ФУТБОЛНИ фенове ..::16::..

• 24 120
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Мощно за немската машина съм довечера! А аз сутринта като съм писала, съм писала полузаспала и по едно време на път за работа осъзнах, че доста двусмислено ми звучи поста, добре, че никой не го е забелязал и не ме е отразил, щото щеше да стане тъпо  Laughing

А да ви разкажа една история от днес: както всяка сутрин, щом се кача в автобуса за работа, звъня на приятеля ми. И днес му звъннах и обсъждаме мача. И понеже, както знаете, бях за Барса и съответно против Челси, почнах да се възмущавам от Челси и особено от феновете им, които показаха големи усти във фб  Laughing Да речем, че бях наречена "мишка" от един "приятел" и ми дойде в повечко. Та почнах аз да соля Челси и по едно време забелязвам, че едно момче с горнище на Челси седи срещу мене и ме гледа. Като видя, че го забелязах, се обърна към прозореца.  Mr. Green После пък така се случи, че седнах до него( няма да седя права, я!) и той си скри емблемата на суитчъра  Joy

# 586
  • София
Уплашило се е момчето да не изяде боя  hahaha

Гари Невил как е "избухнал"  Joy

Хайде дано и тази вечер мача да е интересн. Въпреки, че не пожелавам такава драма като вчерашната на ничии фенове  Peace

# 587
  • Срещу планината:)
 Flutter оп оп добър вечер -за протокола подкрепата ми е за немците

Гледам вече загряваме с анкетата за Евро'12 -твърдо за Англия и Германия  Laughing,със старта ще видя кой друг да подкрепям  Thinking

Честито на Челсистите,снощи чак аз не си вярвах колко ви подкрепях  tooth
Ама играта ви  ooooh!.............. ей Опълченците на Шипка ряпа да ядат

Rolling Eyes оф не сме почнали и дузпа

# 588
Като сме тръгнали по протокол и аз съм за немците, не мога да повярвам, за което, но хич не ми идва да викам за Реал. На всичкото отгоре гелираното момче вече се разписа  Thinking

# 589
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Съдията откровенно подпря доста мощно Реал Мадрид с тази дузпа.

# 590
мощно начало  Tired

# 591
Аз като гледам как се развива мача, ми се иска да падне бомба на финала  Cry

# 592
И този мач ще е интересен Grinning

# 593
 newsm18 добре отново сме в играта

# 594
  • España
Аз като гледам как се развива мача, ми се иска да падне бомба на финала  Cry

Joy Joy Joy-Някога казвала ли съм ти че много ме кефиш? newsm53

# 595
  • España
Тази година моето кристално кълбо показва, че Златната топка ще бъде порядъчно овъргаляна в брилянтин...... няма как да си изкривя душата  smile3555, освен ако не дойде някоя приятна изненада от Европейското! Wink

# 596
Тази година моето кристално кълбо показва, че Златната топка ще бъде порядъчно овъргаляна в брилянтин...... няма как да си изкривя душата  smile3555, освен ако не дойде някоя приятна изненада от Европейското! Wink

http://sportmediabg.com/pic.php?cat=1&id=176   yes

# 597
И въпреки всичко, само ЦСКА е в състояние до 20 мин. да води с 3:0 на Байерн - с тези думи Половинът ми проглуши ушите тази вечер...........

Определено добри полуфинали.....Направо да не повярваш........

# 598

http://sportmediabg.com/pic.php?cat=1&id=176   yes

smile3532

# 599
  • España
Тази година моето кристално кълбо показва, че Златната топка ще бъде порядъчно овъргаляна в брилянтин...... няма как да си изкривя душата  smile3555, освен ако не дойде някоя приятна изненада от Европейското! Wink

http://sportmediabg.com/pic.php?cat=1&id=176   yes

smile3532

smile3521 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт