форум дамите са полудели - поръчват масово и нямат търпение да си получат продуктите Laughing Първата, която вече си е получила продуктите, не е доволна - написала е, че шампоанът и е пресушил косата, а балсамът и е слаб (дамата е с плътен и сух косъм).
Аз не бих казала, че имам чувствителен скалп, но от вчера определено нещо не е наред с него. Sad
Имам чувството, че съм го премила.  Rolling Eyes

# 622

Днес пробвах най-после и аз терапията на Милк Шейк

Може ли линк към това нещо?  Simple Smile

# 623
  • София
aiki_ira напълно те разбирам  Heart Eyes и аз бях във възторг; а и сигурно хората са ме помислили за луда - постоянно си миришех косата  Mr. Green

а дали шампоанът би бил подходящ преди ботокса  newsm78

Последна редакция: нд, 08 апр 2012, 21:36 от -Alien-

# 624
  • София

В един немски форум дамите са полудели - поръчват масово и нямат търпение да си получат продуктите Laughing Първата, която вече си е получила продуктите, не е доволна - написала е, че шампоанът и е пресушил косата, а балсамът и е слаб (дамата е с плътен и сух косъм).
Аз не бих казала, че имам чувствителен скалп, но от вчера определено нещо не е наред с него. Sad
Имам чувството, че съм го премила.  Rolling Eyes

Щом шампоанът е за мазни корени,сигурно има по-силен измивен ефект и действително да премива.
Може ли да ми кажеш кой е немският форум?Искам да чета  Mr. Green

Аглая Епанчина ,благодаря за споделеното,въпреки това аз съм се навила да ги пробвам Simple Smile Шампоана съм го имала преди и съм с много положителни впечатления,но косата ми доста се е изменила от тогава когато съм го ползвала,та очаквам и изненади  Mr. Green

aiki_ira ,спреят на CHI оставя ли ти лепкаво усещане?Има ли го в рибката?

# 625
Check Please , ето линкове за шампоан, база и протеин (той е на прах) http://www.hairsupermarket.com/p/4976, http://www.hairsupermarket.com/p/6780, http://www.hairsupermarket.com/p/5658

-Alien-  Hug остави, че аз се душа като луда  Blush, ами и мъжа ми хареса много миризмата и ходи след мен само  hahaha Joy
За шампоана си мисля, че би могъл да се ползва с ботокса, но това ми е само като усещане, аз за пръв път го ползвам  Rolling Eyes

*Bubble* спрейчето го има в рибката ето го: http://zlatnaribka.com/spreji-za-obem-chi-volume-booster-250-ml-275-2010.html, има усещане за леко лепкаво усещане, но е доста по-малко от лепкавото усещане, което ми оставя пяната за обем в корена (пак на Чи от лилавата серия за обем), много зависи и от количеството, което съм пръснала - когато е по-малко почти не съм усещала. Пяната ми създава наистина обем, но само в корена, докато спрея ми уплътнява целия косъм от корена до върха. И двете неща си имат предимства и докато не ги пробвах нямаше как да преценя кое ще ми е по-подходящо. Ползвам ги в различни моменти главно според това какъв шампоан и маска съм ползвала преди това  Blush

# 626
Дами, много Ви моля, ако сред Вас има такива, които поръчват (или са поръчвали) от http://www.feelunique.com/ - драснете едно ЛС, ако обичате (имам въпрос относно поръчките) Simple Smile

# 627
  • в 1001-та нощ
аз съм поръчвала, ако вече не си питал - питай  Peace също има и тема за поръчване от сайта  Peace

# 628
Добро утро    bouquet
Събирам мнения за този продукт :
http://zlatnaribka.com/izglajdasht-stilizirasht-krem-chi-straigh … -ml-275-2011.html
Всъщност аз си търся нещо за термозащита и се двоумя между този по горе и между това :http://zlatnaribka.com/koprinen-vyzstanovqvasht-kompleks-chi-sil … -ml-271-1992.html
За второто прочетох доста добри отзиви и почти съм сигурна , че ще остана доволна, но ми се ще да чуя и за крема някой друг отзив.
Косата си суша със сешоар главно и рядко опъвам краищата с преса. Лесна е за изправяне общо взето  Simple Smile

п.п. Загледах и това :
http://zlatnaribka.com/zashtiten-spreji-ot-toplinata-lakme-itool … -ml-267-1753.html

# 629
Влизам да похваля 2-минутния реконструктор на Афоджии http://zlatnaribka.com/keratinov-2minuten-rekonstruktor-aphogee- … -ml-424-3403.html Без преувеличения днес косата ми е повече от разкошна, такава беше и непосредствено преди сушенето. Държа да отбележа, че го ползвах след силния протеин на марката http://zlatnaribka.com/protein-v-dve-stypki-za-silno-iztoshtena- … -ml-424-3399.html. Първо измих с шампоана за изтощена коса (силно-измивния), нанесох обилно от протеина, загрях както си му е реда и вместо хидратиращия балсам, сложих двуминутния реконструктор. Стоях под душа с шапка за около 12-тина минути. Резултат - здрава, жилава, тежка, НАПОЕНА коса (явно от растителните масла в реконструктура), същевременно някак пригладена, лъскава, лесно разресваща се дори мокра (за пръв път успях мокра да я разреша без да откъсна и едно косъмче)!!!!! Определено това е моят продукт. Още веднъж ще го ползвам, този път без силна протеинова терапия преди, за да мога да дам окончателни отзиви. Но със сигурност този балсам ми действа по-добре и от циментения балсам на Керастаз и от екстремната маска на Редкен. Дори след измиване косата ми нямаше нужда от изправяне с четка - просто я изсуших със сешоара и тя си застана в идеална форма - права, гладка и подредена. За протокола - косата ми е природно тънка, изрусена с най-светло русото от професионалните бои на Велла Колестон с 12процента оксидант!

Общи условия

Активация на акаунт