Пролетта дойде с 60 на 30 в полза на момчетата, но каква ли ще е АВГУСТ четата?

• 24 983
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Бях решила да се посъветвам и с доки за колана, че мен от начало още започна да ме боли кръста, но забравих. Иначе не пропуснах да го питам дали съм дебела и много ли ми е голям корема  Crazy

Бюти, аз на капамата устоях мъжки  Mr. Green
Между другото аз също съм купувала био боза и никак не е лоша  Peace

# 571
  • By the sea
Абе това не е ли оная същата боза, за която скоро даваха репортаж по новините, че гръмнала и съсипала един апартамент, във Варна май беше newsm78  Joy Ама и на мен ми се допи, еййй!Предусещам, че бозата ще е "новия" козунак в темата...

# 572
  • София - град
Скрит текст:

Аз влизам да ви почерпя по случай 22-я ми рожден ден, че може и да не остане време днес  Crazy С едно кадърче правено от мен, тортата беше изключително вкусна та за  това с  нея ви черпя макар и виртуално.  Hug Hug Hug

# 573
Честит рожден ден, Софи! Здраво лъвче (или лъвица по-скоро или май ще е девичка, че сега погледнах) ти пожелавам през август  bdbaloni

И момичета, стига сте говорили за боза и козунаци и виртуални торти, че тука боза няма, а козунак не ми се меси!  Joy

# 574
 nbirthday Софи Честит рожден ден, да си жива и здрава и много щастлива, пожелавам ти през август или септември началото newsm03 едно здраво пухкаво, розово бебенце!
 Tada

# 575
  • София
eхааа успях да ви изчета  Simple Smile

честити щъркелчета на Шехина, Валентина , Смайл, Нати
относно разминаването на седмиците - то много зависи и кога е била ову, ама това сме го коментирали вече. исках само да кажа че и самите ехо не са много точни, на мен един лекар 10 дни преди раждането изкара Пламена 3500 и аз се бях хванала за главата как ще се ражда това дете, а тя се роди 4 дни преди термин 2900. Така че аз много много не им се стряскам.

3та ФМ определено ще отида, тогава е истинския кеф  Grinning
Момичета , рано ли е да се уговарям с лекаря при който искам да раждам? все пак още съм в 5и месец  newsm78 

Бюти впечатлих се от козунака ти, давай и на мен рецептата моля  Hug
аз миналата година се пробвах с хлебопекарната да правя, уж беше много изпитана рецептата, ама само на аромат го докарах, та се убедих че или трябва да е месен на ръка, или купешки  Laughing

Софи, честит рожден ден!!!!  nbirthday  страхотна снимка  Hug тортите на Папая са ми много вкусни, вече за 3 рожденни дни вземам от там по 2  Embarassed, само най-последната нещо не ми хареса особено, като че ли беше от предния ден  newsm78
BTW ти си моята зодия, само че мартенски овен. Аз съм на мнение че на нашата зодия много пасва лъвската зодия, и затова се постарахме добре  Laughing. А и Девата - мъж ми е дева и със спокойствието си уравновесява овенската буйност  Laughing
това беше лирическо отклонение  Mr. Green

Smile_K, може ли и на мен една парола плс. Ние сме на Банско и докато другите карат ски, аз мисля да си почивам активно, без малката, нея ще я возят на шейна, та може и аз да успея някоя друга снимчица да кача

Лея  Joy Иначе излекувахте ли се?

марли, това за 20 дни по Великден 3 кила ме впечатли и сигурно е така, незнам колко ще ме озапти защото обожавам козунаци, ако може по възможност домашни, но и като знам после трите килца че не се свалят от раз. Така и ми останаха едни 4-5 кила от предната бременност, които ама тъкмо бях намалила само на 2 през лятото и ноември като забременях и .....
На мен все повече дрешки ми отпадат от гардероба, имам чувството че всеки ден по една дреха вече ми омалява  #Crazy, да идва поне лятото та да се развихря с рокличките....

моя хемоглобин също е 117, засега е добре но вече пия Биозин мама, при предната бременност пиех Малтофер, и накрая беше паднал до 106  ooooh!. Но като сравнявам резултатите този път доста по-отрано започна да ми пада хемоглобина. Опитах с храна /но без далак  Sick/, - четох че нара има много желязо, спанак, червеното месо, но не стана. Сега ще видя др.седмица на консултацията дали от Биозина мама се е закрепил и дай боже повишил  Hug

момичета извинете за дългия сутрешен пост  Embarassed Laughing

# 576
Добро утро и от мен  Hug
Елвиркее, пратих  Hug
Софи, добре дошла в клуба на 22-годишните  Mr. Green Желая ти много здраве на теб, на бебка, на мъжа ти и на твоето, и неговото семейство. Нека да сте живи и здрави, за да може, когато родиш прекрасната дъщеричка, никога да не разбира какво е това болест и мъка, а само усмивки, щастие и през нейните очи да виждате красотата на света, такава каквото я виждам и аз  Heart Eyes Прекрасен ден, изпълнен с много усмивки на всички  lalalala
п.с. извинявайте за тъпия въпрос, ама от ЖК ли ви мерят този хемоглобин? или иначе казано как да разбера моя паднал ли е  Mr. Green ако това са първите изследвания, тя ми каза, че всичко ми е наред, та предполагам и той там.. ама ако са някакви други да си правя и аз, че ме заинтригувахте  Mr. Green

# 577
Добро утро на всички!
И аз вчера врътнах един козунак- това беше първия ми опит. Тестото го направих във хлебопекарната и стана просто чудесен.
Относно ниския хемоглобин пия 2х2 фолиева, сутрин феро фолгама, редувам един ден биозин мама на другия ден прегнакер. Така 10дни курс.
Поне днес приключвам с антибиотика.

# 578
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Ясно е, днес козунак ще правя Whistling. Бюти, твоя козунак изглежда страхотен.
На всички момичета разбрали пола Честито
Късно се включвам по темата за разликата във възрастта на децата, но все пак. Фъстъка и Мария ще имат 5,5 год разлика. Мими откакто навърши 4 години все настояваше за братче или сестриче. С приказки от сорта:"Ах,колко ще е хубаво. Искам да имаме бебе." Няма как да опиша жалния й тон Crazy. Малко след това и мъжа ми се включи, та нямаше накъде Simple Smile. Та за разликата,че се отплеснах, мисля че е не е много голяма и ще имат възможност да се забавляват заедно.
Софи, честит рожден ден!Много здраве и много любов ти пожелавам  bouquet.
Много писах, изморих се Mr. Green.

# 579
Хемоглобина се мери с кръвните изследвания.
Показателя е hgb нормално за жена са стойностите 120-160

# 580
Софи, честит рожден ден! Да си жива и здрава, пожелавам ти много щастие и любов и едно прекрасно бебче на финала.

За хемоглобина и аз не знам моят колко е. Само веднъж досега са ми правили изследвания и ми казаха, че всичко ми е наред. Сега пак ще ми взимат кръв в сряда, та ще видим тогава. Иначе аз се чудя защо се мъчите да ядете такива гадости като далаци и дробчета, в моите витамини Матерна пише, че желязото вътре е 107 % от дневните нужди.

Мен ме притеснява, че постоянно имам някакви кървави сополи, а вчера като се издухах и направо кръв ми потече. После пък някакъв кървав съсирек ми излезе от носа. На вас случва ли ви се, май съм чела, че е нормално за бременността, но това почва много да ме притеснява вече.

А с тези козунаци направо ме побъркахте вчера. Звънях на мъжа ми да му поръчам да ми купи, че ме мързи да правя. Ама много хубав ми беше взел, със стафидки и кисело млекце отстрани. Супер беше.

И последно, че дълъг ферман стана, може ли някой да ми прати паролата за фейсбук моля. Благодаря предварително   bouquet.

А и поздравления на всички, узнали пола и много стиснати палци за Mary Jane днес.                             

# 581
  • Варна
Мен ме притеснява, че постоянно имам някакви кървави сополи, а вчера като се издухах и направо кръв ми потече. После пък някакъв кървав съсирек ми излезе от носа. На вас случва ли ви се, май съм чела, че е нормално за бременността, но това почва много да ме притеснява вече.
Абсолютно нормално е, и аз съм така Whistling
Софи,
честит рожден ден, всичко най-най-прекрасно ти желая  bouquet
Момичета,
ако хемоглобинът ви пада въпреки желязото, с което се тъпчете, може би проблемът е друг. Не всяка анемия е желязо-недоимъчна, понякога се дължи на липса на вит. Б12, който подпомага усвояването на желязото. Така че и това трябва да се изследва.

# 582
Добро утро, прекрасни,  Heart Eyes

Ама, какво е това месене, какви са тия козунаци  Mr. Green Като знам каква хамалогия е, абсур точно преди Великден да се хвана да правя  Crazy Днес съм на вълна баница с праз  Party

Фери, много се радвам, че ти е харесл и е станал. Ти не селския, обикновения прави, нали?

Софенце, честит рожден ден, много здраве, щастие, любов и радост на теб и близките ти   bouquet

# 583
Софи честит рожден ден .Пожелавам ти много здраве,щастие,любов и накрая да гушнеш своята сладуранка като му дойде времето .
  Аз отново имам по ускорено биене на сърцето и незнам на какво се дължи - дали имам кръвно или да си проверя щитовидната жлеза незнам .  Преди време след една 90 дневна диета си докарах същото сърцебиене и уж беше на нервна почва и пих хапчета и ми размина .
  И в понеделник ще отида при генеколожката ми да видим какво може да ми е ,че вече не се  търпи. На всичкото отгоре и вечер повръщам и след това ми олеква и спира по - силното сърцебиене нормализира се .
  Извинявайте ,че се оплаквам , но бях чела и други момичета да имат подобен проблем.
 А и друг въпрос това  ,че бебето върви с 1 седмица напред означава само ,че ще се роди по дебеличко примерно а не ,че ще се роди по рано (малко тъп въпрос ама просто ми е любопитно ) .
  Ех тези козунаци и на мене ми се прияде чак и като си дойде мъжът ми ще го пратя да купи .  За домашен си е много работа и по принцип мисля ,че няма да ми стане от 1 път понеже до сега не съм правила.
 Бюти поздравления за козунака страхотен е станал .
   Блонди ще ми сложиш ли син щъркел   Simple Smile
Мислите ли ,че се качва от витамините .Аз пих фолиева киселина и пренатал заедно и съм 8 отгоре вече.Сега спрях ф.к преди седмица и гледам ,че не качвам за сега .
 Хайде пак се отплеснах и цял  роман написах .Приятна събота и неделя.

# 584
  • Варна
Не мисля, че витамините имат някакво значение. Аз пия от месец, а килограмите ми почти не са мръднали - максимум +1

Общи условия

Активация на акаунт