Пролетта дойде с 60 на 30 в полза на момчетата, но каква ли ще е АВГУСТ четата?

• 24 702
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ох, аз започвам да изпадам в паника  Crazy Днес обиколих два мола и нищо не ми хареса, а ми трябва рокля за подписването, а не ми се щеше да си шия  ooooh!

# 676
  • Обетованата земя
Добре дошли на новите мамита!  Hug
Мери Джейн, браво за успешно миналата процедура! Всичко ще е наред и с резултатите!!!  Peace
Бюти, действай смело, ти си оправна, а и имаш време Wink
Софи, не оставяй бебка гладна, как няма да ти стане лошо на два бонбона  Mr. Green Честито ти покупки Wink
Лея, ти не си я включила в списъка, но и на мен ми е фаворит Ивайла, ако синът ми не беше Ивайло, можеше да си имам и Ивайла  Laughing А от твоите изброени най харесвам Ивет.  Grinning Но Ивета с Никита наистина повече си пасва.  Peace А да не би да са ни общи познатите с Йоанка Йо-Йо  Mr. Green Моите живеят във Варна  Wink
Месечинка, дано нямаш повече такива кофти дни!  Hug
Блонди, честито ти 5 навършени месеца Wink Аз те следвам след 5 дни newsm68

# 677
КАШПИЧКЕ,на едни познати детенцето се казва Йоана и на галено и викат ЙО-ЙО Laughing

Ами точно, как да кажа на детето си ЙО или ЙО - ЙО  Crazy Поради тази причина се отказах от Йото Grinning

# 678
Това Йо-Йо ми е много смешно, някак нелогично за име на човек. Галено на Йоана може и Йони, а защо трябва да има галено се замислям понякога. Иначе с И - Ива ми харесва и Ваня също е на Иван, и ми е любимо.

Бюти, ами честита дата. Ще се справиш с организацията, няма страшно, щом знаеш какво искаш.

Софи:), ами хапвай бе жена, защо вървиш гладна.......

Мери Джейн, почивай сега, радвам се че всичко е минало леко и безболезнено.

Месечинка, ти няма ли да излизаш в болнични, защо се мъчиш така и се нервираш.

На всички, които днес влизат в 6-ти месец ЧЕСТИТО, неостана...Simple Smile

Днес се разбих от чистене на детската на дъщеря ми, току-що свърших. Адски съм уморена. Утре съм на фетална в Сф, стискайте ми палци, моля, че се замислям сега за кистите да не излязат не толкова безобидни.

# 679
..., а защо трябва да има галено се замислям понякога.

Защото не мога да си представя към мен през цялото време да се обръщат Екатерина, а аз към сина ми Никола.Галеното име смятам че трябва да е кратко, нежно и гальовно, аз съм си го измислила вече Wink

Макар, че баща ми се обръща към мен винаги с Катеринка, което за мен е най-нежното обръщение Heart Eyes

# 680
  • До морето
Кашпичке, имам приятелка Йоана- казваме й Йоли! На мен ми е много звучно, по- ми харесва от Йони

# 681
Привет, момичета!
Да се разпиша набързо, докато пак не е свършила темата... ма хич не съм организирана в четенето и писането значи, докато ви изчета и то темите вече не са актуални..  Crossing Arms
Като ви чета как нямате търпение ми е много странно, аз пък изообщо не бързам и искам да съм още мноого бременна. Август ми се вижда ужасно близо, чак се плаша... И през първата бременност бях така, не е само заради това че се плаша какво ме чака... Незнам дали има други като мен, аз съм голям меломан и тия дни само гледам какви яки концерти ще изпусна през август  Grinning Laughing Поне на Елевейшъна мисля да се класирам.
Аз определено вярвам в пренаталното възпитание и държа да му създам вкус за тия неща хахаха...  Peace newsm35
Добре дошли на новите мами и честито на всички с добри новини!  Hug
Месечинке,  Hug дано не се повтаря! Аз вчера получих първото си премаляване, добре че имах шоколад в джоба, че май и с тая бременност няма да ми се разминат. Свличам си се директно...  Tired
Софи, сега прочетох че и ти правиш същите изпълнения като мен, и все в магазини се случват...
Блонди, и аз съм от магьосниците. Една сутрин мъжа ми пипа и чак се извика "Аййй, няма го корема!"  Joy Но вечер ела ме виж...
Ейй, добре че майка ми беше на гости наскоро и ме изненада с пълна тава с 3 козунака, та хич не ми пука какво пишете цяла седмица.. Mr. Green
beauty_, честито за сватбата. И нашата беше така организирана, за по-малко от месец, но беше супер весело! Ще се справиш, няма как!  Hug
magi_g, ако го закъсаш идвай да ти давам моята, вчера си я гледах и ми беше мъчно как няма повече да си я облека, а се жених точно в 6-ти месец.  Laughing Laughing

[/b]

# 682
  • Пловдив
За Ивайла изобщо не ми хрумна като вариант на името Иван Thinking. Hug.ДИДИ,от Пловдив са ни познатите Simple Smile.Аз на моята Никита си и казвам Ники,но когато сме навън я наричам Никита,защото на всяко 3-то дете му казват Ники(Никол,Николай,Никола).И не съм се замисляла и дали името ще има гален вариант Embarassed.

# 683
  • София - град
Даа зная че съм си виновна, ама ме измъкнаха от леглото и нямаше време  Crazy

Момичета знаете ли къде мога да погледна онлайн колички на Пренатал? Нещо цяла вечер търся амааа освен втора ръка друго не излиза. А си харесах една тяхна днес и много искам да я погледна и онлайн.

# 684
Честит Рожден Ден на Софи на патерици   bouquet ,здраве,щастие ,късмет и здраво бебче през август !
Честит 6ти месец на Блонди !
Добре дошли на новите мами    Grinning Мисля,че преброих 3бр. Радвам се ,че успях да се запиша,преди да сте отворили нова тема.Още чакам име и парола за снимка.бг .Нали рядко успявам да пиша,и ме забравяте  Embarassed .
Бюти,ще се справиш с подготовката  Hug!
За имената от както решихме да е Ванеса,сега се шегуваме ,че на галено ще й викаме Ваня  Laughing Голям смях се получи .Дори едни познати ме попитаха дали на Иванов ден ще празнува имен ден.
Днес успях да си купя шапка за малката бебка  Grinning Много съм щастлива  - светло розова с пеперуди и цветенца . Ходихме до Вис Виталис -имаха Quinny Buzz 3 ,побутнах я -много леко ми се видя,че върви - така ми се иска да успея да си купя такава. Консултанта обясни ,че не може да се ползва за новородено без кош за новородено  Confused Гледам ,че има различни години Buzz 2010,2011,2012 ,но още не мога да разбера каква е разликата между тях,освен може би - цвета? Ако някой има представа нека да сподели.

# 685
Софи - това е производителя, ако това имаш предвид - http://www.prenatal.pt/prenatal/pt/services/catalogue/puericultura_2011.html

# 686
  • София - град
Мерси, май я намерих. Но в БГ не я намирам /освен в магазина в Дъ мол/

# 687
  • До морето
Добро утро момичета, имам нужда от помощ  Sad

Аз от близо месец се оплаквам от една гадна болка в кръстта, вдясно, но от вчера положението е нетърпимо. Не мога да стоя в една поза повече от 10-15 мин. За лежане по гръб въобще не може да става дума, като съм седнала, не мога да се облегна на облегалката на стола примерно, ами трябва торса ми да е напред, с лакти върху коленете. Но дори и така не мога да стоя повече време. Снощи почти не съм спала, постоянно се въртя. Болката представлява нещо като спазъм- щом се заседя и се схваща това място за секунди и за около 10-15 сек. място не мога да си намеря и после отпуска. Някоя от вас има ли такъв проблем? Вече се чудя да не е нещо друго, бъбреци никога не са ме боляли и не знам как болят, може ли да са те?

Моля ви, ако някой знае как да го обекча това чудо да каже? Много ми е рано още, качила съм 3-4 кг., корем нямам почти никакъв. Ако сега ме боли така като надуя тумбака какво ще правя?

# 688

Като ви чета как нямате търпение ми е много странно, аз пък изообщо не бързам и искам да съм още мноого бременна. Август ми се вижда ужасно близо, чак се плаша...

И аз съм като теб  Mr. Green Преди няколко дни гледах в коя седмица в кой месец влизам и като видях 5-ти месец и  Shocked То не останало, още малко и ще раждам  Shocked Много бързо минава това време, а сега с хубавото топло време още по-бързо ще мине. От друга страна пък искам вече да знам, че финала е успешен и да си гушна бебчо. Но като се сетя колко много ме е страх от раждането не бързам, искам да съм бременна  Crazy
За имената ние отдавна сме ги измислили, нищо че още не знаем пола - ако е момче - Мартин, ако е момиче - Ина.
 idealno_loshata мен пък ме боли таза, и аз по цели нощи не спя, усещам го като болка + схващане, по гръб не ми е удобно и е някакъв кошмар. Sad

# 689
идеално_лошата първо разбери от къде идва проблема. Ако е нещо от рода на дископатиите потърси специалист по мануална терапия, мога да ти препоръчам такъв но в Русе, а предполагам че не ти е много удобно да ходиш до там.

Общи условия

Активация на акаунт