" Шоколадова" коса - 3

• 190 685
  • 776
  •   1
Отговори
# 135
  • Под кленовите дървета
На Виталитис от магазинчето на Алабин и тази, с която сега се боядисах ....но и забравих името..някаква пак от там, професионална италианска....Тя беше и доста количество - 100мл ако не се лъжа.Има към нея и активатор за самата боя, но не е амоняк.Косата ми не се изтощи от нито една от двете.  Peace Изобщо в това магазинче ако тидеш, ще те упътят най-добре.Там има доста марки безамонячни бои и са професионални. По-добре са от Кастинга и за освежаване на цвета.

Къде точно е магазинчето?
Благодаря за съвета Heart Eyes

# 136
Днес се боядисах с Лонда - Златисто светло кестеняв 36+ тъмно се получи, но ми харесва хубавия златист отенък  Simple Smile а и след няколко измивания ще изсветлее  Rolling Eyes  Хареса ми боята - не ми изтощи косата
Не намерих хубава снимка - цвета е по-светъл ...

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 18:59 от ЧерЕн_ШокоЛад

# 137
  • София
Магазинчето се намира на Алабин, в посока пл.Македония, точно отстрани на Съдебната...На отсрещния тротоар е. То е едно малко, невзрачно ,с малка витринка, до него има магазин за чанти мисля, точно на ъгъла който е, на ул. Цар Асен мисля...Охх, дано ме разбра, че как го обясниих  ooooh!

# 138
Вчера ходих на фризьор за да се боядисвам. Исках да махна медения цвят и да е някакво кафяво осмица или седмица най-много. Фризьорката каза, че няма да стане. Тя работи с бои на лореал. Трябвало шестица за да скрие червеното, а това ми е много тъмно. Отказах се. Ще изкарам така лятото и после ще видя.  Sad

# 139
  • София
пробвал ли е някой на Палете 500- тъмно русо
http://www.palette.bg/nashite-produkti/permanent-natural-colors/ … usi/500-tmno-rus/
днес си я взех,не ми се иска да стане много тъмна- а поне кафяво

# 140
Днес си боядисах косата с мус-а на Палете - номер 300 (тъмно кестеняво се води). Много лесно се нанася, не се разтича. На моята коса, обаче, стана почти черно.
преди - http://prikachi.com/images/478/4810478A.jpg
след - http://prikachi.com/images/332/4836332z.jpg

# 141
Тъмничко е, но хубав цвят е станал.
Страхотна коса имаш!  Simple Smile

# 142
имам нужда от съвет за моята черна коса, която ще оставям вече да израсте естествения кестеняв цвят (с червеникави оттенъци на слънце, точно както като погледнете кестен на светлина). в корените почвам да побелявам и затова ми се иска да ги боядисвам с нещо шоколадово докато расте косата, така че да не се "бие" цвета с черното. освен това като че ли е по-добре да е безамонячна боята, защото след време ще гоня по-светъл цвят и не искам да се натрупва тъмното върху израсналата коса.

# 143
Вчера ходих на фризьор за да се боядисвам. Исках да махна медения цвят и да е някакво кафяво осмица или седмица най-много. Фризьорката каза, че няма да стане. Тя работи с бои на лореал. Трябвало шестица за да скрие червеното, а това ми е много тъмно. Отказах се. Ще изкарам така лятото и после ще видя.  Sad

Допълнение -
след като фризьорката ме отряза си поръчах Колестон 7.71, намазах се сама и стана точно цветът, като на картинката. Много слабо на места в корените прозира червено, но само аз си го виждам.  Simple Smile Следващия път предполагам ще се скрие напълно.

Скрит текст:

# 144

Допълнение -
след като фризьорката ме отряза си поръчах Колестон 7.71, намазах се сама и стана точно цветът, като на картинката. Много слабо на места в корените прозира червено, но само аз си го виждам.  Simple Smile Следващия път предполагам ще се скрие напълно.

Скрит текст:
    от къде поръча боята   bouquet

# 145
# 146
  • In The Middle Of Nowhere
Някой знае ли този цвят дали е 5тица или 4ка? Разгледах на Koleston, но кой знае дали ще уцеля точно такъв..

# 147
Според мене е шестица.

# 148
  • In The Middle Of Nowhere
От русата гама?..  Rolling Eyes На мен ми изглежда като кафяво-махагоново...
пп; сега видях, че пише Deep Browns, но срещу шестиците тъмно-руси, което малко ме обърква. Виждам:  6/75   тъмно-русо кафяво-махагон, може би е това.

Последна редакция: сб, 02 юни 2012, 22:28 от angeles

# 149
  • София
4-ка или 5-ца не е 100%.... Ако вземеш боя с този номер, ще ти се получи тъмно кафяво...Аз съм се боядисвала преди с години в тая гама и знам...По-скоро е 6-ца, да....И то си зависи на каква основа се слага..

Общи условия

Активация на акаунт