" Шоколадова" коса - 3

• 190 686
  • 776
  •   1
Отговори
# 150
Вчера ходих на фризьор за да се боядисвам. Исках да махна медения цвят и да е някакво кафяво осмица или седмица най-много. Фризьорката каза, че няма да стане. Тя работи с бои на лореал. Трябвало шестица за да скрие червеното, а това ми е много тъмно. Отказах се. Ще изкарам така лятото и после ще видя.  Sad

Допълнение -
след като фризьорката ме отряза си поръчах Колестон 7.71, намазах се сама и стана точно цветът, като на картинката. Много слабо на места в корените прозира червено, но само аз си го виждам.  Simple Smile Следващия път предполагам ще се скрие напълно.

Скрит текст:
от къде я поръчваш тази боя? искам да си взема

# 151
Момичета, боядисвах се червена повече от година, но от няколко месеца спрях. Цветът е много убит, а тъмно-русите, кестеняви корени са отдавна израсли. Планирам "основен ремонт"  Laughing на прическата ми, и освен драстично подстригване, искам смяна на цвета. Много съм зле с неща, свързани с коси и прически, не ми се смейте на изказа.  Laughing  
Ще ми се някакъв кестеняв цвят, не прекалено тъмен и не много светъл, с кичури, които не са руси, а изглеждат естествени.
Не ми е проблем посещението на фризъор, но се чудех дали някоя от вас успешно постига такъв ефект в домашни условия?
Ето вдъхновението за цвета:
http://www.imdb.com/media/rm3317870848/nm2348808

Последна редакция: сб, 02 юни 2012, 23:54 от Pure Adoration

# 152
# 153
  • In The Middle Of Nowhere
Благодаря за мненията  Peace  bouquet

# 154
Моята коса след като в продължение на 2 седмици изглеждаше почти черна, сега вече има едни шоколадови отенъци и корените ми са по-светли. Не стои лошо, много си харесвам цвета, ама защо падна толкова бързо боята?Чудна работа  newsm78

# 155
Здравейте, прочетох цялата тема, и предходната, много полезна информация...Simple Smile
аз имам такъв въпрос...Simple Smile
от както се помня съм с черна коса, онзи ден реших, че искам да е светло кафява, и се започна голямата борба...мазах се четири пъти с ремувър и две бани с блондор, всичко правих сама за разстояние от 3 дни + два пъти боя за коса...Simple Smile
и резултата е такъв - светло кафяви корени с лек оранжев отенък и тъмно, доста тъмно кафяви крайща с лек червеникав отенък...Simple Smile
отдолу ще изрежа малко, не ми е проблем, но в последствие разбрах, че цвета който харесвам се води тъмно рус и това мн ме смути, на мен ми се струва светло кафяв...Sad(
въпросчето ми е: с наслагване на такъв цвят боя след време ще се постигне ли желания цвят без обезцветяване, и дали ще стане с Лореал Преференс 6.23 мисля, че беше - цвят Тоскана ако не се лъжа...Simple Smile
благодаря!:)

# 156
 aneliq87,не ти ли се изтощи много косата?За толкова малко време такова третиранe и сама си се правила?Не те ли е страх да експериментриаш така?Моят съвет е иди да те обезцветът-ще стане за 2-3 пъти, отколкото така сама.Аз като се правих руса сгреших да го правя постепенно с бои и ми отне 1 година да постигна цвят шампанско.Всеки път като ме боядисваше фризьорката корените ми ставаха рижави.По-хубаво отведнъж го напарви,за да стане. Иначе се изтощава още повече косата .А ти искаш светло кафяв цвят и по-лесно ще го постигнеш.Тосканата е супер цвят, аз съм била такава.

# 157
учудващо не ми се изтощи, даже е много лъскава, не пада повече от обикновено, честно казано, не отидох на фризьор, защото не знам за достатъчно добър такъв...та за това действах сама...Simple Smile))
ще се опитам после да кача снимки, а ти тосканата на каква основа я слагаше...Simple Smile

# 158
Ами то наистина в днешно време е много трудно да попаднеш на фризьор ама какъвто си трябва, а не само да бърбори  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Тосканата я правих като бях с цвят  шампанско.Бях решила, че вече ще махам окончателно русото и се нпарвих пак кафява.Стана невероятен цвят.По-хубав досега не съм имала. Но защото основата ми беше светла и пак не става много светло имай го предивид.Не е като на опаковката,но е супер цвета!

# 159
супер, обезателно ще го пробвам, но ще трябва още изсветляване тогава, поне на опашката ми, защото в корените ще хване 100%...но ще изчакам известно време, че наистина ми дойде в повече...Simple Smile))

# 160
Caroline_Bingley забравих да те попитам, този цвят дето коментираме, няма червени отенъци нали...Simple Smile)))

# 161
Не, няма.

# 162
Аз постигнах хубаво кестеняво с професионалните бои на Баслер (7 номер и 7-2),  9 години се боядисвах с черно на Лореалите. Махнах с римувър и стабилно скъсяване на косата, че съм с фин косъм и доста се бепе изтормозила, сега изглежда супер вече с тази боя и цвят!

# 163
  • София
Какво кестеняво постигна с тези бои? 7-цата трябва да е нещо светло кестеняво ли? Гледам ги сега в нета боите, не ги знаех тези.. Thinking Каталог не виждам обаче.

# 164
Зеринтия до какъв цвят ти стана косата след ремувъра и  само ли се прави с бойте или на фризьор?Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт