" Шоколадова" коса - 3

• 191 261
  • 776
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Аз се надявам,че след няколко измивания ще стане по светла но определено не искам да ставам пак рижавееща съсипах си косата и за това съм склонна пак да потъмня Tired само и само да ми почине косата ..... Rolling Eyes аз си взех една боя обаче и се чудя дали ще ми стигне Thinkingкосата ми е 4.5 пръста под раменете но гъста Thinking

# 301
  • Варна
Аз сега ще се правя тъмно руса. В началото на месеца се бях боядисала с една професионална крем-боя на Виталити арт абсолют, с някакви етерични масла. Влязох във фризьорския салон, с надеждата да си взема тъмно рус цвят, но момичето ми каза, че сега ако си взема този цвят, възможността да се получат два цвята на главата ми е огромна, та ми каза да взема нещо по-тъмничко, за да се изсветлявам постепенно. Взех си номер 7/08, тя ми каза, че ще ми стигне  само половината тубичка, а на мен даже ми дойде в повечко ,тъй като моята коса е малко под ръменете. През цялото време се надявах да не стане черна, всичко друго, но не и черна. Мацнах се вечерта и на изкуствена светлина не ми допадна, съответно корените ми станаха по-светли....ама и на мен жената ми каза, че имам още малко ОРАНЖЕВО да свалям  #Crazy преди това  се бях боядисала пак с една мус боя - шоколадово. Остана ми половината тубичка, та ще се мацна още веднъж и след това си взимам тъмно русият цвят.  Hug Само дето не ме кефи на светлина цвета ми е един такъв рижав в корените ,ама нормално, то на такава основа..... И така де, май скоро няма да съм вече към вашия клуб, момичета, но аз пак ще ви следя с огромно удоволствие!   bouquet

# 302
А някой с моята питанка относно този цвят http://snimka.info/images/2012/08/27/KCyRM.jpg ? Предложения за боя/ номер ?  Rolling Eyes

# 303
Freya, всяка коса е с различен цвят, върху различни основи една и съща боя ще оцвети различно. Разглеждай каталози с цветове, експериментирай, ако боята е качествена то може да бъде и забавно  Peace  Аз така направих с някаква съвършено непозната за мен финландска боя Сенсидо и много ми хареса, косата ми никога не е била толкова добре след боядисване. Знам че е индивидуално обаче - виждаш по-нагоре имаше и доволни от "ледения шоколад" на Кастинг, аз обаче съм безкрайно недоволна - боядиса ме черна, изсуши ми косата въобще - провал.

# 304
Фри , това е което ще направя, но ме притеснява да не стане много тъмно, защото скоро се изсветлих до 6, което се води тъмно русо, но на мен е нещо като лешниково кафяво. И не съм сигурна какъв точно цвят искам, но със сигурност да не е по - тъмно от 5-ца. Този на снимката много ми харесва, но най-вероятно накрая ще се ориентирам към него, първо по-светли тонове, за да не стане твърде тъмно и да загубя постигнатата основа.

# 305
моето много скромно мнение е, че ти трябва боя минимум 7 или по-светла, дано да кажат и по-опитните.

# 306
при условие че си в момента с 6-ца защо не пробваш да и добавиш някой нюанс. Напр.6.3 или 6.33

# 307
Най- вероятно ще започна с оттенъци, на безамонячни бои около 7-цата   bouquet

# 308
направи си маска с кисело мляко и сода 2-3 пъти (по 1ж не по 2-3 пъти преди всяко къпане) Grinning да ти се изсветли с 1-2-3 тона (зависи от косата) и се намацай с някоя силна боя за да ти хване и да издържи повече време цвета...и след това си поддържай цвета с безамонячна Simple Smile аз така направих ама още не съм стигнала до безамонячната боя newsm47

# 309
  • София
Момичета, аз така, като ви чета, май пак ще си взема любимата Рубела и хич няма да експериментирам. Crossing Arms
Аз съм си постигнала вече си цвят, но искам си поддържане. Mr. Green
Последният цвят си взех на Рубела светло кафявото, точно за да не стана черна със тъмният шоколад. Но сега ми се ще да си взема пак безамонячният мус на Арома. Бях доволна от него. А и най-вече ми е по-лесно така. С пяната. Wink
А някой пробвал ли е муса на Рубела? Thinking

# 310
направи си маска с кисело мляко и сода 2-3 пъти (по 1ж не по 2-3 пъти преди всяко къпане) Grinning да ти се изсветли с 1-2-3 тона (зависи от косата) и се намацай с някоя силна боя за да ти хване и да издържи повече време цвета...и след това си поддържай цвета с безамонячна Simple Smile аз така направих ама още не съм стигнала до безамонячната боя newsm47
elekta, не разбрах в какви съотношения са содата и кис.мляко и колко се стои с маската?Наистина ли изсветлява, защото аз съм си правила онази маска с меда и дестилираната вода и ефект нямаше никакъв.
 А иначе сега се замислих, понеже естествения ми цвят е пепелна 4-ка горе долу, като ми излязат корените там ще става по-тъмно с безамонячна боя ако поддържам, няма да стане. Или трябва първо леко изсветляване в корена, след което с безамонячна уеднаквяване,а това си е доста работа... Незнам дали обяснявам правилно  Rolling Eyes

# 311
  • София
Здравейте!Днес се боядисах... доволна съм не станах черна баш шоколадова съм Crazy
Страхотен блясък.... Peace

# 312

______Freya_______ съотношение не съм правила с точност,но примерно 2 с.л кис.мляко и 1 и половина  ч.л. сода или 1 и половина с.л кис. мляко и 1 ч.л. сода Simple Smile зависи от дължината на косата.разбъркваш,то шупва намазваш си цялата коса,седиш 20 мин и влизаш да се къпеш   newsm03
не се плаши че косата ти ще е суха това е заради содата която съдържа киселина Simple Smile няма да навреди но така ще е ако не сложиш нищо след шампоана(балсам,маска,кристали и т.н.) Simple Smile) при моята коса паднаха 2 тона ама аз се правих 2 пъти Simple Smile

# 313

______Freya_______ съотношение не съм правила с точност,но примерно 2 с.л кис.мляко и 1 и половина  ч.л. сода или 1 и половина с.л кис. мляко и 1 ч.л. сода Simple Smile зависи от дължината на косата.разбъркваш,то шупва намазваш си цялата коса,седиш 20 мин и влизаш да се къпеш   newsm03
не се плаши че косата ти ще е суха това е заради содата която съдържа киселина Simple Smile няма да навреди но така ще е ако не сложиш нищо след шампоана(балсам,маска,кристали и т.н.) Simple Smile) при моята коса паднаха 2 тона ама аз се правих 2 пъти Simple Smile
Благодаря, не го знаех това,а какви ли не неща уж изчетох за изсветляване  Crazy ще преценя дали ми се занимава с поддръжка на изсветлена коса или ще я потъмня, опитвайки да постигна цвета от снимката. ще споделя, когато взема крайно решение. Благодаря за съветите, момичета  Hug

# 314
  • Ловеч
Здравейте, искам да сменя цвета си, преди се бoядисвах синьо-черна, но вече няма и следа от него - с моят цвят съм си.
Косата ми е такава - http://prikachi.com/images/1/5212001Z.jpg ( снимката не е много хубава )
Предложете ми хубав боя и цвят ; )

п.п Някой идея какъв е този цвят?

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/ … 5_115558749_n.jpg

Последна редакция: сб, 01 сеп 2012, 22:39 от Ив*

Общи условия

Активация на акаунт