Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 33

• 83 627
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
  • По света и в нас.
БЛАГОДАРЯ за поредния преведен епизод!!!

# 301
Село Буря се намира в Севлиевско, област Габрово. И в бг Уикипедия пише, че старото име на селото е Малкочево (и Хаджи Омер) и цитирам - "В югоизточния край на селището се намира старо турско гробище със занемарено тюрбе на Малкоч баба, легендарен покровител на селото."

# 302
По- едно време и моето ровене ме докара до Силистра, но реших, че нещо не съм разбрала. Айде... и сем. Малкочеви се намери, още малко и роднина ще се окаже на форума  Grinning
                                    Joy Joy Joy Joy

# 303
Село Буря се намира в Севлиевско, област Габрово. И в бг Уикипедия пише, че старото име на селото е Малкочево (и Хаджи Омер) и цитирам - "В югоизточния край на селището се намира старо турско гробище със занемарено тюрбе на Малкоч баба, легендарен покровител на селото."

Колко интересни неща научаваме покрай сериала!

А Малкочеви дали в действителност са били така напети като екранния образ?! Grinning

# 304
Невин, Mistik, Завер ханъм, Ани, Пенда,

БЛАГОДАРЯ ВИ, МОМИЧЕТА!   newsm74

# 305

Божеее и аз се чудя от къде ми е познато Малкочеви ...  Outta Joint

Наистина така се е казвало преди селото!

# 306
Време е и аз да пиша, макар че Ви чета от много месеци, но все не смея.
Сериалът е страхотен, от турските сериали съм гледал единствено Незабравимо (и то не до края) и имаше един Мелодията на сърцето. Но ВВ няма нищо общо. Страхотен е. Покрай него съм зарязал всичко друго, което следях от американските продукции.
Във връзка с последната серия си мислех, че всъщност това не е било отрова и Хюрем само би я изпробвала дали ще му сипе, за да  я провери, но гледам сега трейлъра и виждам че си е баш-бая отрова. ... Сгреши Хюрем с тази постъпка - и Норчето, и тя, сега са на прицел на султана покрай принца... Не трябваше, веднага тях ще обвинят.
Иначе ми е страхотна фаворитка и много й се радвам,  актрисата се справя чудесно с ролята си.
Освен това съм фен на "Айбиге-Балибей", но явно няма да се получи хепи енд... newsm78
Добре дошъл  HugПиши по често,за това е темата,да споделяме мненията си  WinkПо същия начин съм и аз...Откакто гледам ВВ съм изоставила всички американски сериали,които следях  Laughing

# 307
# 308
# 309
  • Атлантис, Галактика Пегас
Момичета, в 5 серия Бали Бей го играе друг артист, на 37 минута се появява Бали Бей управител  на Босна. Дали са го сменили и са избрали нашия който да пристигне с лъвски скок, или Мерал отново се заигра с многото ББ в историята?
Както и в 6 серия 8 минута бива назначен за управител на Белград  newsm78  newsm78
Мистик, дали ще ни светнеш и по този въпрос??? Praynig

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 22:27 от Kordelia

# 310
  • Истанбул
Aми цял прожектор съм ви светнала Hug Joy Има една сюрия Малкочоглу Shocked Братовчеди, братя и чичовци дал господ ooooh! Grinning

# 311
  • Атлантис, Галактика Пегас
Aми цял прожектор съм ви светнала Hug Joy Има една сюрия Малкочоглу Shocked Братовчеди, братя и чичовци дал господ ooooh! Grinning
имах предвид в сериала дали не е сменен артиста, дали става въпрос за нашия си ББ или негов братовчед, те по твоето инфо все са били управители на Босна  и Белград. Защото по дати съвпда с нашия, нали не са могли да бъдат двама с това име по едно и също време? Дали не е имало смяна на артиста както смениха Гритти?

# 312

Току що отново изгледах "Горчива любов" по Диема фамили.  Simple Smile Невероятен филм!   bouquet
За пореден път се убеждавам, че това е най-добрия филм на Халит! Heart Eyes Heart Eyes

# 313
  • Истанбул
Ето ви "снимката" на единия  Joy

Този е следващия Crazy

И последният:  Joy

# 314
  • Истанбул
Ами, Корделия, не следя, честно казано, кой актьор е влязъл и кой излязъл от сериала ooooh! В началото, ако е имало някой друг Малкочоглу, да приемем, че е бил един от роднините му Joy  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт