" Шоколадова" коса - 3

• 191 191
  • 776
  •   1
Отговори
# 435
http://www.garnier.co.uk/_en/_gb/olia/shades.aspx
Някой да я е ползвал и да има впечатления от нея? Хареса ми номер 5. Всъщност нямаше много разнообразие на шоколадово. Повече руси тонове имаше.
Не съм я виждала по нашите магазини Thinking Много добре ми изглежда,а и това което прочетох в сайта...Пълна с масла....Ще чакам да се появи в БГ Peace

# 436
  • Велико Търново
Здравейте Simple Smile, реших да премина от къносване към боядисване Wink Харесва ми ефекта на къната върху косата си,но това,което не ми допада е тъмният цвят с червеникавите оттенъци Confused Искам топло-шоколадов цвят/може и нюансиран/,фризьорката ми работи с Кюн и Матрикс-имате ли впечатления на коя от двете марки кафевите тонове са по-хубави,и като цяло,коя от двете бои е по-щадяща Thinking Косата ми е тънка,и не ми се правят много експерименти с нея.. Confused

# 437
http://www.garnier.co.uk/_en/_gb/olia/shades.aspx
Някой да я е ползвал и да има впечатления от нея? Хареса ми номер 5. Всъщност нямаше много разнообразие на шоколадово. Повече руси тонове имаше.
Не съм я виждала по нашите магазини Thinking Много добре ми изглежда,а и това което прочетох в сайта...Пълна с масла....Ще чакам да се появи в БГ Peace
Аз я пробвах. Много по добра е от Нутрис, Екселенс и Преференс. Цвета стана много наситен. Не ми стои косата така мека като с Иноа, но за тези пари е супер. Леко се наекетризира като я изправям, но си поръчах цимента на Карастас и се надявам да оправя това.

# 438
Е,ако сега я пуснат и по нашите магазинииии Flutter Иначе Преферанс на Лореал не ми хареса.По-лоша боя никога не бях пробвала,а си третирам косата от 20 години Confused Щом тази на Гарние е ок,ще разуча как мога да поръчам от чужбина Peace

# 439
А новия Преференс как е ? Аз съм си взела  надявам се да се получи хубав цвят  Peace

# 440
Моля за мнение за тази Боя за коса MEA NATURA на Фарком.Как така е дълготрайна,а и безамонячна?Искам да се боядисам,но с безамонячна боя.Използвах на Лореал кастинг,но след 3 измивания и вече беше паднала боята изцяло. Sad

# 441
А новия Преференс как е ? Аз съм си взела  надявам се да се получи хубав цвят  Peace

Аз ползвах от старите опаковки цвят Havana, като ги смениха ползвах 2 пъти от новите и нямаше проблем, но последният път цвета стана различен. ще пробвам още един път и ако пак стане скапаният нов цвят се отказвам от тази боя #2gunfire Един път да си намеря нещо което да ми харесва, и да го развалят, бясна съм.

# 442
ЧерЕн_ШокоЛад,на мен това лято тази боя ми съсипа косата.Оправих я де,но след едно подстригване и купища професионални продукти за коса.Аз се боядисах в червено,ако това има значение.После 3 седмици боята всеки ден като се къпех падаше ли,падаше...Ужас.Сигурно моя цвят е бил кофти защото пък явно има и доволни Peace

# 443
Ами ще я пробвам и ще пиша  Thinking Дано не ми опада косата след нея   Praynig Боята е от UK и се надявам качеството да е по-добро  Peace 

# 444
Не се притеснявай,няма да ти опада косата Laughing Моята в това отношение нямаше проблем.Само дето боята ми падаше,а скалпа ми така се оцвети в червено че после няколко къпания ми трябваха за да го премахна.Сега се боядисвам с Garnier Color Sensation.Цвета не е траен като на Преферанс,не покрива добре белите косми,не е толкова комфортна за скалпа.Но пък не ми го боядисва и въобще не тече боята.Само първото къпане след боядисването имам супер малко по хавлията,след това няма никакво оцветяване.Бялата хавлия си остава бяла.А с Преферанс беше станала червена Mr. Green Laughing

# 445
Ауу, това с оцветяването на кърпите след боядисване е много неприятно. Веднъж след боядисване...да разказвам ли? Бели кърпи в хотел...Наложи се да изпера кърпата, защото ми стана неудобно как се оцвети  Embarassed Ами като завали дъжд?

# 446
Ауу, това с оцветяването на кърпите след боядисване е много неприятно. Веднъж след боядисване...да разказвам ли? Бели кърпи в хотел...Наложи се да изпера кърпата, защото ми стана неудобно как се оцвети  Embarassed Ами като завали дъжд?
Точно с хотелски кърпи и аз съм имала такъв проблем Whistling И аз после съм прала,къде ще отида Crossing Arms Tired Наистина неудобно да оставиш такива следи Peace Но сега с Гарние Color Sensation няма никакво зацапване.Само в деня на боята супер малко,на другото къпане-нищо Grinning

# 447
А да попитам с какъв шампоан миете косите си за запазване на цвят?

# 448
Аз ползван на Пантен за боядисана коса, като го редувам с Хед ен шолдърс пак за боядисана. На 2-3 измивания слагам балсам за кестенява коса и доста освежава цвета.

# 449
А да попитам с какъв шампоан миете косите си за запазване на цвят?
С този я мия сега http://www.charlesworthington.com/hair-products/daily-defence-shampoo.
Доволна съм, но ми омръзна. Поръчала съм си Карастасе Кристал , но не е дошъл още.

Общи условия

Активация на акаунт