" Шоколадова" коса - 3

• 191 295
  • 776
  •   2
Отговори
# 330
Момичета някоя от вас да е ползвала вече шоколадовите цветове на боята Макадамия? И дали сте доволни?

# 331
  • Варна
За първи път чувам тази марка боя  #Crazy безамонячна ли е?

# 332
  • Стара Загора
Момичета някоя от вас да е ползвала вече шоколадовите цветове на боята Макадамия? И дали сте доволни?
Не съм, поръчах си я от златна рибка цвят 7.77 и после ще пиша за отзиви.Боята не е безамонячна.
Sagapo92, ето тук я има.Даже ти показвам цвета, който поръчах:

http://zlatnaribka.com/777-sredno-ruso-super-shokoladovo-macadam … html#.UEZ-tNbN9K0

# 333
Точно за този цвят се чудя днес цял ден, ще се радвам много ако споделиш какво се е получило иначе аз се боядисвам с 6ца и се надявам да се получи.  Peace

# 334
Отзиви за този цвят?

# 335
ЧерЕн_ШокоЛад  точно тези безамонячните стават по - тъмни и нямат нищо общо с цвета на опаковката. А и 4-ката като цвят си е тъмна.

# 336
Това е моята тема  Party
Момичета виждам, че сте много информирани и се надявам някой да има отговор на моя въпрос.
Преди време случайно си купих една боя която се оказа /за мен/ много добра и като цвят, трайна, ноооо не се спомням точната марка  Embarassed Това, което беше особено - пишеше, че е против сивеещи коси /или нещо подобно/ и в опаковката имаше лосион, който се слага преди боята. Моля ако някой се е сблъсквал с такава боя да ми помогне Hug
Сега съм си взела Syoss 5-21 и много се надявам да не стана тъмна.На картинка цвета е супер.

# 337
mami21, да не е била на Лонда?
В червена кутия?
Ето от тази серия: http://shopix.bg/Londa-Boia-za-kosa-color-12-6119647
(цвета е случаен).

# 338
  • Стара Загора
Хубав е, но става по-тъмен от колкото е на опаковката  Peace

# 339
Alleisha, много благодаря, много вероятно да е точно тази.  bouquet Ще я потърся
Резлутата с Syoss 5-21 - по-тъмна ми стана отново  Sad Хич не се харесвам с тъмна коса  и домашните също.

# 340
  • София
Записвам се и аз при вас, защото имам нужда от съвети и информация.

Много съм побеляла - наследство от баща ми е - и доскоро се боядисвах само в черно. Отиваше ми. Но поради многото бяла коса става ужасен контраст само след 2 седмици. Косата ми е доста слаба, но за допълнителен ужас расте бързо.

Започнах с кафявата боя - няколко месеца с Вела. Но е много тъмна. Дори медиума е почти черен. Сега пробвах с Кафява мока на Лонда, но рижавее неприятно. Дали за мен е по-подходяща Лонда, която е с + и пише, че е за повече бели коси. И какво прави по-различно?

Търся си боята...Sad Харесвам студените цветове, такива и ми отиват, но четох, че не се получават без обезцветяване, а при  моята оредяла косица ефектът ще е неприятен.

# 341
  • Под кленовите дървета
Аз реших да изсветля косата и от тъмен шоколад постепенно да стана с цвят на млечен шоколад, с руси отенъци.
Взех си Гарниер, тъмно-русо, новите кутии, за да запечатам червените отенъци от Шоколада на Лореал. След едно измиване и пак червенее, не съм доволна, ама хич.
Мисля, мисля и не знам, какво да направя за следващото боядисване, че да изсветля цвета.

Обаче пък ми отиват пустите червеникави светлинки в косата Laughing Laughing Laughing

# 342
  • Варна
Аз също си изсветлих косата с една крем-боя и пак ми червенее на слънце Twisted Evil
Мисля си за цвят опушен лешник newsm78 какво ще кажете? Опушените оттенъци убивали червеното, поне така съм чувала.

# 343
Аз реших да изсветля косата и от тъмен шоколад постепенно да стана с цвят на млечен шоколад, с руси отенъци.
Взех си Гарниер, тъмно-русо, новите кутии, за да запечатам червените отенъци от Шоколада на Лореал. След едно измиване и пак червенее, не съм доволна, ама хич.
Мисля, мисля и не знам, какво да направя за следващото боядисване, че да изсветля цвета.

Обаче пък ми отиват пустите червеникави светлинки в косата Laughing Laughing Laughing

Ще споделиш ли,тъй като си писала,че си била Шоколада на Лореал как ти се е получил и на каква основа?Защото много се колебая и много се изкушавам от червеникавите отенъци.И не знам дали да го пробвам  Simple Smile За Кастинга говорим нали?

# 344
  • Под кленовите дървета
О, да Кастинга, Топъл шоколад, няколко пъти е споменавана тук.
Основата беше русоляво, по-точно тъмно русо, не без да съм нанасяла обезцветител или перхидрол. Просто дълги години се боядисвах с Гарниер тъмно медно русо (http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=181033)
После минах в шоколадовия отбор.
Ако искаш ще ти пратя снимки на ЛС Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт