Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 33

• 83 526
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
  • до най слънчевия бряг
blume777, boule-neige, ceco_gechev, cheri, Gawina, iskreto2, Jivka68, jujja69, mayamarinova, pampolina, skf, soya-fen, tanq3, trendafilka (+ 5 Скрит/и) и 34 Гости преглежда(т) тази тема

и без превод ,компанията си я бива  Hug Hug Hug

бебето е Джингахир  той нали е болнав и умира рано (може и да греша ,тук  друго пише Роксолана родила мужу 6 детей: 5 сыновей и дочь Михримах:
Мехмед (1521—1543)
Михримах (1522—1578)
Абдалла (1523—1526)
Селим (28 мая 1524 — 12 декабря 1574)
Баязид (1525 — 28 ноября 1562)
Джангир (1533—1553)  )

Доктора май не им даде надежда за оправяне  като че ли  Thinking

Опасна работа са като са комбина Гюл и Сюмбюл, Joy Joy Joy преметнаха  кандидат жениха Той май беше от търговците на пазара

Имаше много  хубави кадри на Хюрем с петте и деца , дали някой не би постнал тая снимка ?

Последна редакция: чт, 29 мар 2012, 00:28 от siren62

# 196

И малко от султанската осанка... Hug Peace

# 197
Голяма тъпотия е този опит на Нора да отрови Мустафа.
Хюррем не я интересува какво ще стане с Нора,важното
е тя да постигне целта си.

# 198
... Опасна работа са като са комбина Гюл и Сюмбюл, Joy Joy Joy преметнаха  кандидат жениха Той май беше от търговците на пазара
Аха  Flutter  yes Но номерът с кашлицата беше заслуга на Гюл ага, Сюмбюлят не беше в течение май.

Вярно, че е глупаво, защото вече я подозират, че е в комбина с Хюрем, още повече след пререканието между Хюрем и Мустафа. Не оправдавам жеста, но след директната заплаха, която й отправи Мустафа, към нея и децата й, трябва да признаем, че е отново в положение на защитна реакция.
Ей, разбира се свърши на супата! Сега има да гадаем една седмица отровен ли е Мустафа или не.  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 28 мар 2012, 23:20 от soya-fen

# 199
  • Мюнхен

Ми тя свикна, че на тези които се опитват да я убият все им се разминава. Но забравя, че не става дума за нейният живот, за който на никого явно не му пука.

Последна редакция: чт, 29 мар 2012, 13:44 от bggirl22

# 200
jupetrov7  newsm51   благодаря за снимките Hug

# 201
Сюмбюл беше сватовник и май не беше много очарован от "туберколозата" на Нигяр. Ама каква кавга отнесе после от Дайе.

Дали пък това не беше отрова, а само проверка доколко й е вярна? Много съм разочарована от тая сцена  Sad

# 202
  • Мюнхен
Сюмбюл беше сватовник и май не беше много очарован от "туберколозата" на Нигяр. Ама каква кавга отнесе после от Дайе.

Дали пък това не беше отрова, а само проверка доколко й е вярна? Много съм разочарована от тая сцена  Sad

И аз си помислих същото, но не посмях да го напиша. Пък и как ще бъде сигурна после дали наистина Нора я е сложила?

# 203
Дайе какво се е захванала с Нигяр, с Ибрахим паша ли смята да се бори?  Rolling Eyes

Наистина и аз се чудя.  newsm78 Може да е само някое разхлабително.  Laughing От трейлъра си помислих че Норчето изпява всичко на Махи, но не, Хюрем цака с тайната любовна история между Айбиге и Бали бей, Норчето се откупи пред Махи с този коз.

Последна редакция: ср, 28 мар 2012, 23:28 от soya-fen

# 204
И аз си помислих същото, но не посмях да го напиша. Пък и как ще бъде сигурна после дали наистина Нора я е сложила?

Ако я попита защо не е имало реакция ще разбере, че я е сипала.

Дайе иска да й опази живота, но любовта я е заслепила Нигяр и дано на я метнат набързо в морето. Хатидже няма да я остави жива, ако разбере.

# 205
  • София
МОЖЕ ДА МУ Е ДАЛА РАЗХЛАБИТЕЛНО..... Sick newsm78 Joy Joy Joy Joy

Мисля че Мехмед умира като дете,а Джингихар като младеж,даже е ходил на походи със СС /без да участва в битки/.......

# 206
Как ги раздавате тези правосъдия и наказания...
Зашо не помислите по темите:
1)Хюррем е робиня,попяднала в харема-единственият начин да оцелее,е този
2)по традиция всички братя не престолонаследника се умъртвяват-чрез удавяне или удушаване(не се пролива султанска кръв).Вие как бихте постъпили на мястото на Хюррем-ще чакате кротко а избият децата ви?
3)Махидевран има точно толкова право,колкото Хюррем да брани позициите си
4)в света на властта или прегазваш,или си прегазен.Изборът е твой и до ден днешен нищо не се е променило.
5)Хюррем в историческите очерци е много високопоставена и образована-посреща посланици от името на султана,кореспондира с чужди дипломати и се намесва във военни стратегии.За съжаление в сериала е обиновена клюкарка,но пак и има какво да се научи от нея...

# 207
  • Мюнхен
Дано е така, защото ако отровата беше предназначена за друг щеше да ми е по-лесно да го преглътна, но ролята на Мустава е положителна, въпреки че в случая се явява враг на Хюррем, Да беше я глътнала Махито, че да мирнем! Но и на мен ми се струва много рисковано да се опита да отрови Мустафа. Всички съмнения ще са върху нея, това може да и коства главата, защото кой ще повярва, че Нора го прави по соствено желание. Дано сме прави.

# 208
  • Мюнхен
Как ги раздавате тези правосъдия и наказания...
Зашо не помислите по темите:
1)Хюррем е робиня,попяднала в харема-единственият начин да оцелее,е този
2)по традиция всички братя не престолонаследника се умъртвяват-чрез удавяне или удушаване(не се пролива султанска кръв).Вие как бихте постъпили на мястото на Хюррем-ще чакате кротко а избият децата ви?
3)Махидевран има точно толкова право,колкото Хюррем да брани позициите си
4)в света на властта или прегазваш,или си прегазен.Изборът е твой и до ден днешен нищо не се е променило.
5)Хюррем в историческите очерци е много високопоставена и образована-посреща посланици от името на султана,кореспондира с чужди дипломати и се намесва във военни стратегии.За съжаление в сериала е обиновена клюкарка,но пак и има какво да се научи от нея...

Това вече е обсъждано мнoгoкратно, напълно съм съгласна с написаното от теб. Както написах горе, проблема е просто, че Мустафа е симпатичен на повечето тук, той не е виновен, че е първородният син и че е най-обичан от баща си! Поне аз интриги от него не виждам!

# 209

Кой искаше снимка на петте дечица на СС и Хюрем? newsm78 newsm78
(не е много ясна, но... картината на този канал не беше много качествена... Embarassed)

Общи условия

Активация на акаунт