Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 33

• 83 529
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Дайе иска да й опази живота, но любовта я е заслепила Нигяр и дано на я метнат набързо в морето. Хатидже няма да я остави жива, ако разбере.
А, да, възможно е.  Peace Но все пак Нигяр едва ли има някакво право на избор. Не виждам как би могла да каже на Ибрахим (да си представим, че не е влюбена) "повече не искам да се срещаме" и как той би реагирал. Дайе се гневи най-вече, защото Нигяр приема и желае тази връзка.

... Хюррем в историческите очерци е много високопоставена и образована-посреща посланици от името на султана,кореспондира с чужди дипломати и се намесва във военни стратегии.За съжаление в сериала е обиновена клюкарка,но пак и има какво да се научи от нея...
Наистина, и аз съжалявам за това.  yes И въобще историческата епоха тогава е толкова богата и интересна, а цялото действие е сведено само до харемски интриги.

# 211
Ако не е отрова,а както някой каза разхлабително..Как ще се разбере? Laughing Мустафа няма да отиде на молитва със Султана,защото има диария ли  Joy

# 212
  • Мюнхен
Ха ха. Разсмя ме. Може би Хюррем ще наблюдава реакциите на Нора и дали тя искренно е учудена, че отровата не е подействала

# 213
Мехмет умира докато е на служба в Маниса. Джингихар умира съвсем скоро след Мустафа.

Много ми е странно това с отровата. Като знам как се опитваше да докаже, че няма общо с покушението над Ибрахим ми изглежда невероятно да скочи сама в центъра на огъня. Сега ще гадая до другата сряда какво ще се окаже.

# 214
В интерес на истината и мен ме съмнява да е отрова..Няма логика..Просто Хюрем тества Нора...Ах,тази Мерал....  

# 215

Финална усмивка на Мусти... Joy hahaha hahaha

# 216

Финална усмивка на Мусти... Joy hahaha hahaha

Скрит текст:
Преди диарията  Joy
Joy

# 217
  • Мюнхен
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3533 smile3533

А по време на диарията ще липсва 1 седмица или ще снимат в тоалетната

# 218
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3533 smile3533

А по време на диарията ще липсва 1 седмица или ще снимат в тоалетната

Joy

# 219
  • до най слънчевия бряг

jupetrov7  благодаря за снимката   bouquet  bouquet  bouquet

# 220
  • Мюнхен
Моля Нора да се яви на Халвет ......................... в тоалетната!

Майтапа на страна, но смятам доста рисковано отравянето на Мустафа. Аз друг негов враг не виждам, няма как да и се размине на Хюррем. Затова съм склонна да вярвам, че наистина е сaмо проба.

# 221
# 222
Моля Нора да се яви на Халвет ......................... в тоалетната!

Майтапа на страна, но смятам доста рисковано отравянето на Мустафа. Аз друг негов враг не виждам, няма как да и се размине на Хюррем. Затова съм склонна да вярвам, че наистина е сaмо проба.
Хахаха още ми е много  смешно Laughing
Но си права прекалено рисковано е...Ще видим в петък ако пуснат трейлър,но може и той да подведе все пак Мерал ще иска сън да не ни хване до другата сряда  Wink

# 223
  • Мюнхен
Включих се късно и не разбрах, но Валиде болна ли беше?
И аз все се заричам да не ги гледам тези трейлъри, защото само ни подвеждат, ама пусто ми любопитство!

# 224
Включих се късно и не разбрах, но Валиде болна ли беше?
И аз все се заричам да не ги гледам тези трейлъри, защото само ни подвеждат, ама пусто ми любопитство!
И аз не разбрах,ще ни стане ясно когато момичета преведат епизода  Wink

Общи условия

Активация на акаунт