" Шоколадова" коса - 3

• 190 825
  • 776
  •   1
Отговори
# 480
Check Please,да не се боядисваш в салона дето сега продават МШ?Този на Ген.Столипин?Ох,като каза издухване...Моя фриз.като ме подстриже винаги пита искам ли прическа.Ако кажа не,пуска ме полусуха да си ходя ooooh!Сякаш ще му стане нещо ако ме изсуши.Пък винаги му оставям хубав бакшиш Crossing Arms
Сменяй фризьора! smile3555

# 481
  • София
Check Please,да не се боядисваш в салона дето сега продават МШ?

Там само един път се боядисвах за да пробвам боята на МШ и от време на време минавам да си купувам разни продукти.  Simple Smile

п.п. Да се оплача от боята на Макадамия. За една седмица падна.  Sad

О, аз съм много доволна от тази боя..за Макадамия иде реч..Страхотни цветове и трайност..и не съсипва косата, най-важното. Peace

# 482
Lemy,трудна работа смяната...Този тъкмо свикна как да ме подстригва,пък и аз с него...Не ми се експериментира...Освен да се направя на луда и да му кажа да ми изсуши косата като хората.Все пак не върви зимата да ме пуска мокра Crossing Arms

# 483
Check Please,да не се боядисваш в салона дето сега продават МШ?

Там само един път се боядисвах за да пробвам боята на МШ и от време на време минавам да си купувам разни продукти.  Simple Smile

п.п. Да се оплача от боята на Макадамия. За една седмица падна.  Sad

О, аз съм много доволна от тази боя..за Макадамия иде реч..Страхотни цветове и трайност..и не съсипва косата, най-важното. Peace
Гледах боята в Рибката и много и се чудя, кажи кой цвят се боядиса и това 100 мл не е ли много, то зависи колко е дълга косата де newsm78.

# 484
Lemy,трудна работа смяната...Този тъкмо свикна как да ме подстригва,пък и аз с него...Не ми се експериментира...Освен да се направя на луда и да му кажа да ми изсуши косата като хората.Все пак не върви зимата да ме пуска мокра Crossing Arms
  И моята ме пускаше да си ходя като мокра кокошка  newsm57  Или ме изсушаваше съвсем леко  #Silly или ми даваше да се суша сама  Tired  Един път и казах да ме изсуши като хората  Simple Smile  и тя вече си знае  Simple Smile  Какво им коства да изсушат добре косата нз  ooooh!

# 485
  • София
Да, тоя номер с изсушаването веднъж ми го направиха във Венера и след това им го припомнях всеки път! Naughty
Най-малкото, аз ако бях фризьорка, слагам подписа си под работата, която върша. Ако пусна някой клиент като мокра кокошка след моята работа, ми то значи, толкова и ставам за нея!
Винаги след всяко подстригване излизам с идеално опъната със сешоар коса, която 3 дена ми издържа без проблем! Hug

# 486
Ще му дам да разбере на моя коафьор Crossing Arms Първия път като ме подстрига(миналата година),после ми сложи пяна за къдрици,издуха ме,бях много доволна...След това направо ме претупваше...Другия път ще си искам всичко-и пяната и сешоара Mr. Green

# 487

Ами не знам, както казах по-горе на мене ми изчезна за една седмица.  Laughing За съсипването - ОК, но много бои вече не съсипват косата. Наистина нямам видими поражения, но така ми щипеше докато беше на главата ми, както не помня от кога не ми се е случвало. На тази боя единствената й екстра е, че е евтина като за професионална. С две думи - не ми харесва и не препоръчвам. Лично мнение.  Peace

# 488
Разбирам те, но това заслужават. Моята фризьорка ме държа на студено зимата като ме боядисваше, защото на колежката и било топло и не смеела да пусне климатика, бях бясна. Как не се разболях не знам. #2gunfire

# 489
Открих нюанси, които ми харесват, но търся мнения за боите кастинг крем глос и муса на шварцкопф, а ако някоя е ползвала 734 от ккг и 668 от муса ще съм много благодарна  bouquet

# 490
Някой ползвал ли е тази боя, отзиви? Има интересни цветове, но откато опада косата на моя близка след употребата на Арома, не смея да пипам такива бои. Thinking

# 491
Аз сьм ползвала 4.47 от боята на ELEA ,като си измих косата все едно не се бях боядисвала,никакьв цвят,никакьв отеньк,абе нищо,безкрайно разочарована  Close

# 492
  • София
Аз съм много доволна от Мюса на Лореал! Супер покритие,страхотен блясъм изпозлвам Шоколадовото номера не знам кой беше... и въпреки,че доста се бях изсветлиал с Блондор пак доста време седя преди да започне да пада и да избива рижавеещото! Утре ще се боядисвам пак  Peace

# 493
  • Варна
Момичета, как сте? Как върви с постигането на един красив, шоколадов цвят?  Heart Eyes Аз ще се боядисам, малко преди Нова Година, ама да видим какво ще се получи този път.

# 494
Взех си ваучер за боядисване с боя Матрикс в един фриз.салон, мисля другия месец да го използвам. Искам нещо средно кафяво в меден отенък. Имаше момичета тук, които се боядисват с Матрикс ще споделите ли кои номера да гледам от каталога, и евентуално ако има някъде в сайтовете калатог и имате линк да го споделите Hug

Общи условия

Активация на акаунт