" Шоколадова" коса - 3

• 190 836
  • 776
  •   1
Отговори
# 450
А да попитам с какъв шампоан миете косите си за запазване на цвят?

Аз до сега не съм попадала на шампоан, който да запазва цвета. Като ще пада боята, пада си и шампоанът няма значение.
Като стана дума за трайност искам да похваля тази боя.

Скрит текст:

Наистина е много трайна, белите коси се появяват след като израстат, а не след няколко измивания. Цяло лято я ползвах и бях много доволна, но последния път не намерих моя цвят и реших да пробвам тази боя:

Скрит текст:

Е няма такова нетрайно чудо, след седмица и помен не остана.  Sick

Утре ще се боядисвам с Макадамия. Някои има ли впечатления от нея?

# 451
  • Велико Търново
Аз се боядисах кестенява-5-ца с Матрикс,много съм доволна от наситения,плътен цвят и толкова блясък Heart Eyes Утре ще кача снимки,макар да са правени с телефона,и не показват цвета в пълната му прелест Mr. Green
Иначе,поддържам косата със серията за боядисана коса на Тиджи Peace Влюбена съм в карамеловия аромат Heart Eyes

# 452
Аз се боядисах кестенява-5-ца с Матрикс,много съм доволна от наситения,плътен цвят и толкова блясък Heart Eyes

Виждала съм я във фризьорски салони, но някъде продава ли се?  Simple Smile

# 453
  • Варна
А да попитам с какъв шампоан миете косите си за запазване на цвят?
С този я мия сега http://www.charlesworthington.com/hair-products/daily-defence-shampoo.
Доволна съм, но ми омръзна. Поръчала съм си Карастасе Кристал , но не е дошъл още.

Аз да попитам, каква е цената на Керастаз Кристал?

# 454
Кристалин извинявай. 15,41 евро. Във фризьорския салон беше 18,50 евро
http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Cristalliste-Bain-Cristal- … ing-Shampoo-250ml

# 455
  • Велико Търново
Аз се боядисах кестенява-5-ца с Матрикс,много съм доволна от наситения,плътен цвят и толкова блясък Heart Eyes

Освен по фризьорски салони,и разни сайтове,не се продава в останалите магазини Peace

# 456

Освен по фризьорски салони,и разни сайтове,не се продава в останалите магазини Peace

Да, знам че я няма по магазините. Питах за сайтове, но ти явно си се боядисвала с нея в салон.  Peace

# 457
  • Велико Търново
Да,в салон,но малко по-късно ще ти намеря от кой сайт се намира боята Peace Feeling си купува тази марка оттам/само да го намеря ooooh!

# 458
За поддържане на цвета ползвам тези :
Скрит текст:

# 459
Аз се боядисах кестенява-5-ца с Матрикс,много съм доволна от наситения,плътен цвят и толкова блясък Heart Eyes Утре ще кача снимки,макар да са правени с телефона,и не показват цвета в пълната му прелест Mr. Green
Иначе,поддържам косата със серията за боядисана коса на Тиджи Peace Влюбена съм в карамеловия аромат Heart Eyes
Biskvitka дай да видим цвета Simple Smile, аз съм доволна от боите на Матрикс като цяло!

# 460
  • Велико Търново
Опитах се да направя по-качествени снимки,но не ми се получи Confused

Вторият цвят нещо лилавее Thinking,явно от светкавицата,на първата снимка е реалният цвят Peace В тази връзка,да попитам-тъй като искам да постигна по-светъл цвят,нещо средно между тъмно русо и светлокестеняво,с всяко боядисване с полутон или цял да посветлявам Thinking и...изобщо,дали е възможна моята мисия Wink

# 461
  • Варна
О, ами и аз ще се правя тъмно русо. Но това с изсветляването трябва да става постепенно... Аз сега мисля, че съм перлено рус цвят.

# 462
*Biskvitka* ,много хубава коса имаш,цвета е супер,блясъка прекрасен Hug
И аз исках нещо средно между тъмно русо и светло кестеняво,но от години се боядисвах в червената гама.Обаче оставих косата си 2 месеца без боя,после боядисах с гарние точно такъв цвят.Разбира се от първото боядисване нищо не се получи,имах червени оттенъци.Но на 3та боя нещата са различни PeaceСега съм кестенява.Скоро пак ще се боядисвам и най-вероятно окончателно ще се определя като светъл кестен Grinning Ако не ти се чака толкова дълго,трябват доста по-агресивни процедури Thinking

# 463
  • Велико Търново
 Hug Благодаря ти,мила Hug
За чакането-ще чакам,не ми се прибягва до по-агресивни процедури Wink Аз обаче,не мога да оставя косата 2 или повече месеца без боя,защото нали съм си блондинка по натура Wink и избиват светли корени Confused Или трябва само тях да мажа с по-светла боя,а дължините да оставя да изсветлеят.... newsm78 Можеш ли да пуснеш снимка на твоя цвят? Искам и аз светъл кестен Wink

# 464
Ами и да кача снимка,тя няма да е показателна защото започваме от различна основа на косата Peace Обаче при черно нямам идея как би станало ако нанасяш по-светла боя Rolling Eyes И дали изобщо би станало изсветляване ThinkingВсе се надявам някоя съфорумка да се включи с идеи и предложения по твоя казус Hug

Общи условия

Активация на акаунт