Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 33

• 83 519
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
В "1001 нощ" Езги игра дъщеря на Енгин/архитекта,за когото щеше да се ожени Шехерезада в последният епизод  Heart Eyes

Мерси, Лилимс HugБуйната тийнка значи Mr. Green

# 91
  • планетата Земя и по точно до морето
Между другото преди малко видях реклама, че в събота по Диема фемили ще дават "Горчива любов" с наш Халит, Джансу Дере/Езел/, Сонгюл Йоден/Перла/ и въпросната Езги/1001 нощ/.

А в неделя "Любов на друг език" с Мерт Фърат/Бурак от 1001нощ/  и Саадет Аксой /Садъка от Великолепният век/.

Мисля че и в двата дни от 21.00.
И двата са хубави, а особено "Любов на друг език" е и много награждаван.

# 92
....
Една статия за ОИ,но за друг период.Може би ще ви е интересна Peace

Как са живели българите в Османската империя?

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4666551

Емили   Hug    bouquet

Отлична статия - напълно съм съгласен с професора,който е маркирал само най-основните моменти в статията. Някои от османските валии през 19-век имат ключови заслуги за българите - примерно русенския Митхад паша  Peace
-----------------------------------------------------------

Ето едно интервю с Мерал Окай,относно бъдещето на сериала, по канал NTV от 9.03., с което никак не се справям  Cry

Ако случайно е пускано тук - ще помоля за линк към  темата в която е коментирано Hug :

# 93
Между другото преди малко видях реклама, че в събота по Диема фемили ще дават "Горчива любов" с наш Халит, Джансу Дере/Езел/, Сонгюл Йоден/Перла/ и въпросната Езги/1001 нощ/.

А в неделя "Любов на друг език" с Мерт Фърат/Бурак от 1001нощ/  и Саадет Аксой /Садъка от Великолепният век/.

Мисля че и в двата дни от 21.00.
И двата са хубави, а особено "Любов на друг език" е и много награждаван.

Мерси за инфото.   bouquet С удоволствие ще гледам за пореден път "Горчива любов" - дано е със субтитри, за да се наслаждавам на прекрасния глас на Халит!  Hug
А "Любов на друг език" предишния път го изпуснах и сега ще ми е интересно да го видя, макар Саадет А. да не ми е от любимите артистки... Simple Smile

# 94
Михайлов И.А.,статията я постнах най-вече за теб Wink

Ари,благодарско Hug"Горчива любов" повече ми допадна.Всички актьори тук са в друго амплоа Grinning

# 95
  • Атлантис, Галактика Пегас

# 96
 smile3532 smile3532 smile3532
Чудя се коя от трите ми е най-противна?! Whistling

# 97
# 98
# 99
# 100
# 101
# 102
Великолепният Век 53 епизод трейлър 2 с бг. субтитри