Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 33

• 83 564
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
  • планетата Земя и по точно до морето
Тази брошка Махидевран е закичила не защото и харесва, а за да я покаже на Хюррем.
А каква е историята с брошките? newsm78

Нямам представа за конкретния случай. Просто предположение.  Grinning
Нещо като повторение на случая с пръстена с изумруда. Махидевран нареди да го откраднат от Хюррем в хамама, защото не можа да понесе, че Сюлейман го подари на една никаква и нищо тогава хатун.
Сега предполагам е нещо подобно. Война на тихия фронт с красиви бижута. За да го показва така и да се пъчи, този път не е откраднато, но си беше явна демонстрация на притежание. Поне така схванах от трейлъра.

# 151
  • Мюнхен
В момента можем само да гадаем какъв им е случая на брошките (аз мисля,че това беше колие, но както и да е), а и моето мнение е само от двата трейлъра, но както знаем те почти винаги са подвеждащи. Моят вариант е следният. След първият трейлър останах с впечатление, че Хюррем беше много наранена от решението на CC. Когато той пожела да говори с нея, тя обидено отговори, че няма какво да каже и той не и е оставил нищо за казване, демек моето мнение и без това не те интересува. Моментално се видя изражението на CC. Пак се нацупи и явно думите и много го жегнаха. Винаги когато Хюррем не е съгласна с него, опитва се да му държи сметка за нещо или е на друго мнение той я наказва. Спомнете си Изабелла и колието! Пак за да я нарани (мое мнение). Когато се скара на няколко пъти с Хюррем винаги привикваше Махито в покоите си. Естествено той не я докосваше, но тя от къде да знае какво се случва. Всичко е с цел да нарани и накаже Хюррем, само защото има друго мнение или ако е направила нещо. Затова аз смятам, че пак е нещо подобно или пък просто подарък за майката на любимият му син. Но съм по-склонна да вярвам в първото. Как може Хюррем да не е съгласна с неговото решение??? Смятам, че тя ще се извини, както и целуна полата на Махито или ръката на Валиде, след опита и да я убие. Какво друго може да направи? Но определено няма да забрави случая.. Да видим утре дали съм била права. Все пак това е само мое мнение издрадено от двата трейлъра.
В едно съм сигурна обаче, колието не  е подарено от любов!  smile3534 smile3534 newsm48

# 152

Ани, евалла за последната снимка на Мехмет Г.! smile3525 smile3501 Наистина е много сладък!   love001  love001
Мисля, че е от последните му цивилни снимки! newsm03

# 153
Привет wavey kaffeetrmker_2

Интересна дискусия наистина.  МИСТИК   smile3525и   НЕВИН   smile3525 благодаря ,че отделихте време и за коментар в темата- вашата гледна точка за събитията в сериала е винаги интересна,също така  научаваме нещо ново от вашите постове Peace

За бижуто- ПРЕДПОЛАГАМ само Heart Eyes че Хюрем е видяла  Сюлейман да го изработва,а сега Махито се е накичила с него Mr. Green  довечера ще стане ясно hahaha

АНИ  newsm51 Имам слабост към черно - белите снимки Wink Мехмет е слънце на тази снимка  -  аз съм доволна от избора на екипа- много добър актьор- вярно,че е зрял за ролята на  на 17 годишен- но  в 3 сезон ще вече по- подходящ Wink

Приятен пролетен ден      bouquet

Скрит текст:

# 154
  • IT
А мен СС понякога много ме дразни с решенията си, не знам колко надалеч гледа и какво примисля и обмисля. Обаче всеки път Хюррем си понася наказанията, а Махидевран минава между капките.

# 155
А мен СС понякога много ме дразни с решенията си, не знам колко надалеч гледа и какво примисля и обмисля. Обаче всеки път Хюррем си понася наказанията, а Махидевран минава между капките.

И мен така, но съзирам чувство на вина, че е пренебрегнал традициите и затова я кара да се държи по стария ред в харема, да се извинява за щяло и нещяло и т.н.  Същевременно, много често в погледа му има предизвикателство към нея "ха сега да те видя какво ще направиш в тази ситуация". Тя му спестява случките и той е наясно, че може да се оправи сама. Това я различава от останалите - дяволиците тичат да се оплакват, а другите жени преди нея все мълчаха.

# 156
  • Варна

Здравейте!
Макар и с известно закъснение,искам да изкажа голямата си благодарност на:dukesa,Lilims,Ari888,спондж боб,pina,mamiblue,Nadia Jasem,bggirl22,pommellina,Kordelia,за тяхната отзивчивост !...Дано не съм пропуснала някого,но ако е станало така-
голямо БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!...Много сте мили!
Аз бях започнала да гледам сериала,но поради разни ангажименти,изостанах много.Сега ще тегля сериите,тъй да се каже и с учебна цел...Учителката по история на моя син,препоръчала на учениците да гледат сериала,та ще съчетаваме приятното с полезното Grinning ...Е-е-ех!...Защо и на нас,едно време,не ни даваха такива домашни!  Mr. Green

# 157
Учителката по история на моя син,препоръчала на учениците да гледат сериала
Хаха, в качеството му на достоверен исторически документ ли  Laughing

# 158
  • Варна
Не я познавам лично,но не ми се вярва  Simple Smile...Предполагам,че иска да запали интереса им към историята въобще...

# 159

Сърбия негодува срещу турски сериал за Сюлейман Великолепни

http://dnes.dir.bg/news/turtzia-sarbia-serial-suleyman-10838686?nt=4 Wink

# 160
Вроятно султана е похвалил Махи отново за възпитанието на Мустафа
след което и е  подарил колието.Разбира се без специалната награда,
за която мечтае Махи. hahaha

# 161
Учителката по история на моя син,препоръчала на учениците да гледат сериала
Хаха, в качеството му на достоверен исторически документ ли  Laughing
Има много други български филми с които може да са запали интереса към историята.Лично харесвам филма ,но го приемам като приказка за възрастни Peace

# 162
Невин   bouquet  благодаря за преводите на резюмето и подсказката  Hug

Струва ми се, че Ибрахим отново манипулира Сюлейман  Whistling онези от текетата протестират против него, а Ибро изкара, че обиждат султана  ooooh!

Невин, Мистик  Hug  много интересна дискусия относно човека с пръстените, надявам се поне до края на този сезон да ни разкрият кой е  Peace

Сърбия негодува срещу турски сериал за Сюлейман Великолепни
http://dnes.dir.bg/news/turtzia-sarbia-serial-suleyman-10838686?nt=4 Wink
затова съм със смесени чувства по отношение евентуалното закупуване на сериала от някоя наша телевизия  Confused и тук ще има доста 'възмутени граждани', ще почнат едно грозни полемики  ooooh! Tired...

интересно е кой с какви очи гледа, и че ако иска, винаги ще намери кусури  Laughing
докато в Турция протестираха, че представят султана им като разюздан пияница и развратник  Crazy,
сърбите пък се възмущават, че "е представен като модерен политик с османски дрехи – съвременен, цивилизован и праведен".  Laughing
ее, няма угодия  Crazy Wink

# 163
  • IT
Въпреки, че гледам сериала и ми харесва, не бих искала да го излъчват тук, но според мен това не е целта на темата и избягвам всякакви дискусии по въпроса. Историята ще обсъждам на друго място, а в момента ме вълнува как Хюррем ще се измъкне Simple Smile

# 164
...интересно е кой с какви очи гледа, и че ако иска, винаги ще намери кусури  Laughing
докато в Турция протестираха, че представят султана им като разюздан пияница и развратник  Crazy,
сърбите пък се възмущават, че "е представен като модерен политик с османски дрехи – съвременен, цивилизован и праведен".  Laughing
ее, няма угодия  Crazy Wink
...Историята ще обсъждам на друго място, а в момента ме вълнува как Хюррем ще се измъкне Simple Smile
Напълно съгласна.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт