Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 33

• 83 651
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
Мистик  Hug  мерси за прожектора   bouquet  насочила си го баш накъдето трябва  Heart Eyes Laughing
втория ББ е голям образ  Mr. Green Joy

голям късмет извади Бурак с тази роля, пък за нас да не говорим  Sunglasses Joy

Корделия  Peace и аз си спомням, че имаше един Бали бей някъде, ама ме мързеше да търся, мерси че каза серията  Hug
Погледнах и мисля, че става въпрос за нашия  Peace
там са пред Белград, за мост говорят, така че, съвпада  Peace

Малкочоглу Бали бей – нашият! Известен е и като Коджа Бали бей. Роден през 1495-а, той е съвременник на Султан Сюлейман. Санджакбеи (управител) е на Семендре. 1521-а участва в битката при Белград. Става бейлербеи на Белград и Босна.  През 1526г. участва в битката при Мохач, където се прочува с построяването за много късо време на понтонен мост и като командир на дясното крило на армията.  Става втори бейлербеи на Будапеща и везир. Умира през 1548 г. До загубването на Будапеща от османците, най- големият площад на Будапеща се назовава на негово име.

Предполагам, тогава не са имали идея да продължат да 'експлоатират' образа, и са дали на някой там 2-3 реплики и 1 чалма  Grinning.
То и сега май Мерал не е мислела да залага толкова на Бурак, ама, късмет, дет' се вика  Flutter Peace

# 316
Да се включа и аз в "издирването" на евентуални далечни потомци на Малкочоглу Simple Smile
В Хасково има такава фамилия,  познати са в града- Малкоч е фамилното им име.
Само че не са кореняци хасковлии, а някъде  от Североизтока.

Последна редакция: нд, 01 апр 2012, 00:04 от once upon

# 317
  • до най слънчевия бряг
Да се включа и аз в "издирването" на евентуални далечни потомци на Малкочоглу Simple Smile
В Хасково има такава фамилия,  познати са в града.
Само че не са кореняци хасковлии, а някъде  от Североизтока.

Тъй, тъй, тъй ,сууупер се нареждат нещата  Peace

Я дайте още малко сведения от тук ,от там и ще каним Малкочоглу Бали бей  на роднинска среща  в България  Laughing

Присъствието  и на дамите от бг-мама ,задължително  Naughty Naughty Naughty

Сега ще гледам серията с превод         Невин, Mistik     и  Завер ханъм       love001  love001  love001

Последна редакция: нд, 01 апр 2012, 02:22 от siren62

# 318
Zdraveite!Sled mnogo mislene intrigantkata v men re6i 4e: Nora ne slozi otrova na Mustafa, samo taka trjabva da izglezda na prav pogled.Hurem naro4no go pravi ,tja znae 4e 6te obvinjat neja.Mahito 6te ja obvini a sled tova 6te se okaze 4e ne e otroven.Suleiman 6te se ubedi 4e naistina vsi4ki se nahvarljat na Hurem bez tja da e vinovna.Moze i v na4aloto da im povjarva ,no sled tova Hurem 6te postavi ultimatum-AZ ili Tja.
Imam i variant 2,no toi e mnogo po slozen. newsm12

# 319
Zdraveite!Sled mnogo mislene intrigantkata v men re6i 4e: Nora ne slozi otrova na Mustafa, samo taka trjabva da izglezda na prav pogled.Hurem naro4no go pravi ,tja znae 4e 6te obvinjat neja.Mahito 6te ja obvini a sled tova 6te se okaze 4e ne e otroven.Suleiman 6te se ubedi 4e naistina vsi4ki se nahvarljat na Hurem bez tja da e vinovna.Moze i v na4aloto da im povjarva ,no sled tova Hurem 6te postavi ultimatum-AZ ili Tja.
Imam i variant 2,no toi e mnogo po slozen. newsm12
   denisass Hug
А как ще обясниш трейлъра за 54 епизод ?Дали пак е сън?Защото на мен ми се струва че не е ...Може и да греша,но си мисля че наистина отровиха Мустафа

# 320
# 321
otrovata ne deistva taka.njama priznaci kato pri otravjane:pjana ot ustata ,gar4ene,koremni spazmi i t.n.

# 322
И аз преди трейлъра дори си мислих, че не е нищо в шишето а само тест за Норчето, но сега като го гледам че се гърчи. Дано наистина да се окаже примерно от някое ядене алергия, че лошо и се пише на Хюррем, както и на Нора. Вдигнали са й мерника и Гюл ага хубаво й каза, че сега не е момента за такова нещо, ама тя: "Не ме интересува" му вика - много е луда  Rolling Eyes

# 323
Moze sa6to da mu e vljazlo ne6to v taka nare4enoto krivo garlo,obarni vnimanie -ne si darzi  korema a  garloto.Otrovata deistva kato napravi reakcija v korema ili vleze v kravta.

# 324
  • Атлантис, Галактика Пегас
Състояние на Мустафа прилича на анафилактичен шок, предизвикан от силен алерген.  Peace

# 325

Мистик интересна информация за Матрaкчъ и Бали бей ,съгласна съм с Дона за това ,че образа на първия не е пресъздаден както трябва във филма.Има и други образи, които би трябвало да бъдат показани в друга светлина тези на Лайош и Карл- изглеждат доста глуповати/най-меко казано/ Peace
Не само те - повечето образи са профанизирани и се развиват само в рамките на харемската интрига. За Хюрем вече съм коментирала. Бали бей, смелият войн, какво стана с него - превърна се в разхождащ лигави принцески портиер, който не смее да отстои любовта си. Сюлейман - нещо спомена ли се за законите, които е прокарал, за реформите, за сградите, които е построил? Имаше 2-3 компютърни битки и това беше. Сериалът придоби бабешки облик, като съвсем заби в драмата свекърва-снаха, не знам колко серии вече основно с това се занимават.

# 326

Мистик интересна информация за Матрaкчъ и Бали бей ,съгласна съм с Дона за това ,че образа на първия не е пресъздаден както трябва във филма.Има и други образи, които би трябвало да бъдат показани в друга светлина тези на Лайош и Карл- изглеждат доста глуповати/най-меко казано/ Peace
Не само те - повечето образи са профанизирани и се развиват само в рамките на харемската интрига. За Хюрем вече съм коментирала. Бали бей, смелият войн, какво стана с него - превърна се в разхождащ лигави принцески портиер, който не смее да отстои любовта си. Сюлейман - нещо спомена ли се за законите, които е прокарал, за реформите, за сградите, които е построил? Имаше 2-3 компютърни битки и това беше. Сериалът придоби бабешки облик, като съвсем заби в драмата свекърва-снаха, не знам колко серии вече основно с това се занимават.
Вярно е, изпада в битовизъм.  Peace Чак ми стана умилно, като видях Сюлейман да дундурка бебчо и да гледа с плах поглед доктора.  Laughing Усещам, че започвам да го гледам повече по навик и инерция, отколкото от истински интерес. yes
Поне да се нагледам на красиви бижута, костюми и декори, както си падам по ориенталски интериори с килими, ниски диванчета и пр.  Peace

Последна редакция: нд, 01 апр 2012, 12:57 от soya-fen

# 327
  • Атлантис, Галактика Пегас
Последните десетина серии са само харемски интриги.
Въртят сучат и все змиярник показват.

# 328
# 329
Сигурно задавам въпрос, който сте дискутирали, но знае ли се докога ще има серии този сезон, сериал и т.н. Последните серии са толкова напрегнати и интересни, че се чудя докога ще има и към каква кулминация ще водят ...

Общи условия

Активация на акаунт