Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 33

• 83 557
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
  • Атлантис, Галактика Пегас
Здравейте момичета,моля ви кажете ми къде мога да гледам серията on-line?Предварително благодаря!

На първа страница има линкове. Сериала върви в сряда вечер.

# 691
Много ти благодаря!Грешката е при мен,изключих,че днес е вторник!Лека вечер!

# 692

Lilims,Благодаря много за всички публикувани материали за погребението на Мерал Окай..
Много ми е тъжно,защото ние обикновените фенове на сериала,без да преувеличавам,станахме част от тяхната съвместна работа,те ни станаха,като роднини,като семейство.
На мен сериала си ми харесва и ще ми харесва,до последната минута..
Тъжно ми е,че такъв човек,още повече млад,си отиде..

Мир на праха и..Със сигурност ще е на по-хубаво място...

Поклон,  bouquet
Лили и от мен благодарности за публикуваните снимки  bouquet
Н.И и аз съм съпричастна със скръбта на хилядите фенове,колеги,близки на невероятната Мерал Окай ,турската кинематография изгуби един много талантлив творец.Филма е изключително добър за което говори и високия му рейтинг ,много добре подбрани артисти,декори,бижута .Поклон пред светлата и памет  bouquet

# 693

за разреждане на обстановката

# 694

децата все пак ги отвеждат

# 695
  • до най слънчевия бряг
Meрал Окай ми беше много симпатична лелка и много съжалявам за ранната ѝ кончина, но как изграждаше сериала не ми харесва. Отдавна загубих интерес и вече гледам по инерция, кокошкарските истории ми идват скучни и монотонни. Сега имам лека надежда, че ще се променят нещата, но се съмнявам защото едва ли еднолично е взимала тези решения.
както казват руснаци ППКС (подписываюсь под каждым словом)  Peace И аз нямам никаква надежда че нещо ще се промени.
Серила се превърна в амбициозно комерчески проект, който иска само гледаемост, пари и ред сълзи и сополи.

Сега да не стане - " ела зло, че без теб е по-зло."
Никога не бих направила такова изказване в деня на погребението на починал човек.

Както каза Корделия ,ППКС само че... под думите на Мишел

Разбирам ,че критиките ви  не са към човека Мерал а към твореца  Мерал  ама защо пък точно днес ?

# 696
Различни очи различно виждат . На мен ми харесва филма и не намирам показаните ни истории за кокошкарски. От това, което съм чела намирам, че поне за сега много от коварствата в харема са ни спестени. Това за безметежното същуствуване като "леж па яж" е било само в умовете на запад.  В харема е било ежедневна борба за оцеляване - като се започне от храната, която може да е отровна и се стигне до хамама, където може да те заключат за да умреш от топлината или да те удавят в някоя курна. От филма разбрахме, че султана е избил синовете си, на Сюлейман също е пращал смъртоносен подарък, така че единственият безпределно предан човек е майката, а всеки от останалите, дори и баща ти, може да те убие.

# 697
Лили, благодаря ти за всичко, което си поместила във връзка с поклонението   bouquet  Hug
На мен също сериала ми харесва така както го е написала Мерал и много съжалявам, че такъв безспорен талант си замина толкова рано.

# 698
# 699
# 700
# 701
И едно видео от погребението с Мерием, Мехмет и Халит.

# 702
# 703
  • somewhere near the sea
Сега ще стане интересно. Ще възложат сценария на друг, което пък не изключва възможността на завой в сюжета в неочаквана посока. Стига да не е към финала. Sick

# 704
И едно видео от погребението с Мерием, Мехмет и Халит.

Ани, благодаря за това видео. Hug
Невин, дали ще можеш да направиш поне резюме на думите на Халит? Личи, че е много разстроен, както и останалите актьори от екипа на ВВ. Cry

Общи условия

Активация на акаунт